Köss kedvezményes készülékbiztosítást az iSTYLE-nál!

Az Apple eszközök minden tekintetben komoly értéket képviselnek, így érdemes lehet gondoskodni a biztosításukról is: az iSTYLE ebben is segítséget nyújt, legyen szó véletlenszerű károsodásról, rongálásról, folyadékkárról, vagy akár lopásról.

Az Apple készülékek szinte kivétel nélkül gyönyörűek és a tulajdonosaik számára komoly értéket képviselnek, ezért a legtöbben gondoskodnak is a védelmükről, legyen szó iPhone-ról, iPadről, Mac számítógépról vagy éppen Apple Watch okosóráról. A különféle tokok, kijelzővédő fóliák és üvegek a fizikai behatások többségétől képesek hatékonyan megvédeni a készülékeket, de balesetek sajnos ennek is történhetnek. Aki biztosra szeretne menni, annak a biztosítás jelenthet teljes megnyugvást, aminek birtokában persze ugyanúgy történhetnek nem várt események, de ezek innentől nem jelentenek komoly anyagi terhet.

Az iSTYLE Készülékbiztosítás a francia Chubb European Group SE és az iSTYLE közös szolgáltatása, amely alapján a biztosított készüléket ért káresemény esetén a készülék javításáról vagy cseréjéről a Biztosító gondoskodik. Jelenleg kétféle csomag közül lehet választani: az Alap csomagban a biztosítás a véletlenszerű károsodásra, rongolásra, folyadékkárra, párásodásra terjed ki, az Extra csomagban a felsoroltakon túl a lopás, rablás elleni védelem is megtalálható. A fogalmak viszonylag egyértelműek, de azért pár mondatban talán érdemes foglalkozni velük: a véletlenszerű károsodás többek között a készülék leejtésére, súly miatti összetörésére vonatkozik, a rongálás a szándékos károkozást (pl. földhöz vágást) takarja. A lopás és a rablás gyakorlatilag minden elképzelhető forgatókönyvet magába foglal, kezdve a gépkocsiban felejtett és onnan eltulajdonított készülékek esetével, a véletlenül elhagyott készülékeken túl a tényleges rablásig. Egy szó mint száz, a biztosítás gyakorlatilag minden elképzelhető esetre kiterjed.

iSTYLE készülékbiztosítás

Egy efféle szolgáltatásnál három dolog számít igazán: hogy mennyire gördülékeny az ügyintézés a káresemények során, hogy mennyire egyszerű magát a biztosítást megkötni, és persze az árazás. Ez utóbbinál igyekeztünk a felhasználói igényekhez igazodni, így 1 vagy 2 éves fedezet is elérhető, a díjcsomagok árai pedig a készülékek árától függnek. Négy készülékkategóriát (iPhone, iPad, Mac, Watch) és ezeken belül több árkategóriát különítettünk el, amelyek a valósághoz igazodnak: az iPadek esetén például a legkisebb kategória 360 000 forintig terjed, itt az 1 éves Alap csomag ára 15 000, az Extráé pedig 17 000 forint, 2 évnél pedig ennek a duplája. A Watch esetén az első lépcsőt a legfeljebb 180 000 forintos, a másodikat pedig a legfeljebb 1 080 000 forintos eszközök jelentik, előbbieknél egy 1 éves Alap csomag ára 11 000, a drágább készülékeknél pedig csak 14 000 forint. A biztosítás árkategóriáját az adott készülék listaára határozza meg, tehát nem az akciós ár nem feltétlenül jelent kisebb csomagot. Mindez azt jelenti, hogy egy 2022-es Apple Watch SE-re például 24 000 forintért lehet 2 évnyi Extra biztosítást kötni. 

Fontos tudni, hogy az iSTYLE Készülékbiztosítást egyrészt csak újonnan vásárolt készülékek esetén vehető igénybe, másrészt csak annak a nevére, akinek a nevére az adott készülék meg lett vásárolva, és az ügyintézést is csak a tulajdonos bonyolíthatja. Mint minden biztosításnál, itt is vannak kizáró okok, amelyek között szerepel például, ha a készüléket a káresemény bekövetkeztekor 14 éven aluli kiskorú használja, illetve a Biztosító a helytelen üzemeltetés vagy szervizelés esetén bekövetkezett károkat sem téríti meg. Érdekmúlás, tehát a készülék eladása vagy elajándékozása esetén a biztosítás megszűnik, a szerződő fél a befizetett összeget időarányosan visszakapja. További részletek ide kattintva érhetők el: 2023. júliusban pedig egy akció keretében 10% kedvezménnyel érhetők el a biztosítási csomagok!