Elképesztő akciók az idei Black Friday-en

Idén mindennel készültünk: iPhone, iPad, Mac és Watch modellek is szerepelnek az akcióink között, a kedvezmények mértéke modellenként pedig a 200 000 forintot is elérheti.

Térjünk is egyből a lényegre: idén is egészen elképesztő akciókkal készülünk a Black Friday kapcsán, amit egészen pontosan 2022. november 25-én, tehát holnap, pénteken tartunk. A hírlevelünkre feliratkozók már nagy vonalakban értesülhettek az akcióinkról, de most egy kicsit részletesebben is leírjuk, hogy mire lehet számítani. 

iPhone 13 Pro / Pro Max (512 GB, 1 TB) akár 81 000 forint kedvezménnyel

Egy új iPhone-készülékcsalád megjelenésekor gyakran merül fel a kérdés, hogy megéri-e megvásárolni az előző generációs modelleket. A válasz gyakorlatilag mindig igen, mert bár a legfrissebb funkciók egy részét csak a legújabb készülékek tudják, az egyéves modellek is elképesztően erős hardverrel és kiváló kamerarendszerrel vannak felszerelve. Ráadásul az eggyel korábbi készülékek megvásárlása nem azt jelenti, hogy rövidebb élettartammal kellene számolni: a jelenlegi legfrissebb iOS 16 operációs rendszer például még az iPhone 8 termékcsalád tagjaira is telepíthető, holott 2017-es készülékekről van szó! Egy iPhone esetében tehát legalább 5-6 éves terméktámogatással lehet számolni, ami példa nélküli a telekommunikációs piacon.

Apple iPhone 13 Pro

Az iPhone 14 Pro és Pro Max készülékek esetén a dinamikus sziget egy nagyon vonzó funkció, de az iPhone 13 Pro és Pro Max modellek is sokak számára jelenthetnek kiváló választást. A két készülék között vacilálóknak pedig most a Black Friday kapcsán meg is könnyítjük a döntést: az iPhone 13 Pro és Pro Max készülékek nagyobb tárhellyel szerelt változatait akár 81 000 forint kedvezménnyel kínáljuk majd.   

iPad 9 Cellular 64 GB 100 000 forint kedvezménnyel

Véleményünk szerint a 2021-es, tehát 9. generációs iPad még mindig az egyik legjobb választás azoknak, akik egy gyönyörű kijelzővel és jó üzemidővel rendelkező, gyors, megbízható, hordozható táblagépet szeretnének, amelynek az ár/érték arányával kevés eszköz tud versenyezni. Ami azt illeti, ezt a gondolatunkat a mostani Black Friday kapcsán egy kicsit tovább is vittük: az amúgy is megfizethető modellek közül az egyik legnépszerűbb, 64 GB-os tárhellyel és SIM-foglalattal szerelt változatot most 100 000 forint kedvezménnyel kínáljuk, ami 174 900 forintos árat jelent. Így azok is iPadhez juthatnak, akik eddig nem lépték meg a dolgot, illetve a régebbi modellekkel rendelkezőknek is lehetőséget biztosítunk egy gazdaságos frissítésre. 

Apple iPad (2021)

MacBook Pro 14" / 16" modellek akár 200 000 forint kedvezménnyel

A legújabb 14 és 16 hüvelykes megjelenítővel rendelkező Macbook Pro modelleket a Macek rajongóinak valószínűleg nem kell bemutatni: a szemkápráztató, de mégis funkcionális dizájn mellett sem lehet szó nélkül elmenni, de az Apple M1 Pro és M1 Max rendszerchipek sebessége az, ami az új modelleket vérbeli Pro számítógépekké teszi. Korábban még asztali gépekben sem feltétlenül látott teljesítményt sikerült ezekbe a gépekbe belepréselni, de mindez nem azt jelenti, hogy csak a professzionális felhasználóknak érdemes elgondolkodniuk a vásárláson, bár tény, hogy az ő esetükben egy kicsit egyértelműbb a választás, mint azoknál az átlagfelhasználóknál, akik nem feltétlenül tudnák kihasználni az említett chipekben lévő potenciált. Most azonban segítünk annak eldöntésében, hogy érdemes-e váltani, hiszen a Black Friday jóvoltából akár 200 000 forint kedvezménnyel kínáljuk a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modelleket. 

MacBook Pro 14 és 16 

Watch SE (2021) 99 000 forinttól

A 2021-es Watch SE még mindig nagyon népszerű a vásárlóink körében, nem véletlenül: a tavalyi modell nyilván nem rendelkezik az Ultra elképesztő funkcióinak egy részével, de igazából mindent tud, ami miatt az Apple óráit szeretjük. Gyönyörű dizájn, jól olvasható, élénk színekkel operáló kijelző, fejlett fitnesz- és szívegészség-funkciók, elképesztő szíjak, 109 900 forintos kezdőáron. A Black Friday kapcsán viszont arra jutottunk, hogy érdemes lenne lefaragnunk egy számot, hogy végre lehessen százezer forint alatt is Apple okosórát vásárolni: a 40 milliméteres változat ezüst, arany és space gray színekben most 99 000 forintos áron hazavihető. 

Apple Watch SE (1. generáció)