Azt hiszed, nincs FM-rádió az iPhone-odban? Tévedsz!

Na jó, igazából csak részben tévedsz: valóban nincs ilyen funkció egyik iPhone-ban sem, pedig hardveresen félig-meddig támogatott a rádió már jó pár generáció óta. A modern okostelefonokban található, vezeték nélküli kapcsolatokért felelős chipek nagy része ugyanis tartalmaz egy FM-rádió modult is.

10 tipp, hogy jobb fotókat csinálj az iPhone-oddal

Elég messzire jutottunk a telefonos fotózás terén, főleg ha mondjuk az első generációs iPhone kameráját hasonlítjuk össze a legújabb iPhone 6 vagy iPhone 6 Plus modellekkel. Ráadásul mára a fotók azonnali megosztása is egyre elterjedtebb, gondoljunk csak az Instagramra.

Az USB 3.2 kétszer gyorsabb és tízszer átverősebb lesz

A szabványt gondozó USB Implementers Forumnak meglehetősen különös elképzelései vannak az elnevezésekről. Erre kell figyelned a jövőben, ha készüléket vásárolsz.

Mit telepítsünk egy új Mac-re és főleg mit ne…

Izgalmas feladat digitális életterünk felépítése saját igényeink szerint. Akik előzőleg már rendelkeztek Mac-kel, megtehetik, hogy minden adatukat, beállításukat, szoftvereiket átköltöztetik. Ez nagyon kényelmes és időtakarékos megoldás, ráadásul több módon is elvégezhetjük – ez egy következő cikk témája lesz. Vannak azonban esetek, amikor érdemes elgondolkodni az újrakezdésen és elkezdeni a nulláról.

Android készülékedről így hozd át adataid iPhone-ra

Az Apple nem titkolt célja, hogy a nagyobb kijelzős iPhone-nal minél több Android felhasználót is elcsábítsanak. Az iPhone 6 megjelenése előtt még egy hivatalos leírást is kiadtak arról, hogyan tölthetjük át adatainkat egykori Android telefonunkról iPhone-ra.

Megjelenítve: 229 - 233. Összesen: 233

Oldal