Apple - Távirányító

SKU
MM4T2ZM/A

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

 

Készletinformáció

Részletek

Az Apple Remote használata iPod és iPhone készülékkel

Ha otthoni hifiberendezésedhez, aktív hangszórókhoz vagy televízióhoz csatlakoztatod iPod készüléked, az Apple Remote távirányítóval akár a szoba túlsó sarkából is keresgélhetsz a zenék, diavetítések és más tartalmak között. iPod készülékedet a Universal Dock dokkolóhoz csatlakoztatva azonnal válogathatsz a lejátszási listák, diavetítések és videók közt. Dőlj hátra, pihenj, és élvezd a kényelmet. Ha a következő számra szeretnél továbblépni, nem kell felkelned. Csak nyomd le az Apple Remote Tovább gombját. Valaki hív az iPhone készüléken? Nyomd le a Szünet gombot, és a hívás végeztével onnan folytathatod a lejátszást, ahol abbahagytad.

Ne feledd, hogy az Apple Remote iPod és iPhone készülékekkel való használatához Universal Dock dokkolóra van szükség.

Az Apple Remote használata Mac számítógéppel

Az Apple Remote távirányítóval tökéletesen irányíthatod a zenéket, fényképeket, videókat és DVD-ket a helyiség bármelyik pontjáról. Az eszköz együttműködik a menüalapú, teljes képernyős Front Row felülettel, így ugyanolyan egyszerűen elérheted a Mac számítógépen tárolt digitális tartalmat, mint ahogy iPod készülékeden navigálsz. A Menu gomb lenyomására elhalványul az asztal, és megjelenik a letisztult Front Row felület, amelyről irányíthatod az iTunes alkalmazásban tárolt zenéket, a fényképeket az iPhoto programban, a videókönyvtárban tárolt filmeket, valamint DVD lemezeidet. Csavard fel a hangerőt. Játszd le véletlenszerűen a számokat. Ugorj a következő jelenetre a DVD-n. Játssz le egy diavetítést, egy iMovie alkalmazásban készített saját videofelvételt vagy akár egy filmelőzetest.

A készülék azokkal a 2005 óta forgalomba került Apple-termékekkel használható, amelyek beépített infravörös (IR) vevőt tartalmaznak.

Tulajdonságok

Gyártó
Apple
Tömeg
0.0500
EAN
888462822961
Megszűnt termék
Nem
Szín
ezüst
Csatlakozás
Nem