Térj vissza üzleteinkbe, mi gondoskodunk egészségedről

Az iSTYLE üzleteiben és Online, most minden 6900 Ft értéket meghaladó Epico és iSTYLE saját márkás termék vásárlása esetén megajándékozunk egy FFP2-es védelmi osztályú szájmaszkkal. Ha úgy érzed nincs szükséged a maszkra, úgy azt az egészségügyi frontvonalon dolgozóknak is felajánlhatod, mi ebben is segítünk.

A kialakult egészségügyi veszélyhelyzetben kiemelten fontos, hogy ügyeljünk saját és embertársaink egészségére és betartsuk a szabályokat, előírásokat. A változatos étkezés, a szabadban való mozgás, sportolás, illetve a vitaminok fogyasztása mind hozzájárul a megfelelő immunrendszer fenntartásához, ami elengedhetetlen a fertőzésekkel szembeni megfelelő védekezéshez, azonban nem árt ha pár dologra kiemelten figyelünk.

Mit érdemes tudni a jelen helyzetről?

Az új koronavírus leginkább cseppfertőzéssel terjed: köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe, majd a közelben tartózkodó másik emberre. Fertőzött felületek és tárgyak megérintésével a vírus a kézre kerülhet, az arc, a száj, az orr érintésével pedig bejuthat a szervezetbe. Ezért a legfontosabb teendő a gyakori és alapos szappanos kézmosás, vagy legalább 60% alkoholtartalmú kézfertőtlenítő használata. Ez különösen javasolt mosdó használatát követően és étkezés előtt! 

A kialakult helyzetre való tekintettel a vendéglátó egységekben, plázákban, boltokban, illetve a tömegközlekedési eszközökön is az arcot eltakaró maszk viselésére vagyunk kötelesek. A maszk viselése ugyan önmagában nem elegendő a fertőzés megállításához, ám mások védelme érdekében javasolt, ha valaki légúti tünetektől szenved. Amennyiben valamilyen alapbetegséged (magas vérnyomás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegség, légzőszervi betegség, májbetegség, daganatos betegség) van, saját védelmed érdekében mindenképpen viselj maszkot!

Mit teszünk mi érted?

Üzleteinkben továbbra is vásárlóink és munkatársaink egészsége a legfontosabb számunkra, ezért a rendszeres fertőtlenítésre és a helyiségeink higiéniájára is fokozottan ügyelünk, a kiállított eszközöket a lehető leggyakrabban fertőtlenítjük, és meghozzuk az összes szükséges óvintézkedést. Munkatársaink az előírásoknak megfelelően szájmaszkot hordanak munka közben, így kérünk Te is viselj maszkot, vagy arcot eltakaró sálat, kendőt! Boltjainkban kézfertőtlenítőket helyeztünk el, ajánljuk ezek használatát.

Ezeken felül pedig most minden 6900 Ft értéket meghaladó Epico és iSTYLE saját márkás termék vásárlása esetén megajándékozunk egy FFP2-es védelmi osztályú szájmaszkkal.

Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcokat alapvetően olyan munkahelyi környezetben alkalmazzák, ahol a levegőben ártalmas és mutagén anyagok találhatók. Ezeknek a maszkoknak a levegőben lévő részecskék legalább 94%-át meg kell szűrniük 0,6 mikron méretig, ami azt is jelenti, hogy a levegőben található fertőző nyálcseppekkel szemben is megfelelő védelmet nyújtanak.

Nézz szét az akcióban résztvevő termékek közt!

Ha úgy érzed nincs szükséged a maszkra, úgy azt az egészségügyi frontvonalon dolgozóknak is felajánlhatod. Neked csak annyi a teendőd, hogy ezt jelzed kollégáinknak, akik elkülönítik a neked szánt maszkot. Az így elkülönített maszkokat a promóciós időszak végén összegyűjtjük és elvisszük egy arra rászoruló egészségügyi intézménybe.

A maszk hordásához azonban fontos tájékozódnunk annak megfelelő felvételi, levételi módjáról és fertőtlenítéséről.

  • Mielőtt felvesszük a maszkot, mossuk meg a kezünket meleg vízzel és szappannal, vagy fertőtlenítsük kezünket alkoholos kézfertőtlenítővel. Viselése alatt a maszknak folyamatosan fednie kell a szájat és az orrot. Amennyiben a maszk rendelkezik állítható orrpánttal, azt szorosan az orrgyökhöz kell igazítani. A maszk pontosan illeszkedjen az arc bőrére, ne legyenek nyílások a maszk és az arc között.
  • A maszk viselése közben kerülni kell a maszk megérintését, amennyiben mégis megérintjük, mossunk kezet, vagy fertőtlenítsünk. Amennyiben a maszk valamitől átnedvesedik, mihamarabb cseréljük.
  • A maszk eltávolítását hátulról végezzük. Fülünk mögül emeljük ki a rögzítő gumit, vagy kötözzük ki a tarkónál megkötött madzagokat. A maszk elülső felszínét tekintsük szennyezettnek, és kerüljük az érintését a levétel során.
  • Az egyszerhasználatos maszkokat ne használjuk fel többször, hanem dobjuk zárható szemetesládába! Amennyiben saját készítésű, vagy más szövetmaszkot használunk, helyezzük azt enyhén klóros vagy más fertőtlenítős vízbe, áztassuk benne 10 percig, mossuk ki magas hőfokon (60-90 fok), szárítsuk meg, és lehetőleg vasaljuk is ki az újabb viselés előtt.
  • A maszk levétele után mossuk meg a kezünket meleg vízzel és szappannal, vagy fertőtlenítsük kezünket alkoholos kézfertőtlenítővel.

Otthon biztonságban vagy!

Ahhoz, hogy nálunk vásárolj még a lakást se kell elhagyd. A weboldalunkon leadott rendeléseket GLS házhozszállítással juttatjuk el hozzád.

Minden esetben lehetőséged van házhozszállítást kérni, előreláthatóan 2-5 munkanapos szállítási határidővel; minden esetben ingyenesen. A 15.000 Forintos minimum vásárlási össszeget eltöröltük, így már az ez alatti összegű rendeléseket is térítésmentesen szállítjuk házhoz.

A GLS-Futárszolgálat futárainál minden esetben lehetőséged van bankkártyával is fizetni. Az 500.000 Ft értéket meghaladó rendelések esetén, kérjük; hogy a rendelésed ellenértékét előreutalással, vagy online bankkártyás fizetéssel rendezd; a zökkenőmentesebb és egészségügyileg biztonságosabb ügyintézés miatt. 

Vásárolj felelősen! Vigyázz magadra, vigyázzunk egymásra!