iPhone modellek összehasonlítása

 
iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Plus
iPhone 14
iPhone SE (3. generáció)
Válaszd ki az összehasonlítani kívánt modelleket.
Termék képek
Szín
Áttekintés
Dynamic Island
Biztonság
Kamera
Akkumulátor
Chip
Face ID / Touch ID
Mobilhálózat

Jogi nyilatkozatok

  • Kijelző: A kijelző lekerekített sarkai gyönyörűen követik a telefon ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek. A kijelzőt szabályos téglalapként mérve az iPhone 13 mini és az iPhone 12 mini képátlója 5,42 hüvelyk, az iPhone 11 Pro, az iPhone XS és az iPhone X képátlója 5,85 hüvelyk, az iPhone 14, az iPhone 13 Pro, az iPhone 13, az iPhone 12 Pro, az iPhone 12, az iPhone 11 és az iPhone XR képátlója 6,06 hüvelyk, az iPhone 14 Pro képátlója 6,12 hüvelyk, az iPhone 11 Pro Max és az iPhone XS Max képátlója 6,46 hüvelyk, az iPhone 14 Plus, az iPhone 13 Pro Max és az iPhone 12 Pro Max képátlója 6,68 hüvelyk, az iPhone 14 Pro Max képátlója pedig 6,69 hüvelyk. A tényleges kijelző­felület kisebb a teljes téglalap méreténél.

  • Akkumulátor: A tényleges akkumulátor-üzemidő a hálózat konfigurációjától és számos egyéb tényezőtől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől. Az akkumulátor korlátozott számú alkalommal tölthető fel, ezért idővel cserére szorulhat. Az akkumulátor élettartama és üzemideje a használati körülményektől és a beállításoktól függ. További információ: apple.com/hu/batteries és apple.com/hu/iphone/battery.html.

  • Mobilinternet: A szolgáltatás használatához mobilinternet-előfizetésre van szükség. Az 5G, a gigabites LTE-, az LTE- és a VoLTE-hálózatok, valamint a Wi-Fi-hívás csak meghatározott piacokon és szolgáltatóknál érhetők el. Az itt közölt sebesség­adatok elméleti átviteli sebességen alapulnak; a tényleges sebesség a helyi körülményektől és a szolgáltatótól függ. Az 5G és az LTE-hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a mobil­szolgáltatódhoz, illetve látogasd meg az apple.com/iphone/cellular.