Anker - Soundcore Space Q45 - fehér

SKU
A3040G21
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Szűrd ki a külvilágot

Nem számít, hol vagy éppen - repülőn, tömegközlekedésen vagy bármilyen zajos helyen -, a személyes tered mindig zavartalan lesz. A fejhallgató automatikusan kiválasztja a megfelelő szintet a környezettől függően. A szintet a mobilalkalmazásban módosíthatod, összesen 5 opció áll rendelkezésre, köztük a hybrid aktív zajszűrés, amely az alacsony frekvenciájú hangokat akár 98%-kal csökkenti (repülőgépmotorok, forgalom). Csak rajtad múlik, mennyire akarsz tisztában lenni a környezeteddel.

Hosszú utazásokra tervezve

Az Anker Soundcore Space Q45 adaptív vezeték nélküli fejhallgató zajszűrést és 50 órás akkumulátor-üzemidőt kínál. A precíz hangzást 40 mm-es meghajtók biztosítják, amelyek egy innovatív, selyemből és kerámiából készült kétrétegű membránnal rendelkeznek. Ez az egyedülálló kombináció lehetővé teszi, hogy a meghajtók intenzív basszusokkal és éles magasságokkal rendelkező hangzást produkáljanak. A készülék támogatja az LDAC technológiát is a vezeték nélküli Hi-Res Audio hangzáshoz - akár 3x több adatot továbbít, mint a hagyományos Bluetoothkodecek, így lenyűgöző nagy felbontású hallgatási élményben lehet részed.

Személyre szabott hangzás

A Soundcore mobilalkalmazása 22 equalizer előbeállítást kínál, és a zajszűrés és az átlátszósági szintek beállítása mellett testreszabhatod a hangerő-határértékeket, a vezérlőket és még sok mást. Az alumíniumötvözetből készült zsanérok a fej formájához igazodnak. Természetesen a párnázott fejhíd és a puha, nagyobb átmérőjű fülkagylók miatt az Anker Soundcore Space Q45 mindenki számára tökéletes választás.

Hihetetlen üzemidő

Ez a fejhallgató tökéletes utazáshoz. Bekapcsolt zajszűrő üzemmóddal akár 50 óra hallgatási időt ígér egyetlen töltéssel. Normál üzemmódban pedig elképesztő 65 órányi lejátszási idő áll a rendelkezésedre. Az Anker Soundcore Space Q45 gyorstöltési funkcióval rendelkezik - mindössze 5 perc alatt akár 4 órányi zenehallgatásra is feltöltheted a fejhallgatót. A Bluetooth 5.3-nak köszönhetően a készülék egyszerre akár két eszközhöz is csatlakozhat vezeték nélkül, egyszerű váltás mellett.

Tulajdonságok

Gyártó
Anker
MagSafe kompatibilis
Nem
Színek
fehér

Product declaration