Bemutatkozik az Apple Music rádió

Az Apple Music 1 és a másik két új állomás, az Apple Music Hits és az Apple Music Country exkluzív eredeti műsorokkal érkezik, melyeket a világ legsikeresebb előadói és műsorvezetői szolgáltatnak.

Az Apple augusztus 18-án két új, globális rádió csatornát jelentett be az Apple Music zenei szolgáltatásán, amely már 165 ország hallgatói számára elérhető. A Beats 1 nevű globális rádióállomást átnevezik Apple Music 1 névre és további két rádióállomás indul: az Apple Music Hits, amely a 80-as, 90-es és 2000-es évek kedvenc dalait pörgeti majd, illetve az Apple Music Country, ami az Amerikában hatalmas rajongótáborral rendelkező countryzenét igyekszik reflektorfénybe állítani.

Az Apple Music 2015-ös indulása óta a Beats 1 a világ egyik leghallgatottabb rádióállomásává nőtte ki magát, amely folyamatosan a legjobb interjúkat közvetítette. A csatorna több exkluzív dalpremierrel és egyedülálló műsorral is rendelkezett, melyek évről-évre produkálták a szalagcímeket. A Beats 1 evolúciója során baráti viszonyt alakított ki az előadóművészekkel és támogatta az műsorvezetők által létrehozott zenelistákat - ez a megközelítés a három új állomáson is folytatódik.

60 millió dal, most 4 hónapig ingyen! Hogy hangzik?

Ha még nem próbáltad az Apple Music szolgáltatást, de most belehallgatnál az új rádiókba, akkor van egy jó hírünk. Most 4 hónap ingyen próbaidőt adunk ajándékba! Ehhez nincs más teendőd, mint az alábbi linkre kattintva megigényelni az ingyenes próbaidőhöz szükséges kódot.

*A 4 hónapos ajánlat csak új előfizetők számára elérhető azonban, ha korábban már felhasználtad az Apple által kínált 3 hónapos időszakot, akkor is kaphatsz plusz 1 hónapot ingyen.

A Beats 1 most már Apple Music 1


A csúcsmodern stúdiókkal rendelkező Apple Music 1 a popkulturális beszélgetések és a művészek által összeállított zenelisták központja. A világ minden tájáról érkező előadók célpontja, amikor új anyagokat, zenét és híreket akarnak megjeleníteni vagy csak a rajongókkal kommunikálni. Az Apple Music 1-et Zane Lowe, Ebro Darden, Brooke Reese, Dotty, Hanuman Welch, Matt Wilkinson, Nadeska, Rebecca Judd és Travis Mills vezetik, és a zene legnagyobb nevei, köztük az Action Bronson műsorait kínálják. A csatorna Los Angelesben, New Yorkban, Nashville-ben és Londonban is rendelkezik stúdiókkal, így a műsorok a nap 24 órájában a hét minden napján pörögnek.

Bemutatkozik az Apple Music Hits és az Apple Music Country 


Az Apple Music Hits a 80-as, 90-es és 2000-es évek legismertebb és legkedveltebb dalait kínálja, melyeket a rajongók ismernek és szeretnek. Az állomás figyelemre méltó új előadásokkal jelentkezik majd neves művészektől és műsorvezetőktől, összekapcsolva a hallgatókat a világ legnépszerűbb dalai mögött rejlő történetekkel.

A rádió a country zenekultúra szövetének része, és az Apple Music Country felerősíti ezt az élményt a modern rajongó számára. Ahogy a country zene fejlődik és terjeszkedik az egész világon, az Apple Music Country célja, hogy az egyre változatosabb műfaj minden sávjának meghatározó helye legyen. Az állomás a mai zenék legjobb keverékét kínálja, miközben bemutatja a rajongóknak a holnap sztárjait, és emlékezteti őket a legendás művészekre és számokra, amelyek útközben formálták és meghatározták a countryzenét.

A rádió nem a te műfajod? Ne aggódj, neked is készültünk valamivel.

Próbáld ki az Apple Music-ot most 4 hónapig ingyen és szemezgess kiemelt lejátszási listáink közül:

Summer Vibes

Éld át a klasszikusokat, amelyek a nyári táncparketteket uralták. Bizonyos emlékek homályosak lehetnek, de ezek a dallamok örökké kitartanak.

Happy Hits

Akár pozitív energiára van szükséged, akár csak az örömteli hangulatod akarod megtartani, ezek a szellős dallamok és a felemelő vokál tuti megalapozzák a boldogságod. Telerakták ezt a listát aktuális slágerekkel és a legújabb kedvencekkel, fülbemászó horgokkal és ellenállhatatlan ritmusokkal. A számokat rendszeresen frissítik így, ha megtetszik egy szám csak dobd a saját könyvtáradba.

Pure Workout

Magas oktánszámú pop, dance és hip-hop a maximális teljesítményed érdekében.