Nomad Sport tokok bemutatója

Vékony, letisztult tokok MagSafe kompatiblitással és beépített digitális névjegykártya funkcióval: ez a Nomad Sport.

Az elmúlt hetekben több alkalommal is írtunk arról, hogy bár az okostelefonok-tokok nem azok a termékek, amelyek kapcsán a többség az innovációra gondol, vannak gyártók, akik még ezen a területen is tudnak újat mutatni. A Peak Design elképesztő ökoszisztémája, motoros és biciklis tartói, valamit fotós és egyéb kiegészítői elképesztően praktikus termékek, de említhetnénk a Decoded - Nike Grind kiegészítőket is, amelyek részben használt sportcipőkből készülnek és így járulnak hozzá a fenntarthatóbb jövőhöz. Most pedig a Nomad Sport szériáját mutatjuk be, amelynek egy kicsit furcsa az elnevezése, hiszen hétköznapi, átlagos használatra tervezett kiegészítőkről van szó, a sporthoz sem funkcionalitásban, sem dizájnban nincs köze semelyiknek. Ettől függetlenül nagyon korrekt termékek, amelyek még egy kis extrát is tudnak.

Nomad Sport iPhone tokok

A termékcsalád tagjai az iPhone 13 széria mindegyik modelljére elérhetők, színekből öt darab áll rendelkezésre: a fekete mellett szürke, zöld, homokszínű és kék változat kapható, mindegyik egy kicsit paszteles, tehát nem hivalkodó a színük. Ezzel némileg ellentétben áll, hogy a hátoldal mindegyik modellnél csillogó, méghozzá nagyon csillogó, itt már-már a zongoralakk-hatásra kell gondolni. Az ujjlenyomatokat döbbenetes módon nem igazán gyűjtik ezek a felületek, ugyanakkor biztosan vannak, akiknek a tükröződő felület túlságosan hivalkodó. Más negatívumot viszont nem igazán lehet találni a Nomad tokjaiban, amelyek meglepően vékonyak, mégis viszonylag strapabírók, nagyon kellemes a fogásuk, a gombjaik fémből készültek, nagyon szép papírdobozban lehet hozzájuk jutni, a belsejük finom anyaggal van bélelve, aminek köszönhetően az esetleg bekerülő por- és homokszemek nem fognak mikrokarcokat csinálni. Ezen kívül adott a teljes MagSafe-kompatibilitás, illetve extra funkció a beépített digitális névjegykártya.

Ez utóbbi egy beépített NFC-chipet jelent, amelynek segítségével a megadott adatainkat egy érintéssel megoszthatjuk más telefonokkal. A technológiát a Popl adja, az alkalmazásuk telepítése után pár perc alatt végezni lehet a konfigurálással. Összességében tehát nagyon meggyőző termékek a Nomad Sport tokok, amelyeknél egyedül az erősen csillogó felületek okozhatnak fejtörést, de ha valaki szereti ezt a stílust, akkor valószínűleg meg is találta az ideális kiegészítőjét.