Miért válasszak adaptert?
Biztosan találkoztál már a problémával, hogy több eszközt szerettél volna csatlakoztatni az USB-C-s porttal rendelkező gépedhez, de hely-, és csatlakozó hiány miatt nem tudtad megoldani. A Thunderbolt 3 csatlakozónak köszönhetően (USB-C) egyszerre töltheted gépedet és használhatod a portok széles skáláját, MacBook, MacBook Air Retina, és MacBook Pro gépeknél. Figyelj rá, hogy a dupla csatlakozós hubok csak a TouchBar-os MacBook Pro-khoz használhatóak!
Miért válasszak tokot?
Nagyon fontos szempont, ha tokban hordod a készüléked, hogy olyan terméket válassz, ami nem okoz sérüléseket a burkolatban. Ugyanis ha nem megfelelő minőségű opció mellett teszed le a voksod, könnyen lehet, hogy egy idő után elkezdenek gyűlni a karcok a féltett készülék felületén. Az iSTYLE-által forgalmazott gyári Apple védőtokok és iSTYLE Private Label tokok ezzel szemben biztosan átmennek az ipari tesztelésen, és úgy vannak kialakítva, hogy az a lehető legjobban kímélje az iPhone vagy iPad burkolatát. Persze a karcmentes végeredményhez picit neked is figyelned kell: időnként puha, tiszta törlőkendővel távolítsd el a tok belsejébe ragadt porszemeket, hiszen ezek a használat során meg tudják sérteni az érzékeny felületet.
Miért válasszak kijelzővédő fóliát?
A telefonod a mindennapjaid része, hiszen gyakorlatilag mindent el tudsz rajta intézni, emiatt valószínűleg folyamatosan használatban van ezért, vagy azért. Emiatt rengeteg potenciális sérülés és veszély fenyegeti az eszközt, amelyekre talán nem is gondolsz. Egyszerű példával élve, biztosan tetted már a zsebedbe az iPhone-odat a kulcsaid mellé. Statisztikák szerint a 35 éven aluli felhasználók fele 1 éven belül sérülést okoz a telefonjában, vagy összetöri azt.
Miért használj iSTYLE kábeleket?
A szinte elnyűhetetlen iSTYLE metal lightning kábel például egy kimondottan strapabíró sync/töltő kábel iPhone és iPad eszközökhöz. Szinte tönkretehetetlen a rozsdamentes acél fonatnak és az alumínium házának köszönhetően. Természetesen MFI (Made for iPhone) tanusítvánnyal rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy ugyanolyan jól fog működni, mint a gyári kábeled.
Válassz iSTYLE VÉDELEM szolgáltatást

Az iSTYLE Védelem szolgáltatási csomag megvásárlásával biztos lehetsz abban, hogy a Készülékedet választásod szerint 2 vagy 3 évig gondtalanul használhatod.

Amennyiben Készüléked a rendeltetésszerű használat során vagy baleseti okból működésképtelenné válik, a Védelem szolgáltatás keretében és a vonatkozó Általános Szolgáltatási Feltételek alapján Készülékedet megjavítjuk vagy kicseréljük, hogy mielőbb újra használhasd azt, anélkül, hogy a vonatkozó önrészen felül a javítás vagy a csere pénzedbe kerülne.

Gyakran feltett kérdések
Hogy működik az Automata vezeték nélküli autós tartó?
A tartó infravörös és közelségérzékelő szenzorainak köszönhetően automatikusan nyílik ki és zárja be a készülékedet, amint az közelít hozzá. Csak tartsd közel készülékedet, és a tartó máris automatikusan közrefogja azt. Amikor ki szeretnéd venni, a jobb alsó részen található kioldó gombot kell megnyomnod.
Az Automata vezeték nélküli autós tartóhoz külön kell kábelt vásárolnom?
Nem, a doboz tartalmazza a szükséges kábelt. A szivargyújtós töltőegységet viszont külön tudod megvásárolni! Itt találod: istyle.hu/istyle-45w-pd-autos-tolto-asztroszurke
Megoldható, hogy tölthessem a MacBook-omat utazás közben?
Igen, az iSTYLE - 45W PD autós töltő segítségével erre is van lehetőséged. 45W-os kimeneti teljesítményének, és USB-C csatlakozójának köszönhetően még a hordozható eszközödet is töltheted utazás közben!
Mire használhatom a külső akkumulátort? Mit kell tudnom róla?
Sokat használod a készülékedet? El kell utaznod? Túrázni indulsz? Vagy bármilyen okból nem tudsz fali csatlakozóról tölteni, de mindenképpen szükséged van rá, hogy elérhető legyél, és nem szeretnéd; ha idő előtt lemerülne a készüléked? Ilyen esetekben igazán hasznos segítség lehet egy külső akkumulátor! Figyelj rá, hogy az olyan tokok, amelyekben fémlap van beépítve; gátolhatják a vezeték nélküli töltést.
Milyen eszközöket tölthetek a Vezeték nélküli külső akkumulátor segítségével?
Az iPhone 8 és az újabb modellek  - iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone Xs Max - integrált vezeték nélküli töltőfunkcióval rendelkeznek, amely egyszerű és gyorsan elsajátítható töltést tesz lehetővé. Az iPhone készülékek üveg hátlapja együttműködik a Qi-tanúsítású töltőkkel, amelyek kiegészítőként autókban, kávézókban, hotelekben, repülőtereken és bútorokban használhatók. A vezeték nélküli töltőtokkal is kapható új AirPods pedig újrahangol mindent, amit a vezeték nélküli fülhallgatókról tudsz, és ezt is töltheted!
Miért hasznos a vezeték nélküli töltő?
A vezeték nélküli töltők segítségével kábelmentesen tölthetjük telefonunkat. A vezeték nélküli töltő kényelmes megoldást jelent a kábelrengetegre. Csak egyszerűen helyezd rá készüléked, és kész. Tölt. Qi szabvánnyal, 7,5 W és 10 W gyorstöltő kimeneti teljesítménnyel.
Mire használható az USB-C Hub?
Biztosan találkoztál már a problémával, hogy több eszközt szerettél volna csatlakoztatni az USB-C-s porttal rendelkező gépedhez, de hely-, és csatlakozó hiány miatt nem tudtad megoldani. A Thunderbolt 3 csatlakozónak köszönhetően (USB-C) egyszerre töltheted gépedet és használhatod a portok széles skáláját, MacBook, MacBook Air Retina, és MacBook Pro gépeknél. Figyelj rá, hogy a dupla csatlakozós hubok csak a TouchBar-os MacBook Pro-khoz használhatóak!