Kábelek és átalakítók

Eszközeid csatlakoztatásához elengedhetetlen!

Hordozható töltők, fali adapterek

Energia otthon, az autóban vagy útközben

Védőtokok

Készüléked stílusos védelméért.

Kijelzővédő fóliák

Viszlát karcok!

Hogy működik az Automata vezeték nélküli autós tartó?
A tartó infravörös és közelségérzékelő szenzorainak köszönhetően automatikusan nyílik ki és zárja be a készülékedet, amint az közelít hozzá. Csak tartsd közel készülékedet, és a tartó máris automatikusan közrefogja azt. Amikor ki szeretnéd venni, a jobb alsó részen található kioldó gombot kell megnyomnod.
Az Automata vezeték nélküli autós tartóhoz külön kell kábelt vásárolnom?
Nem, a doboz tartalmazza a szükséges kábelt. A szivargyújtós töltőegységet viszont külön tudod megvásárolni! Itt találod!
Megoldható, hogy tölthessem a MacBook-omat utazás közben?
Igen, az iSTYLE - 45W PD autós töltő segítségével erre is van lehetőséged. 45W-os kimeneti teljesítményének, és USB-C csatlakozójának köszönhetően még a hordozható eszközödet is töltheted utazás közben!
Mire használhatom a külső akkumulátort? Mit kell tudnom róla?
Sokat használod a készülékedet? El kell utaznod? Túrázni indulsz? Vagy bármilyen okból nem tudsz fali csatlakozóról tölteni, de mindenképpen szükséged van rá, hogy elérhető legyél, és nem szeretnéd; ha idő előtt lemerülne a készüléked? Ilyen esetekben igazán hasznos segítség lehet egy külső akkumulátor! Figyelj rá, hogy az olyan tokok, amelyekben fémlap van beépítve; gátolhatják a vezeték nélküli töltést.
Milyen eszközöket tölthetek a Vezeték nélküli külső akkumulátor segítségével?
Az iPhone 8 és az újabb modellek - iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone Xs Max - integrált vezeték nélküli töltőfunkcióval rendelkeznek, amely egyszerű és gyorsan elsajátítható töltést tesz lehetővé. Az iPhone készülékek üveg hátlapja együttműködik a Qi-tanúsítású töltőkkel, amelyek kiegészítőként autókban, kávézókban, hotelekben, repülőtereken és bútorokban használhatók. A vezeték nélküli töltőtokkal is kapható új AirPods pedig újrahangol mindent, amit a vezeték nélküli fülhallgatókról tudsz, és ezt is töltheted!
Miért hasznos a vezeték nélküli töltő?
A vezeték nélküli töltők segítségével kábelmentesen tölthetjük telefonunkat. A vezeték nélküli töltő kényelmes megoldást jelent a kábelrengetegre. Csak egyszerűen helyezd rá készüléked, és kész. Tölt. Qi szabvánnyal, 7,5 W és 10 W gyorstöltő kimeneti teljesítménnyel.
Mire használható az USB-C Hub?
Biztosan találkoztál már a problémával, hogy több eszközt szerettél volna csatlakoztatni az USB-C-s porttal rendelkező gépedhez, de hely-, és csatlakozó hiány miatt nem tudtad megoldani. A Thunderbolt 3 csatlakozónak köszönhetően (USB-C) egyszerre töltheted gépedet és használhatod a portok széles skáláját, MacBook, MacBook Air Retina, és MacBook Pro gépeknél. Figyelj rá, hogy a dupla csatlakozós hubok csak a TouchBar-os MacBook Pro-khoz használhatóak!