Néhány nap az iPhone 4-gyel

Most, hogy a pletykák szerint visszatérőben vannak a klasszikus modell formanyelvi megoldásai, kaptam az alkalmon, és eltöltöttem néhány napot az Apple 2010-es mobiljával.

A tokgyártók már tudhatnak valamit az iPhone SE 2-ről

Bár az iPhone SE 2-ről szóló híreket már egészen rég óta rebesgetik, az első valósnak tűnő információk kb. múlt év októberében kezdtek el szállingózni. Mára pedig már odáig jutottunk, hogy márciusi érkezést jósolnak az elemzők és persze a tokgyártók is beindultak.

Újabb forrás beszélt 399 dolláros iPhone 9-ről

A tavaszra várt bemutató közeledtével sűrűsödnek a pletykák is, ezúttal a Fast Company pedzegette az új iPhone árazását.

Új iPhone 12 Pro látványtervek érkeztek

Egy holland blog megpróbálta elképzelni az őszre várt csúcsmodelleket az eddigi pletykák alapján, az eredményt pedig egy videóban prezentálták.

Minden iOS 13-as készülékre jöhet az iOS 14 is?

A legújabb pletykák szerint van rá esély, hogy a következő nagy frissítést az összes olyan iPhone megkapja, melyekre az aktuális oprendszer is elérhető. A dolog nagyon jól hangzik, azonban van néhány bökkenő.

Túl erős lett a Mac Pro?

Eddig is tisztában voltunk vele, hogy a mindennapi feladatok nem igazán feszegetik a Mac Pro határait. Úgy tűnik azonban, hogy még pár professzionális felhasználó számára is túlzás lehet akár az alapgép teljesítménye is.

Ezt a 8 dolgot kapcsold ki iPhone-odon

Számos olyan beállítás van elrejtve az iPhone-ok és iPadek szoftverében, amivel azok üzemidejét tovább tudjuk növelni bármiféle trükközés nélkül. Ráadásul még a személyes információn megosztását is korlátozhatjuk egyszerre.

Minden eddigi iOS és macOS háttér egy képben

Egy lelkes iOS designer, Jenny Vanille agyából pattant ki az ötlet, hogy összekombinálja az eddig iOS és macOS rendszerek összes háttérképét egy-egy egészen eklektikus stílusú képbe.

Kettő iPhone SE 2 – Egy nem elég a jóból?

A múlt év végén kissé elcsendesedtek az idei, iPhone SE névre keresztelt új eszközt körüllengő pletykák. Most viszont elemi erővel csaptak le a hírek…

Szavazz, milyen emojit szeretnél 2020-ban!

Itt az Emoji Voter, ami azt ígéri, segít bejuttatni a kiválasztott emojikat a legjobbak, azaz a már rendszerben lévők közé.

Brutálisan olcsó eredeti Apple kiegészítők érkeztek épp Karácsony előtt!

Ha egy Apple fanatikusnak gondolkozol karácsonyi ajándékban, ezt most mindenképp nézd meg, avagy amikor a hivatalos partnernél aluljárói árak alatt vásárolhatsz!

Mégsem olyan hasznos a Night Mode, mint gondolnánk?

Eddig az a mondás járta, hogy a kék és hideg fények nem tesznek túl jót a szervezetnek, ha alváshoz készülünk. Egy újabb kutatás azonban egészen más oldalról közelítette meg az eszközök testünkre gyakorlolt hatását.

Megjelenítve: 229 - 240. Összesen: 365

Oldal