Anker - Soundcore Rave+

SKU
A3391G12

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

A Soundcore Rave+ egy nagy teljesítményű hordozható hangszóró az ANKER-től. Egyetlen feltöltéssel akár 24 órás működésre is képes. IPX4 védettségi besorolással, mikrofonbemenettel a karaoke partikhoz, USB-lejátszóval és vezeték nélküli lejátszást lehetővé tevő Bluetooth-interfésszel rendelkezik. A kétsávos hangrendszer tiszta és torzításmentes hangzást biztosít bármilyen hangerőn. A hangszóró gyártása során tartós anyagokat használtak a hosszú élettartam biztosítása érdekében. Nagyszerű hangzás, minőségi kivitelezés és modern megjelenés teszi a Soundcore Rave+-t alkalmassá a legkülönbözőbb alkalmakra.

Jellemzők
A Soundcore Rave+ két 5,25"-os mélysugárzóval és két 2"-os magas hangszóróval van felszerelve. Ezek együttesen 160 W teljes kimenő teljesítményt nyújtanak. A zenét vezeték nélkül, az A2DP1.2, AVRCP1.5 és HFP1.7 profilokat támogató Bluetooth 5.0 verzióval továbbítják. A gyártás tovább fokozható látványos fényjátékkal a beépített LED-eknek és a Strobe-effektnek köszönhetően. Akár öt fénymód közül is választhat. A hangszóró hátoldalán található AUX-bemenet segítségével MP3-lejátszót is csatlakoztathat, vagy a mikrofonbemenet segítségével pedig egy igazi karaoke-partit is rendezhet. Külső eszközök esetén a Soundcore Rave+ power bankként is működhet - egy USB-csatlakozóval tölthető. A hangszóró távolról vezérelhető a Soundcore alkalmazáson keresztül. A hangszóró mostantól PartyCast funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi akár 100 hangszóró csatlakoztatását, így a buli teljesen új dimenzióba kerül.

ANKER hordozható hangszórók
A mobil vezeték nélküli technológia és az aktív életmód terjedésével párhuzamosan az ANKER előállt egy hordozható vezeték nélküli hangszóró családdal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol és bármikor élvezhessék a minőségi hangzást az otthonon kívül. A vállalat a különböző alkalmazásokhoz a modellek széles választékát kínálja, modern, újszerű kivitelben és többféle színválasztékban. Mindegyikük közös nevezője a kiváló minőségű hangzás, a beépített akkumulátorok nagyszerű üzemideje és a megbízható kommunikáció a Bluetooth technológián keresztül.

Tulajdonságok

Gyártó
Anker
EAN
194644058173
Színek
fekete

Product declaration