VOCOlinc Flowerbud okos aroma diffúzor bemutató

Stílusos külsejű, Apple HomeKit kompatibilis diffúzor elérhető áron? Ez a Flowerbuds, ami az egész szobát illatossá varázsolja.

Pár nappal ezelőtt mutattuk be a VOCOlinc VH1 MistFlow okos párásítót, aminek kapcsán értekeztünk a jó minőségű levegő fontosságáról. Ezt tehát ezúttal nem tesszük meg, bár a gyártó egy másik hasonló termékével foglalkozunk: a FlowerBud fantázianevű megoldás működését tekintve szintén egy ultrahangos párásító, de mégsem az, hanem egy diffúzor. Méghozzá egy aroma diffúzor, tehát nem szabad összekeverni a mérnöki kifejezéssel, ami az áramlás irányában fokozatosan bővülő keresztmetszető csőszakaszt jelenti. Az aroma diffúzorok segítségével az illóolajak aromaterápiás hatásait lehet élvezni zárt helyiségekben.

VOCOlinc FlowerBud

Bemutatónk tárgya ráadásul a szemeket is jó élményhez juttatja, tényleg kellemes látványt nyújt. Egyaránt hasonlít egy vázára és egy tulipánra is, a MistFlow-hoz hasonlóan beépített LED-ekkel rendelkezik, tehát fényjátékra is képes, ráadásul nem csak állandó színek, hanem különféle effektek is elérhetők. A fő funkcionalitás persze az aromákkal kapcsolatos, a 300 milliliteres térfogatú víztartályba elég pár csepp illóolajat csepetgetni ahhoz, hogy egy legfeljebb 30 négyzetméteres helyiség megteljen illatokkal. Egy töltéssel legfeljebb 10 órán keresztül tud üzemelni, és mivel egy okos megoldásról van szó, adott az automatikus leállás is, amennyiben a tartályból elfogy a folyadék. Home office közben jó hatást lehet elérni például a levendula és citrom aromaolajok keverékével, egy napindító jóga esetében pedig a borsmenta lehet egy kellemes választás: a tartályba bármilyen aromaolajat bele lehet rakni, a gép nem válogat. 

VOCOlinc FlowerBud

A termék HomeKit-kompatiblis, az Apple-féle okosotthonos ökoszisztémába könnyedén be lehet illeszteni, de az Amazon Alexa és a Google Home rendszereibe is beültethető, a távvezérlés és a hangvezérlés híd nélkül is működik. A működés az Otthon alkalmazásból is szabályozható, de kicsit több opció érhető el a gyártó saját szoftverével, amely Android és iOS rendszerekre egyaránt elérhető. Mindenféle programozási lehetőség adott, lehet például időzíteni a működést, akár még olyan szinten is, hogy a héten mely napokon milyen időpontokban kapcsoljon be. A párologtatás erőssége egy ötös skálán szabályozható, illetve a teljesség kedvéért érdemes megjegyezni, hogy illóolaj nélkül, sima párásítóként is használható, a páraszintet képes érzékelni, a kívánt értéket is ki lehet választani: viszont a 300 milliliteres tartály ehhez a felhasználáshoz egy kicsit kevés, a testvérmodellben nem véletlenül van 2 liternyi folyadéknak hely. Ettől függetlenül örömteli, hogy ez a felhasználási mód is adott, ahogy az is, hogy a termék teljesen BPA-mentes, tehát gyerekszobában is jó helye lehet. Nagyon mást nem is lehet elmondani a FlowerBudról: egy jó minőségű, mutatós, okosan kitalált termék, amelynek ráadásul az ára sem elszállt. Ha valaki szeretne egy aroma diffúzort az otthonába, amit beillesztene az okosotthonos ökoszisztémájába is, jó helyen keresgél. 

VOCOlinc – Flowerbud okos aroma diffúzor
VOCOlinc – Flowerbud okos aroma diffúzor
24 990 Ft

Készleten