AmpliFi – Gamer's Edition Mesh Wi-Fi rendszer

SKU
AFI-G
 

Készletinformáció

Részletek

"Felhő alapú gaming szolgáltatásokhoz kifejlesztve, beleértve az NVIDIA's GeForce NOW free beta-t is, AmpliFi Gamer's Edition elképesztő hálózati sebességet és minimális késleltetést teljesít. A továbbfejlesztett 802.11ac Wi-Fi mesh technológiával, AmpliFi HD Gamer’s Edition automatikusan konfigurálható antennáival nagyon erős WiFi hálózat előállítására képes. Az AmpliFi HD Gamer’s Edition a GeForce NOW QoS mode-al van felszerelve, melyet az Ubiquiti fejlesztett ki az NVIDIA’s segítségével, hogy minél gyorsabban beállítható és stabil hálózatot kaphassunk otthonunkba. A QoS rendszer egy nagyon egyszerű megoldást kínál a felhő alapú játékok frame-drop problémáinak kiküszöbölésére." - írja a gyártó, az Ubiquiti Networks.

Felejtsd el a bonyolult beállítást!

Az AmpliFi appal nagyon egyszerű a hálózatodat konfigurálni. Akár pillanatok alatt véget is vethetsz a játéknak a szülői felügyelet funkció segítségével! Lehetőséged van bizonyos adatforgalmakat előnyben részesíteni, például streaminget vagy játékot! Távoli elérésed is lesz otthoni hálózatodhoz, ha szeretnéd!

HD Mesh technológia!

Az Amplifi meshpointjai bármilyen outlethez csatlakoztathatók. A nagyteljesítményű, könnyen állítható antenna designnak köszönhetően megszűnik a holttér otthonodban.

Végre egy router, amit nem kell elrejteni!

Sajnos a routerek eddig nem úgy néztek ki, hogy szívesen helyeztük volna szem elé. Pedig a WiFi rourerek a legjobb teljesítményt úgy adják, ha a lakás központi helyén, a közepesen magasan, nyitott térben helyezik el Őket.

Tulajdonságok

Gyártó
AmpliFi
Megszűnt termék
Nem
Hálózati szabvány
IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac
Adatátviteli sebesség
2.4 GHz: 300 Mbps, 5 GHz: 867 Mbps
Titkosítás
WPA2-Personal
Portok
Wi-Fi/Gigabit Ethernet (1) LAN
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible