Anker - PowerConf kihangosító

SKU
A3301G11

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Média elismerés: A Forbes szerint "Akár hordozható konferenciatelefonként, akár kihangosítóként használják egy konferenciateremben, az Anker PowerConf figyelemre méltóan jól működik".
360°-os lefedettség: A 360°-os elrendezésű 6 mikrofon minden irányból felveszi a hangokat, így azonnal tárgyalóteremmé alakíthat bármilyen otthoni vagy irodai teret.


Intelligens hangerősítés: A PowerConf Bluetooth kihangosító egyedi DSP algoritmust használ, hogy valós időben optimalizálja a hangját, és hatékonyan csökkentse a háttérzajokat.


Optimalizált tisztaság és hangerő: Hangja automatikusan kiegyensúlyozottá válik, hogy kiegyenlítse a hangerő és a Bluetooth kihangosítótól való távolság különbségeket.


Tökéletes otthoni irodákhoz: Csatlakoztassa telefonjához Bluetooth-on keresztül vagy számítógépéhez USB-C kábellel - anélkül, hogy telepítenie kellene az illesztőprogramokat. A PowerConf Bluetooth kihangosító telefon Zoom tanúsítvánnyal rendelkezik, és kompatibilis az összes népszerű online konferenciaplatformmal.


24 órás hívásidő: A beépített 6700 mAh-s akkumulátor lehetőséget biztosít a vezeték nélküli használatra és a megbeszélések megtartására gyakorlatilag bárhol. A beépített Anker PowerIQ technológia lehetővé teszi, hogy a PowerConfonfonon keresztül más eszközöket is optimális sebességgel töltsön.

Tulajdonságok

Gyártó
Anker
EAN
194644021207
Színek
fekete
Csatlakozás
Bluetooth

Product declaration