Gurman: lesz Dark Mode az iOS 13-ban!

Mark Gurman nem bírt a vérével és egyetlen cikkbe sűrítve beszélt az iOS 13-ról, a 2019-es iPhone-okról és a következő generációs iPad miniről is. Hírzuhatag következik!

Alig jött ki, máris lebuktatta az új AirPods-ot az iOS 12.2

Ma virradóra az Apple kiadta az iOS legújabb bétaverzióját. Az első tesztelők pedig rögtön az AirPods 2 nyomaira bukkantak.

Megjelent az iOS 12.1.3-as frissítése!

Újabb kisebb hibajavítások iOS-hez és HomePodhoz egyaránt, valamint egy kellemetlen CarPlay bug is foltozásra került.

DJI Osmo Pocket teszt – A zsebben elférős mini gimbal

A DJI Osmo Mobile 2 megjelenése után alig fél évvel, máris új termékkel rukkolt elő a kínai mamut vállalat és rendesen belegázolt ezzel a GoPro komfortzónájába. A végeredményt pedig nem is igazán kell magyarázni, de azért mi mégis kicsit részletesebben is megnéztük, mi a helyzet a DJI Osmo Pockettel.

Hiányzik a Home gomb? Sebaj, itt a virtuális!

Mutatunk egy beállítást, amivel még a Home gombbal nem rendelkező készülékekre is visszacsalogathatod az iPhone-ok jellegzetes gombját. Nem mellesleg pedig meghibásodás esetén is jól jöhet.

AirPlay 2 támogatást kapnak a vezető TV gyártók okostévéi

Van gyártó, akiről már biztosan lehet tudni, hogy együttműködik az Apple-lel, de állítólag a legtöbb „vezető TV gyártó“ is csatlakozni fog a kezdeményezéshez.

Készüljetek, hamarosan érkezik a legrondább Apple termék új generációja

Egy új Smart Battery Case ikonja bukkant fel az iOS-ben. És csodák csodájára még arra is van remény, hogy ez már nem lesz olyan csúnya, mint elődje!

Fejek hullanak a Huawei-nél, iPhone-ról posztolnak az alkalmazottak

Nem ez az első eset, de most telt be a pohár a vezetőségnél. Lefokozások és fizetésmegvonások várnak az iPhone-os alkalmazottakra.

Már javában zajlik az iOS 13 fejlesztése

Megszaporodtak a látogatási statisztikákban az iOS 13-at futtató készülékek az elmúlt időben, már úton a következő főverzió.

SYC 2 – Töltsd le a YouTube-ot. Az egészet!

A Softorino YouTube Converter 2, azaz SYC 2, segítségével bármilyen YouTube videót, bármilyen formában és készülékre varázsolhatunk.

Mire elég VALÓJÁBAN a 6 magos Mac mini?

Kértétek, mi pedig elhoztuk nektek: megnéztük mire elég valójában az idei 6 magos Mac mini. Cikksorozatunk folytatás következik!

Egyedi csengőhang beállítása iPhone-on

Nem tudod hogyan lehet bármilyen zeneszámot csengőhangnak beállítani iPhone-on? Lássuk a módszereket!

Items 109 to 120 of 162 total

Oldal