Anker - Soundcore Rave Neo 2

SKU
A33A1G11

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

80 W-os zenei teljesítmény: Adjon vendégeinek felejthetetlen zenét a 80 W-os sztereó hangzással. A hordozható hangszóró a BassUp technológiával még a basszust is képes dübörögtetni.

Nagy szinkronizálás a PartyCast 2.0-val: Teremtsen tökéletes szórakozást, és csatlakoztasson több mint 100 hangszórót a PartyCast 2.0 segítségével. A hangszórók a ritmusra időzített fényjátékkal kápráztatják el a vendégeket.

Lebeg a vízen: Hozza a zenét a medencébe, szó szerint. A hordozható hangszóró IPX7 vízálló burkolattal úszik, amely megvédi az elektronikát, még akkor is, ha valaki úgy dönt, hogy elmeríti.

18 órán át tartó bulizás: A hátsó udvarból a meccsre és a tóba - egyetlen töltéssel. És ha a telefonja nem tud lépést tartani, csatlakoztassa a hordozható hangszóró beépített USB-portjához, és töltse fel játék közben.

Csatlakozzon a Soundcore alkalmazással: Itt a szikra, hogy beinduljon a buli. Játsszon játékokat, szabja testre még több EQ- és fényválasztással, és váltson a beltéri és kültéri hangzásmódok között - azonnal!

Tulajdonságok

EAN
194644107598
Színek
fekete
Csatlakozás
Bluetooth

Product declaration