Melyik játékkontroller az ideális Apple TV mellé?

Az elmúlt években egyre komolyabb játékok lettek elérhetők az Apple TV-n, amely bizonyos felhasználói igények mellett ki tud váltani egy tradicionális játékkonzolt is. A kérdés, hogy milyen kontrollerrel érdemes kezelni.

Már több mint 800 gépjárműtípus támogatja az Apple CarPlay-t

A lista szerencsére folyamatosan bűvül, ráadásul idén érkezik az új generációs CarPlay is.

A HomePod mostantól értesítést küld, ha hallja a füstérzékelő riasztását

Illetve ugyanezt megteszi a szén-monoxid-érzékelő csipogása kapcsán is.

Vigyázat! Visszaélnek a nevünkkel!

Sajnos a Facebookon az iSTYLE logójával próbálnak hihetetlen árú AirPods fülhallgatókat eladni. Természetesen átverésről van szó, próbáljuk minél gyorsabban eltüntetni a megtévesztő hirdetéseket, de a vásárlóknak is észnél kell lenniük.

Mostantól a Strava alkalmazásból is vezérelhető a Spotify

A Strava és a Spotify összekapcsolásával az aktivitás rögzítése közben is lehet vezérelni a zenelejátszást és a podcastokat.

Barner kékfény-szűrős szemüvegek bemutatója

Ha valaki egy egész napot a monitor előtt ül, estére azt tapasztalhatja, hogy a szeme elfárad, esetleg kiszárad és viszket is, az alvásproblémákról nem is beszélve. A problémát a kék fény is okozhatja és van ellene rá megoldás!

Teljesen megújult Magyarország az Apple Térképekben

A fejlesztés nem csak minket érint, Ausztria, Csehország, Horvátország, Lengyelország és Szlovénia is új térképállományt kapott. Jobb lefedettség, új navigációs lehetőségek, Körbenézés funkció és sok egyéb újdonság érkezett.

Az Apple levédette a kijelzős AirPods töltőtok koncepcióját

A szabadalmi kérelmet még 2022-ben nyújtották be, nemrég pedig meg is kapták. Mindez persze nem jelenti, hogy feltétlenül lesz is ilyen termék.

WWDC23: június 5. és 9. között

Megvan az éves Apple fejlesztői konferencia dátuma: mire számíthatunk az eseményen?

Megéri eredeti Apple Watch szíjat vásárolni?

Szinte minden Watch tulajdonosban felmerül a kérdés, hogy vajon mekkora a különbség az eredeti és az utángyártott szíjak között. Ma ennek járunk utána.

Így készíts görgethető képernyőmentést az iPhone-on

Szinte mindenki szokott képernyőmentést készíteni a telefonján, ami a világ egyik legegyszerűbb dolga. Azt viszont sokan nem tudják, hogy ezzel kapcsolatban is elérhetők extra funkciók.

CubeNest 3 az 1-ben hordozható MagSafe töltő (S312) bemutató

Egy újabb eszköz, amivel könnyedén és elegánsan megoldható az iPhone, az AirPods és az Apple Watch töltése: a tradicionális megoldásokhoz képest viszont komoly különbség, hogy ezt magunkkal is vihetjük.

Megjelenítve: 61 - 72. Összesen: 332

Oldal