VOCOlinc Flowerbud okos aroma diffúzor bemutató

Stílusos külsejű, Apple HomeKit kompatibilis diffúzor elérhető áron? Ez a Flowerbuds, ami az egész szobát illatossá varázsolja.

Eve Energy okos konnektor bemutató

Megnéztük, hogy mire jó egy okos konnektor, illetve hogy a műfajon belül mit nyújt az Eve Energy.

VOCOlinc VH1 MistFlow okos párásító bemutató

Szerencsére egyre többet foglalkozunk az otthoni levegő minőségével, amelyért nem csak légszűrőkkel, hanem párásítókkal is tehetünk. Bemutatónk tárgya nem csak szép és hatékony, hanem gyakorlatilag bármilyen okosotthonos ökoszisztémába beilleszthető.

Bemutatkozott a 10. generációs iPad

Elragadó. Káprázatos. Firkálnivaló. Íme a legújabb iPad, amely minden tekintetben méltó az elődeihez, de sokkal jobb azoknál.

Apró újdonságok a watchOS 9-ben, amiket nem biztos, hogy észrevettél

Pár napja már elérhető az Apple Watch órák legújabb operációs rendszere, amely rengeteg apró, de annál hasznosabb újdonságot hozott. Ezek közül mutatunk most be párat.

Megérkezett a Dvorak kiosztás iOS-re

Sok legenda övezi a Dvorak nevű billentyűzetkiosztást, amelyet állítólag Steve Wozniak is használ. Macre az ősidők óta elérhető, mostmár iOS-en is lehet használni.

Minden eddiginél népszerűbb az iPhone a tinédzserek között az USA-ban

Egy friss felmérés szerint az amerikai fiatalok 87%-a Apple telefont használ.

Withings Thermo lázmérő bemutató

Bár azt hihetnénk, hogy egy lázmérő az egyszerűségéből adódóan nem lehet okos, a Withings Thermo megmutatja, hogy mit lehet kihozni ebből a műfajből.

Withings BPM vezetéknélküli vérnyomásmérő bemutató

A vérnyomás mérésére sokféle eszköz használható, de kevés olyan van, ami pontos, nagyszerű kényelmi funkciókkal rendelkezik, alkalmas digitális napló összeállítására, és még jól is néz ki. A Withings terméke szerencsére ilyen.

Búcsúzik az iOS-től a SwiftKey

Aki mindenképp szeretné használni, október ötödikéig még telepítheti a Microsoft megoldását, utána viszont nem lesz lehetőség a letöltésre.

Melyiket válasszam: AirPods Pro 2. vagy Airpods 3.?

Az új AirPods Pro megjelenése kapcsán gyakran merül fel a kérdés, hogy kinek melyik az ideális választás: segítünk!

A valóságban is bizonyított az iPhone 14 Pro ütközésészlelés funkciója

A TechRax YouTube csatorna szimulált körülmények között, de a valóságban próbálta ki a nemrég bemutatott iPhone-ok egyik új funkcióját, amely tökéletesen működött.

Megjelenítve: 25 - 36. Összesen: 248

Oldal