A tokgyártók már tudhatnak valamit az iPhone SE 2-ről

Bár az iPhone SE 2-ről szóló híreket már egészen rég óta rebesgetik, az első valósnak tűnő információk kb. múlt év októberében kezdtek el szállingózni. Mára pedig már odáig jutottunk, hogy márciusi érkezést jósolnak az elemzők és persze a tokgyártók is beindultak.

Évek óta tudhatjuk, hogy valami valóban készül, ha már tokot is elkezdenek hozzá gyártani, hisz ezek a gyártók rendelkeznek talán a legbiztosabb iparági forrásokkal.

Nem mondom, biztosan akadtak az elmúlt évtized során melléfogások, amikor legyártottak egy egész szériányi kiegészítőt, aztán az egész ment a kukába, de összességében azért elmondható, hogy ha a tokgyártók mozgolódni kezdenek, valami komolyabb hír van a levegőben. Elsőnek lenni a passzoló kiegészítők piacán nagy fegyvertény.

A totallee kínálatában előrendelhető SE 2-es tok

Az új iPhone SE 2-ről – vagy ha jobban tetszik iPhone 9-ről – azt már rég óta híresztelik, hogy az iPhone 8-cal megegyező 4.7″-es átmérőjű készülék lesz Home gombbal, Touch ID-vel, bla, bla, ezt már tényleg unásig végig rágtuk. Így a tokokat gyártó vállalatoknak van némi előnyeg és támpontja. Csak egy kis átalakításra szorulnak a 8-as széria védőburkai.

Néhány gyártó már egészen odáig merészkedett, hogy előrendelhetővé tette az iPhone SE 2-höz passzoló tokját, sőt indulási dátumot is adtak a bulinak. Szerintük a startpisztoly március 24-én dörrenhet el.

Szerinted igazuk van vagy túlzás ekkorát kockáztatni?