Adj második esélyt egy használt iPhone-nak!

Az iSTYLE ReStart programunkban felújított Apple-termékek széles palettáját kínáljuk.

Az Apple termékeről köztudott, hogy rendkívül tartósak és sokáig támogatottak a gyártó részéről. Ez utóbbi különösen az iPhone-oknál szembetűnő, példának okáért a 2018. szeptemberében piacra került iPhone XS és XS Max készülékek képesek futtatni a legfrissebb iOS 17-es szoftvert; az androidos világban szinte példátlan, hogy egy közel 6 éves készüléket még támogasson a gyártója, de az iPhone-ok így működnek. Ennek tudatában nem meglepő, hogy az Apple okostelefonok nagyon jól tartják az árukat, és a másodlagos piac is óriási, sokan választanak használt készüléket, de ezt eddig azért nem mindenki merte megtenni. Számukra különönsen jó hírünk, hogy nemrég elindítottuk az iSTYLE ReStart programunkat, ahol bevizsgált, tisztított, felújított, tanúsítvánnyal rendelkező készülékeket kínálunk, így azok is bátran elgondolkodhatnak egy használt iPhone vásárlásán, akik korábban tartottak az esetlegesen felmerülő problémáktól.

Gyári minőség

Az egyik legfontosabb érv az iSTYLE ReStart mellett, hogy az összes kínálatunkban lévő készülék eredeti és kizárólag gyári alkatrészeket tartalmaznak, tehát szóba sem kerülhetnek az utángyártott kijelzők és egyéb borzalmak. Minden egyes hozzánk kerülő iPhone szigorú hitelesítési és tanúsítási folyamatokon megy keresztül, így a használt készülékek vásárlásakor esetlegesen felmerülő problémák itt nem fordulhatnak elő: az alkatrészek biztosan gyáriak, a termék pedig hibátlanul működik. A bevizsgálás kapcsán nem árt hangsúlyozni, hogy az iSTYLE hivatalos Apple szerviz is, tehát nem csak az esetleges javítások során, hanem már a bevizsgáláskor is a gyártó által előírt folyamatokat és eszközöket használjuk.

Újszerű, megkímélt, jó

A bevizsgált készülékeket kategóriákba soroljuk, így senkit nem érhetnek kellemetlen meglepetések. A nevek elég beszédesek, az újszerű tökéletes állapotot és 95% fölötti akkumulátort jelent, ezek a készülékek gyakorlatilag úgy néznek ki, mintha most lettek volna kivéve a dobozból. A megkímélt készülékek a használat minimális jeleivel rendelkezhetnek és 90% fölötti akkumulátor van bennük, tehát például egy-egy nehezen észrevehető mikrokarc lehet rajtuk, de a felhasználók többsége ezeket is makulátlannak látja majd. A készülékeknél előfordulhatnak kisebb, de látható használati nyomok, miközben az akkumulátor itt is 80% fölött van; ezek gyakorlatilag az átlagosan jó készülékek.

Bevizsgált használt iPhone

Higiénia

Sokan higiéniai okok miatt nem vásárolnak használt készüléket, ami abszolút méltányolható, de az iSTYLE ReStart szerencsére erre is megoldást kínál: szervizünk a kínálatba kerülő készülékeket professzionális eszközökkel és módszerekkel tisztítja le. Azokhoz a részekhez is biztonságosan hozzáférünk, amelyeket otthoni környezetben nem lehet kellően alaposan letisztítani, ilyenek a gombok vagy a hangszórót, mikrofont takaró rácsok. Az alapos tisztítás nyilvánvaló módon jó hatással van a készülékek élettartamára is.

Akár részletre vagy biztosítással is

Az iSTYLE ReStart programban lévő készülékekhez ugyanazok a szolgáltatások érhetők el, mint az új eszközökhöz: meg lehet őket részletre is vásárolni, illetve az iSTYLE Készülékbiztosítás is elérhető, ez utóbbi védelmet nyújt véletlenszerű károsodás, rongálás, lopás, rablás, folyadékkár, párásodás esetén. Azt pedig talán még nem is mondtuk, hogy a nálunk kapható használt készülékek rendkívül versenyképes áron érhetők el, épp ezért mindenkinek javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a folyamatosan bővülő kínálatunkra.