Így indíthatod el az egyéves Apple TV+ próbaidőszakot

  November 1-jével elindult hazánkban is az Apple TV+ streaming szolgáltatást, mely keretein belül számos Apple original film és sorozat érhető el böngészőn vagy a dedikált alkalmazáson keresztül is.

  A multiplatform szolgáltatás elérhető iPhone-on, iPaden, iPod touch-on, Macen és Apple TV-n saját alkalmazásával, ehhez csak a legújabb rendszerre kell frissítened. Illetve más eszközökön Safari, Google Chrome és Firefox böngészők használatával, a Rokuról, Amazon Fire TV-ről és Samsung okostévékről már nem is beszélve.

  Mint azt már korábban az Apple is közzétette, az első 7 nap mindenki számára ingyenes, utána a próbaidőszak – ha az alatt nem mondod le – automatikusan havonta megújuló, 1 890 Ft-os előfizetéssé alakul.

  Ha azonban 2019 szeptember 10-e után vásároltál bármilyen Apple TV, iPhone, iPad, Mac vagy iPod touch eszközt az Apple-től vagy bármilyen hivatalos Apple viszonteladónál, például az iSTYLE-nál, akkor automatikusan jár az egy éves ingyenes időszak. De a próbaidőt az új eszköz első beüzemelésétől (Apple ID-hoz társítás) számított 3 hónapon belül meg kell kezdeni.

  Ahhoz, hogy ne a fenti képen látható 7 napos trial időszakot indítsd el nincs más dolgod, mint megbizonyosodni róla, hogy a kívánt eszközön ugyanazzal az Apple ID-val vagy bejelentkezve, mint amihez az újonnan vásárolt eszközt is társítottad.

  Sőt, van még egy kiskapu, amivel egyből behúzhatod az egy évet, függetlenül az új készülék vásárlásától, ha Apple Music Diák előfizetéssel rendelkezel. Azonban van egy apró hátulütője: “Az ingyenes Apple TV+-diákelérés megszűnik, ha már nem vagy rá jogosult, illetve ha nem újítod meg diák-előfizetésedet az Apple Music szolgáltatásra. Az ajánlatot csak igazolt hallgatói jogviszonnyal rendelkező felsőoktatási hallgatók vehetik igénybe; a hozzáférés nem osztható meg más felhasználókkal a Családi megosztásban.”

  Amire még érdemes odafigyelned, hogy a rendes egy éves trial egy egész éven keresztül tart és családi megosztásban akár 6 fő számára is elérhető egyszerre, így nem szükséges halmoznotok az ingyenes előfizetéseket. Illetve, ha megszüntetnéd a próbaidőszakot, akkor az azonnal véget ér, nem tölti ki úgy az egy évet, mint más alkalmazások vagy régen az Apple Music.

  Jelenleg a

  • The Morning Show
  • For All Mankind
  • See
  • Dickinson
  • Szellemíró
  • Helpsters
  • Az elefántkirálynő (az egyetlen film)
  • Snoopy az űrben

  érhetők el, mint Apple Original tartalom, ebből a legtöbb sorozat teljes egészében a The Morning Show, a See és a For All Mankind egyelőre 3 résszel rukkolt elő. A hamarosan érkező tartalmak listája pedig egészen hosszú, amik egyelőre angol szinkronnal és (többek közt) magyar felirattal érhetők el.

  Ha már elindítottad a próbaidőszak vagy előfizettél várjuk a véleményed, mi is nekifekszülünk a szolgáltatásnak megnézzük mit tud 1 089 Ft-ért.