YAZIO – Több mint kalóriaszámláló

Bár a summer body télen készül, még akkor sem késő, ha most kaptál észbe, hogy lefaragnál kicsit a télen gondosan előkészített úszógumiból, vagy kissé tónusosabbá tennéd alakod, melyen már régebb óta dolgozol. Ebben a YAZIO alkalmazás remek segítség lehet.

iPad mini (2019): a kategória királya visszatért!

Az iPad mini 4. generációját 2015 őszén mutatta be az Apple, egy évvel az elődje után. Ezt követően azonban kínosan nagy szünet érkezett, és a legkisebb Apple tablet nem kapott frissítést, kivezetett terméknek hittük a termékpalettáról. Így egész sokan kihasználták a hosszú életciklusát, és napjainkig nyúzták szeretett iPad minijüket.

Minden lépés számít – rejtett lépésszámláló iPhone-on

Egészséges életmódra váltani nem feltétlenül nehéz vagy bonyolult. Kamatoztasd a séta egészséges előnyeit és számold lépéseidet minden nap az iPhone-od segítségével. Most megmutatjuk hogyan aktiválhatod a rejtett lépésszámláló funkciót, ami számos helyzetben igazán hasznos lehet.

Magyarországra is megérkezett az EKG funkció!

A watchOS legújabb frissítésével több európai országban, régiónkból Magyarországon és Romániában is elérhetővé vált a legjobban várt Apple Watch Series 4 funkció.

Megérkezett az iOS 12.2!

Az Apple ma esti Keynote-ja után megjelent az iOS 12.2-es verziója, számos újítást tartogatva.

Szolgáltatásdömpinget mutatott be az Apple

A ma esti Keynote-ban két órán keresztül mutatták be az Apple az új szolgáltatásait. Előfizetéses magazinok, egyedi gyártású tévéshow-k, saját hitelkártya volt a terítéken.

Bréking: itt az új AirPods

Többet beszélhetünk vele és akár vezeték nélkül is tölthetjük majd!

Bréking: visszatért az iPad mini és az iPad Air is

Az Apple két új iPadet dobott a piacra. Az eddig is ismert és sokak által várt iPad mini mellé új, 10,5 inches iPad Air érkezett.

Tedd a várost a hátteredre!

Az évek során számtalan háttérképes tippet osztottunk meg veletek, most itt egy igazán különleges, melyet saját tartózkodási helyedhez szabhatsz.

Pontos GPS koordináták meghatározása iPhone-nal

Számtalan alkalmazás kínál szolgáltatásokat tartózkodási helyed alapján. De vajon meg tudnád adni a pontos helyed, ha szükség van rá?

Az Apple Glass megmutathatja, mire nézel éppen

Újabb szabadalom érkezett az Apple Glasshoz, ami alapján az Apple készülőben lévő kiterjesztett valóság szemüvege azt is megmondhatja majd, hogy mire nézel éppen vele.

Nagyon szépen kidolgozott iOS 13 koncepció

Június elején, azaz pár hónap múlva kiderül, hogy mit tartogat az Apple számunkra idén iOS fronton. Addig is viszont itt egy részletes koncepció arról, hogy milyen lehetne…

Megjelenítve: 157 - 168. Összesen: 232

Oldal