Az Apple levédette a kijelzős AirPods töltőtok koncepcióját

A szabadalmi kérelmet még 2022-ben nyújtották be, nemrég pedig meg is kapták. Mindez persze nem jelenti, hogy feltétlenül lesz is ilyen termék.

WWDC23: június 5. és 9. között

Megvan az éves Apple fejlesztői konferencia dátuma: mire számíthatunk az eseményen?

Megéri eredeti Apple Watch szíjat vásárolni?

Szinte minden Watch tulajdonosban felmerül a kérdés, hogy vajon mekkora a különbség az eredeti és az utángyártott szíjak között. Ma ennek járunk utána.

Így készíts görgethető képernyőmentést az iPhone-on

Szinte mindenki szokott képernyőmentést készíteni a telefonján, ami a világ egyik legegyszerűbb dolga. Azt viszont sokan nem tudják, hogy ezzel kapcsolatban is elérhetők extra funkciók.

CubeNest 3 az 1-ben hordozható MagSafe töltő (S312) bemutató

Egy újabb eszköz, amivel könnyedén és elegánsan megoldható az iPhone, az AirPods és az Apple Watch töltése: a tradicionális megoldásokhoz képest viszont komoly különbség, hogy ezt magunkkal is vihetjük.

A hónap végén érkezik az Apple Music Classical

Az alkalmazás már előtölthető az iPhone-okon, a meglévő Apple Music és Apple One előfizetők további díjak nélkül férhetnek majd hozzá az 5 millió komolyzenei szerzeményhez.

Új szín érkezett az iPhone 14-ből és az iPhone 14 Plusból

A képek magukért beszélnek: nagyon dögös lett a sárga színvariáns.

Mostantól a Mac menüsorából is elérheted a ChatGPT-t

Egy külsős fejlesztőnek köszönhetően mostantól szó szerint egy gombnyomással elérheted ezt az elképesztő mesterséges intelligenciát.

Epico 8in1 Multiport HUB és állvány bemutató

Vannak, akik úgy gondolják, hogy az öszvér megoldások általában kevésbé életképesek: nekik mindenképp érdemes megnézniük az Epico kiegészítőjét, amely ékes példája annak, hogy kellő átgondoltság és tervezés esetén egy több az egyben megoldás igenis jó válasz.

Megéri AirPods Pro 2-re váltanom?

Tavaly ősszel jelent meg az AirPods Pro második generációja, amely sokkal több dologban fejlődött, mint az elsőre gondolnánk. Megnézzük, hogy megéri-e a régebbi típust újra cserélni.

Epico MagSafe kompatibilis kicsi külső akkumulátor bemutató

Az okostelefonokhoz használható külső akkumulátoroknál helytálló a mondás, hogy a méret a lényeg. Az Epico újdonsága azonban máshonnan közelíti meg ezt a kérdést.

Te már csatlakoztál az iSTYLE Family+ hűségprogramhoz?

Az Apple termékek tulajdonosai jól tudják, hogy a lényeg nagyon sokszor az apró részletekben található. Ezen szellemiséget képviseli az iSTYLE Family+ is, amely olyan sok előnnyel jár, hogy azt szinte felsorolni is nehéz.

Megjelenítve: 109 - 120. Összesen: 373

Oldal