SIM PIN kikapcsolása iPhone-on

A SIM-hez tartozó PIN és PUK kódok olykor komoly fejtörést tudnak okozni, mert csak nagyon ritkán van rájuk szükség. Ha gyakran elfelejted, akkor a legjobb módszer, ha egyszerűen kikapcsolod ezt a beállítást.

Hiánypótló magyar kiosztású billentyűzet minden iPadhez (is)!

Az Apple az utóbbi időben nagyon ráfeküdt az iPad mint laptop alternatíva promotálására. Az iOS 11-gyel és az iPad Prókkal ez már valóban lehetséges, de egy billentyűzet mindenképpen kelleni fog hozzá. Magyar nyelvű billentyűzetek azonban csak erősen korlátozott mennyiségben és jellemzően drágán álltak a vásárlók rendelkezésre. Idáig!

Mennyi időt töltesz az alkalmazásokban? Így derítheted ki!

Kétségtelen, hogy a napunk jelentős részét képesek vagyunk az iPhone-unk használatával tölteni. De vajon melyik appot használod a legtöbbet? A következő módszerrel könnyedén kiderítheted.

Aktív jelzés kikapcsolása az Instagramon

Tudtad, hogy már az Instagram üzenetküldője is jelzi mikor voltál utoljára aktív? Ne aggódj, ha szeretnéd akár ki is kapcsolhatod ezt a funkciót.

Az iPhone 6s-sel indul a kedvezményes akkumulátorcsere az iSTYLE szervizekben

Az Apple kedvezményes akkumulátorcserét kínál minden vásárlójának, aki iPhone 6 vagy annál újabb készülékkel rendelkezik. Az iPhone 6s tulajdonosok már most is gyors javításra számíthatnak az iSTYLE szervizeiben.

Nem működik az AirDrop iPhone-on? Ezeket próbáltad már?

Az AirDrop egy remek funkció, amellyel könnyedén küldhetünk és fogadhatunk fájlokat iOS és macOS eszközök között. Olykor előfordul, hogy összekuszálódnak a szálak és a rendszer inkozisztensen kezeli a fájlokat. Nézzük, mik a állhatnak az esetleges hibák hátterében és hogyan bírhatjuk működésre.

Elfelejtetted az iPhone-od jelkódját? Így állíthatod vissza a telefonod tartalmát!

A sikertelen jelkódok eredményeképpen az iPhone automatikusan időzárral látja el a telefonodat, ha pedig túl sokáig próbálkozol, akkor végleg használhatatlanná válik a telefon. Lássuk hogyan előzheted meg a végleges adatvesztést és mi a teendő, ha kizártad magad a telefonodból.

Mire jó a Wallet alkalmazás?

Az Apple sajátos pénztárca megoldása minden iPhone előtelepített kelléke. Ebben tárolhatunk belépőket, kedvezménykártyákat, kuponokat, beszállókártyákat és szinte bármit, ami támogatja a Wallet alkalmazást. A használata egyszerű és kézenfekvő, egy próbát simán megér!

Így növelheted meg ingyen az iPhone-od tárhelyét 100 GB-tal

Mekkora tárhelyre van szükségem? Ez a kérdés mindig felmerül új iPhone vásárlásakor. Nem véletlen, hiszen mindenki tudja, hogy az Apple telefonjainak utólag nem lehet bővíteni a tárhelyét. Ha te is belefutottál ebbe a problémába, akkor most jól figyelj, ezzel a megoldással ideig-óráig megúszhatod a következő iPhone vásárlást!

Lecserélném-e a Netflixem HBO GO-ra?

Az elmúlt hetekben párhuzamosan használtam a kettőt. De vajon melyiket éri meg elengedni a másikért?

Mi az a HDR?

A HDR fotózás és képmegjelenítés mostanra sokak számára ismerősen csenghet, hiszen az Apple több termékén is ott csüng ez a megnevezés. De mi is ez valójában?

Mit tegyél, ha nem aktiválódik az iMessage?

Az iMessage az Apple-termékek egyik legjobb funkciója: egy beépített, tökéletesen működő, ingyenes üzenetküldő alkalmazás. Amikor egy új telefont állítasz csatasorba, vagy egy meglévőt reseteltél, előfordulhat, hogy gondok adódnak az aktiválás során. Ezt kell tenned, hogy megoldd a problémát.

Megjelenítve: 229 - 240. Összesen: 261

Oldal