Milyen Mac számítógépeket használunk?

Kutatás készült arról, hogy egyes felhasználási célokra kik és milyen Mac számítógépeket használnak: íme az eredmények.

Egyelőre nem lesznek letölthető számlapok az Apple Watch-ra

Évek óta lehet olvasni pletykákat azzal kapcsolatban, hogy hamarosan elérhetők lesznek a külsős fejlesztők által készített számlapok az Apple okosórákra. A találhatásnak egy időre most vége szakad.

Hogyan és mivel érdemes a MacBookokat tölteni?

Útmutató a jelenlegi és a jövőbeli MacBook tulajdonosoknak, hogy a gépükben lévő akkumulátor a lehető legtovább egészséges maradjon.

Köss kedvezményes készülékbiztosítást az iSTYLE-nál!

Az Apple eszközök minden tekintetben komoly értéket képviselnek, így érdemes lehet gondoskodni a biztosításukról is: az iSTYLE ebben is segítséget nyújt, legyen szó véletlenszerű károsodásról, rongálásról, folyadékkárról, vagy akár lopásról.

Frissültek a Pro szériás Mac számítógépek, megérkezett az M2 Ultra

A WWDC-n bemutatták az új Mac Studiót és a Mac Pro 4. generációs, Apple szilikonnal szerelt változatát is.

iOS és iPadOS 17: Látványos és hasznos újítások

Poszterek a névjegyzékben, élő hangposta, több funkció a FaceTime-ban és rengeteg egyéb fejlesztés érkezik a 17-es főverzióval.

Megérkezett a 15 hüvelykes MacBook Air

15,3 hüvelykes Liquid Retina kijelző, M2 rendszerchip passzív hűtéssel, 18 órás üzemidő, 6 hangszórós rendszer: ez nem csak a világ legvékonyabb 15 hüvelykes laptopja, hanem az egyik legjobb is.

Epico 2 az 1-ben mágneses vezeték nélküli töltő bemutató

Egy kiegészítő, amivel elegánsan és kényelmesen oldható meg az iPhone és az AirPods töltése, akár otthon, akár az irodában.

Hogyan ellenőrizd, hogy mely alkalmazások használják a pontos helyzeted?

Időről időre érdemes lehet megnézni, hogy mely alkalmazások férhetnek hozzá a helyzetünkhöz, és melyek azok, amelyek a pontos lokációnkat is megkapják.

Hogyan távolítsam el az AirPodsom az Apple fiókomból?

Eladás vagy elajándékozás előtt mindenképp szükséges az AirPods vagy AirPods Pro készülék eltávolítása az Apple fiókból: mutatjuk, hogyan kell ezt megtenni!

Megérkezett az App Store első átláthatósági jelentése

Milliós nagyságrendben érkeztek publikálásra alkalmazások, amelyek közül rengeteget utasított vissza az Apple. Ha nem így tettek volna, az App Store most valószínűleg nem egy biztonságos platform, hanem a vadnyugat lenne.

OKAI Neon Pro elektromos roller bemutató

Szinte minden tulajdonságában kiemelkedő az OKAI felsőkategóriás rollere: 25 km/h maximális sebesség, 80 kilométeres maximális hatótávolság, kiemelkedő menetstabilitás, hangulatvilágítás és okostelefonos összeköttetés.

Megjelenítve: 25 - 36. Összesen: 312

Oldal