Apple Pencil

SKU
MK0C2ZM/A
 

Készletinformáció

Kipróbáltuk: Apple Pencil

Kipróbáltuk: Apple Pencil

Részletek

Olvasd el a termék tesztjét az iMagazinon
Apple Pencil – az iPad Pro társa
Ismerősnek tűnik, pedig teljesen forradalmi.
Az iPad Pro használatában vannak olyan pillanatok, amikor a szokottnál is nagyobb precizitással kell dolgoznod. Ezért aprólékos gonddal terveztük meg az Apple Pencilt, hogy tovább növelhessük vele a Multi-Touch sokoldalúságát. Az Apple Pencil komoly technológiai újításokat rejt, mégis már az első pillanattól ismerős érzés kézbe venni. Számos effektust alkalmazhatsz vele, akár pixelnyi pontossággal, így minden eddiginél tovább terjed a kreativitás szabadsága.
Apple Pencil. Eltörli a korlátokat, újrarajzolja a lehetőségeket.
Ha sosem volt még a kezedben Apple Pencil, akkor is tudni fogod, hogyan használd. Működése az első pillanattól kezdve magától értetődő – és minél jobban kiismered, annál többet nyújt majd. Akár a parkban rajzolgatsz, akvarellportrét festesz vagy tervrajzot készítesz, az Apple Pencil mindehhez számos funkciót egyesít. Vele tényleg a kezedben van az irányítás.
Szoros lépést tart a gondolataiddal.
Az Apple Pencilt bámulatos reakcióképessége különbözteti meg a többi kreatív eszköztől. Ez annak köszönhető, hogy a késleltetési időt – a vonások megrajzolásától a képernyőn való megjelenésükig – egy szemvillanásnyira sikerült csökkentenünk. Az iPad Pro tudja, hogy az ujjadat vagy az Apple Pencilt használod-e. Amikor az iPad Pro érzékeli az Apple Pencilt, az alrendszer bámulatos gyorsasággal, másodpercenként 240-szer olvassa be a jelet. Ezáltal kétszer annyi adatpontot gyűjt össze, mint amikor az ujjaddal rajzolsz. Az Apple saját tervezésű szoftvere feldolgozza az így kapott adatokat, aminek köszönhetően mindössze pár milliszekundum telik el a fejben elképzeltek és a képernyőn látható vonalvezetés között.
Ha rányomod, vastagabban fog.
A karcsú házban összetett, pontos nyomásérzékelők biztosítják számos különböző erőhatás mérését. A gondosan elhelyezett érzékelő precízen meg tudja határozni, hogy milyen erősen nyomod le éppen az Apple Pencil hegyét. A vastagabb vonalakhoz nyomd rá jobban, ha pedig hajszálvékony vonalat húznál, elég egy leheletnyi érintés. Bármilyen hatást szeretnél elérni, a lehetőségeid korlátlanok – semmi sem szab határt a kreativitásnak.
Más szögben tartva más árnyalatot kapsz.
Az Apple Pencil hegyébe épített két dőlésérzékelő pontosan kiszámítja a kezed tájolását és dőlésszögét. Miközben megszokott mozdulataiddal írsz vagy rajzolsz, a Multi-Touch kijelző mindkét érzékelő relatív pozícióját észleli. Ennek köszönhetően elég ugyanúgy megdönteni az Apple Pencilt az árnyékoláshoz, ahogy egy rajzszénnel vagy ceruzával tennéd.
Alkoss kényelmesen.
Az iPad Pro kéznyomszűrő technológiával működik. Ennek köszönhetően nem kell eltartanod a kezedet a kijelzőtől, amikor az Apple Pencillel rajzolsz. Minden porcikáddal a precíz alkotásra koncentrálhatsz; nem probléma, ha hozzáérsz a felülethez.
12 órás üzemidő.
Ötletekkel neked kell kitöltened.
Az Apple Pencilt egyszerűen, a mágneses kupakja alatt található Lightning csatlakozóval töltheted fel – az iPad Prón keresztül. A csatlakozót kissé meghosszabbítottuk, hogy a szilikontokba bújtatott iPad Próval is használhasd. Ha teljesen feltöltöd az Apple Pencilt, tizenkét teljes órán át írogathatsz, rajzolhatsz, jegyzetelhetsz és szerkeszthetsz vele.1 Ha pedig az Apple Pencil használata közben merülne le az akkumulátor, elég 15 másodpercig tölteni az iPad Próról, és máris 30 percre elegendő energiát kapsz.2
A művészi önkifejezés tökéletes eszköze.
Pontossága és sokoldalúsága révén az Apple Pencil tökéletes segítőtársa lehet még azoknak a művészeknek is, akik jellemzően hagyományos médiumokkal dolgoznak. Magad is meggyőződhetsz róla, hogyan könnyíti meg számukra az alkotás folyamatát.
Az Apple Pencil külön vásárolható meg.
1. Az Apple 2015 szeptemberében végzett tesztje az Apple Pencil, az iPad Pro, valamint a szoftver prototípusainak használatával történt. A tesztelés során az akkumulátor teljes lemerítését vizsgálták automatizált eszközzel végzett rajzolás közben, egy párosított iPad Pro készüléken. A gyorstöltési funkció tesztelése során teljesen lemerített Apple Pencileket töltöttek 15 másodpercig teljesen feltöltött iPad Pro készülékekkel. Az akkumulátor üzemideje a készülék beállításaitól, a használat módjától és számos egyéb tényezőtől is függ.
2. A töltési idő akkor kezdődik, amikor az Apple Pencil töltésjelzője megjelenik az Értesítési központ akkumulátor-kisalkalmazásában.
Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban vehetők igénybe.

Tulajdonságok

Gyártó
Apple
Tömeg
0.1000
EAN
888462313711
Megszűnt termék
Nem
Szín
fehér
Csatlakozás
Bluetooth
iPad kompatibilitás
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad mini 5, iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018)