Anker - 757 Hordozható töltőállomás EU (1229Wh / 24000mAh)

SKU
A1770311

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Hosszú élettartamú hordozható erőmű 10 éves élettartammal: A szabadalmaztatott, hosszú élettartamú InfiniPower™ technológiánkkal, LiFePO4 akkumulátorokkal, rendkívül tartós elektronikus alkatrészekkel, intelligens hőmérséklet-szabályozó rendszerrel, amely másodpercenként akár 100-szor is ellenőrzi a hőmérsékletet, és ütésálló szerkezeti kialakítással kombinálva az Anker 757 PowerHouse úgy készült, hogy a mindennapi használat mellett is több mint egy évtizedig bírja.

Kivételesen gyors újratöltés: Az 5,6 óra helyett mindössze 1 óra alatt 80%-ra töltődik fel az iparágvezető technológiánk, a HyperFlash segítségével.

13 csatlakozó mindenkinek: Az erőmű minden olyan csatlakozóval rendelkezik, amelyre szüksége van az eszközök és készülékek töltéséhez. Fel van szerelve 6 AC porttal, 4 USB-A porttal, 2 USB-C porttal és egy autós csatlakozóval. A gyorstöltő 100 W-os USB-C porttal megszabadulhat a terjedelmes adapterektől, és egyetlen kábelen keresztül gyors sebességgel töltheti laptopját.

Ultra-erős kapacitás: Az 1229Wh kapacitással és 1500 wattos teljesítménnyel ez a PowerHouse ideális megoldás az utazás során az összes alapvető eszköz és készülék, például elektromos grill, kávéfőző, hűtőszekrény stb. áramellátására.

Tulajdonságok

Gyártó
Anker
Színek
fekete
MagSafe kompatibilis
Nem

Product declaration