Amitől iPad

Meglepő, mi
mindent tud.

Könnyen megbirkózik
a kemény feladatokkal.

Az iPadnél nincs sokoldalúbb eszköz, hiszen simán elbír bármilyen feladattal. Mindegy, hogy projekteken dolgozol, művészi alkotókedvedet éled ki, vagy egy izgalmas játékkal játszol, az iPaddel minden egyszerű és élvezetes. Íme néhány példa a végeláthatatlan listából, hogy mi mindenre használhatod.

Simán futtathatsz profi appokat.

Az iPaden zökkenőmentesen használhatod a komolyabb alkal­mazásaidat is – például az Adobe Photoshopot és a Microsoft Office-appokat –, méghozzá az érintéses vezérlés nyújtotta extra kényelemmel.

Egész napos aksiüzemidő.1

Egész nap jöhetsz-mehetsz. És hatékony maradhatsz.

Több appban is dolgozhatsz egyszerre.

Az iPaddel egyszerű és intuitív a multi­tasking. Gond nélkül használhatsz egymással párhuzamosan több appot a Slide over vagy a Split View nézet segítségével – és még át is húzhatsz dolgokat egyik appból a másikba az érintőpaddal vagy közvetlenül a kijel­zőn, az ujjaddal.

Ha van Wi‑Fi, az a jó.
Ha nincsen, az is jó.

Az iPad mobilhálózatos modelljeivel gyakorlatilag bárhol lesz neted. Így akkor sem maradsz le semmiről, ha épp nem vagy Wi‑Fi‑közelben.

Használd a Fájlok alkal­mazást dolgaid tárolásához vagy megosztásához.

A Fájlok appal rendszerezheted, megoszthatod és megkeresheted a fájljaidat. Egyaránt kezelheted vele az iPadeden, az iCloudban és más felhőszolgáltatásokban, például a Boxban tárolt dolgaidat, és a pendrive-jaid vagy más külső adattárolóid tartalmához is egyszerűen hozzáférhetsz.

iPad Pro

iPad‑élmény felsőfokon, a legfejlettebb technológiáinkkal.

Vásárlás

iPad Air

Színekben az erő.

Vásárlás

Firkálj, írj vagy szerkessz.
És tedd emlékezetessé.

Készíts lenyűgöző jegyzeteket Apple Pencillel.

Akár előadáson jegyzetelsz, naplót írsz, vagy egy projekthez gyűjtesz ötleteket, az iPad mindig készen áll, hogy rögzítse legragyogóbb gondolataidat. A kész jegyzeteket pedig egyszerűen megoszthatod, kidolgozhatod és színesítheted.3

Konvertáld át kézírásod írott szöveggé.

Az iPaddel kézírásod legalább olyan hatékony, mint a gépelt szöveg. Pár koppintással kimásolhatod és beillesztheted szövegként a kézírásod.

Rajzolj tökéletes formákat szabadkézzel.

Ha az Apple Pencillel egyszerűbb geometriai formákat rajzolsz, az alakfelismerő funkció a szemed láttára változtatja át őket szabályossá.

Apple Pencil

Rajzold meg, írd alá, firkantsd le.

Vásárlás

iPad billentyűzetek

Védi a kijelzőt és a hátlapot.

Vásárlás

Alkotásra termett.

Készíts fotót vagy videót, amit azonnal szerkeszthetsz is.

Tökéletes felvételeket készíthetsz, melyeket komoly tudású beépített és külső szerkesztőappok sorával tehetsz egyedivé. Az iPaddel élvezet nézegetni a képeidet és videóidat, amelyeket egyszerűen szerkeszthetsz vagy meg is oszthatsz.

Írj zenét vagy készíts podcastot.

Az iPad audioalkal­mazásaival egyszerű a tanulás, a gyakorlás, a felvétel és a zeneszerzés. Add ki a saját albumod, indíts új podcastot, vagy csatlakoztass egy hangszert az iPadedhez, és zenélj.

Az iPad és a Mac elképesztően kreatív párosítás.

A Sidecarral vezeték nélkül tükrözheted vagy kiterjesztheted Maced kijel­zőjét az iPadedre, hogy könnyebben menjenek a nagy precizitást igénylő feladatok, vagy legyen egy gyönyörű második kijel­ződ.

Öröm vele tanulni.

Jó alap a tanuláshoz.

Az App Store‑ban óriási választékot találsz olyan oktatási appokból, amelyeket a gyerekek az iskolán kívül, önállóan használhatnak. A Képernyőidő funkcióval ellenőrizheted, hogy te és a gyerekeid mennyi időt töltötök az iPaden appokkal, netezéssel és egyéb tevékenységekkel, és limitet is beállíthatsz ezekre.

Fejleszd a képességeid.

Az iPaden szakértők által tervezett és oktatott tananyagok nyitnak új távlatokat a tanulni vágyók előtt. Elvégezhetsz egy formatervezői kurzust, vagy akár egy díjnyertes operatőrtől sajátíthatod el a szakma fortélyait.

Tárd fel az AR világát.

Szélesítsd látókörödet a kiterjesztett valóságra épülő oktatási appokkal. Rétegenként haladva ismerheted meg az emberi testet, vagy iPadedet az éjszakai égre irányítva fedezheted fel a csillagképeket.

iPad mini

Hatalmas teljesítmény, miniben.

Vásárlás

iPad

Teljesen áttervezett, színes iPad a napi teendőidhez.

Vásárlás

Hozd a régit,
vidd az újat!

Cseréld be régi, megunt készülékeidet és vidd haza bármelyik termékünket kedvezőbb áron!

Ellenőrizd készüléked értékét

Melyik iPad illik hozzád?

iPad modellek összehasonlítása

iPad‑élmény felsőfokon,
a legfejlettebb
technológiáinkkal.

Komoly teljesítmény
könnyű, vékony
kialakításban.

Teljesen áttervezett,
színes iPad a napi
teendőidhez.

Teljes iPad-élmény
tenyérnyi formában.