Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade és iCloud+

Szerezz 3 hónap előfizetést ingyen.*

Apple Music

Apple TV+

Apple Arcade

iCloud+

Tedd meg az első lépést.
Iratkozz fel hírlevelünkre és próbáld ki az Apple szolgáltatásait ingyen.

Kérdésed van? Megválaszoljuk!

Mi az Apple Music?
Az Apple Music egy zenestreamelő szolgáltatás, melyben több mint 100 millió dalt hallgathatsz. Néhány funkciója: kedvenc számaidat letöltheted offline lejátszásra, a dalok szövegét élőben követheted, bármelyik eszközödön hallgathatod, személyre szabott javaslatok segítenek új zenéket találni, és szerkesztőink lejátszási listáiból is válogathatsz. Mindehhez jönnek még az Apple saját gyártású, kizárólag itt elérhető tartalmai is.
Hogyan hallgathatom az Apple Musicot?
Az Apple Musicot alapból megtalálod az iPhone-odon, az iPadeden, az Apple Watchodon, az Apple TV 4K-don és a Maceden – emellett az interneten is hallgathatod a music.apple.com/hu/-on. Az Apple Music a Windows és az Android rendszerű eszközökön, a Sonos hangszórókon, a Google Nest rendszeren, az okostelevíziókon és más készülékeken is elérhető.
Az Apple Music ugyanaz, mint az iTunes?
Az iTunes-zenekönyvtárad változatlanul megmarad. A teljes gyűjteményedet eléred az Apple Musicban, illetve a macOS‑es vagy a windowsos iTunesban.
Mi az Apple TV+?
Az Apple TV+ egy streamszolgáltatás, melyben hónapról hónapra újabb Apple Originals tartalmakat találsz – többek között díjnyertes sorozatokat, lebilincselő drámákat, korszakalkotó dokumentumfilmeket, gyerekműsorokat és vígjátékokat.
Hogyan nézhetem az Apple TV+-t?
Az Apple TV+ műsorait az Apple TV appban nézheted, ami alapból fent van minden kedvenc Apple esz­kö­zö­dön. Csak nyisd meg az appot, kattints vagy koppints az Apple TV+ ikonra, és máris élvez­heted a sorozatokat és filmeket. Az Apple TV+ számos streamelőplatformon, okostévén és AirPlay‑kompatibilis tévén is elérhető az Apple TV appon keresztül – de akár online is nézheted a tv.apple.com oldalon.
Letölthetem a műsorokat, és nézhetem őket offline is?
Persze. Kedvenc Apple Originals tar­tal­mai­dat letöltheted az Apple eszközödre, és Wi‑Fi-kapcsolat nélkül is bárhol és bármikor megnézheted őket.
Mi az iCloud+?
Az iCloud+ még több nagyszerű funkcióval bővítve kínálja mindazt, amit szeretsz az iCloudban. Ha előfizetsz az iCloud+‑ra, hozzáférést kapsz a Privát átjátszó és Az e‑mail-cím elrejtése funkcióhoz, kiterjesztett támoga­tással használ­hatod a HomeKit biztonságos videó szolgáltatást, és több tárhely­csomagból választhatsz fotóid, fájljaid és más tartalmaid tárolásához.
Használhatom továbbra is ingyenesen az iCloudot?
Igen. Továbbra is 5 GB ingyenes iCloud-tárhelyet kap mindenki, akinek van Apple eszköze. Ha még több hatékony adat­védelmi funkciót és nagyobb tárhelyet szeretnél az adataidnak, bármikor iCloud+‑ra válthatsz.
Mi az Apple Arcade?
Az Apple Arcade egy előfizetéses játékszolgáltatás, amely egy jelenleg több mint 200 prémium játékból álló, folyama­tosan bővülő gyűjteményhez nyújt korlátlan hozzáférést. Újdonságok, díjnyertes játékok és App Store-kedvencek is elérhetők – mindez reklámok és appon belüli vásárlások nélkül. Az Apple Arcade játékai iPhone-on, iPaden, Macen és Apple TV-n is játszhatók.
Milyen gyakran jönnek új játékok Apple Arcade-re?
Az Apple Arcade kínálata minden héten új játékokkal és tartalom­frissítésekkel bővül. Az aktuálisan várható újdonságokat az App Store Arcade lapján, a Hamarosan részben tudod megnézni.
Kontrollert is használhatok az Apple Arcade játékaihoz?
Természetesen. Ha a játék App Store-ban lévő termékoldalán ott van a kontroller ikon, akkor támogatja a kontroller használatát. Rengeteg Apple Arcade játék rendelkezik ilyen támogatással. Egyes, Apple TV-n elérhető játékokhoz pedig kifejezetten szükséges a kontroller.