Anker - Soundcore Rave Party 2

SKU
A3399G11

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

120W táncteljesítmény: A 120 W-os teljesítmény mindenkit a táncparkettre visz, amely még a nagy tereket is megtölti. A Rave Party 2 két 4"-os mélysugárzóval és két 2"-os magas hangszóróval rendelkezik.

Bulizz egész nap (és éjjel): A Rave Party 2 készen áll a bulira és az azt követő partira 16 órányi játékidővel, hogy a dallamok napfelkeltéig szóljanak.

PartyCast 2.0 csatlakozás: Érezd, hogy elmerülsz a zenében a több mint 100 hangszóró együttes működésével. A PartyCast 2.0 tökéletesen szinkronizálja a hangszórókat a ritmusra.

Tökéletes medencés partikhoz: Egy kis víz még senkinek sem ártott, és a Rave Party 2-nek sem árt. Az IPX4-es védelemmel ez a hangszóró a következő szintre emeli a medencés partikat.

Pluginok bőven: Miért hagynád, hogy csak a zene legyen az egész szórakozás? Csatlakoztass mikrofont, hogy kedvenc dalaid együtt énekelhessétek. Még azokat az eszközöket is feltöltheted, amelyek nem tudnak lépést tartani.

Testreszabás a soundcore alkalmazással: A soundcore App segítségével pontosan úgy szólalhat meg a zenéd, ahogyan szeretnéd. Élvezd a több EQ-beállítást, és hozz létre olyan fényjátékokat, amelyek csak úgy villognak.

Tulajdonságok

Gyártó
Anker
EAN
194644107574
Színek
fekete
Csatlakozás
Bluetooth

Product declaration