AQARA - P1 mozgásérzékelő

SKU
MS-S02
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Bemutató

Az Aqara P1 mozgásérzékelő szinte bármely ökoszisztémába könnyen beilleszthető. Kiváló biztonsági eszköz kedvező áron, mely a kényelmi funkciókban is remekül helyt áll.

Funkciók

5 éves akkumulátor-élettartam

A Motion Sensor P1 akár ötéves akkumulátor-élettartamot biztosít, és még rendkívül alacsony hőmérséklet vagy villámgyors észlelési frekvencia esetén is elfogadható akkumulátor-élettartammal rendelkezik.

Állítható érzékenység (távolság)

Három érzékenységi mód (magas, közepes és alacsony) arra a távolságra utal, ahonnan az érzékelő aktiválódik, ami segíthet csökkenteni a téves riasztásokat.

Konfigurálható észlelési frekvencia

Az időtúllépés 1 és 200 másodperc között állítható be az Aqara Home alkalmazásban, amelyet az eszköz gombjának megnyomásával erősíthet meg.

Beépített fényérzékelő

A P1-be épített fényérzékelővel pontosabban vezérelhetők a lámpák. Például csak akkor kapcsolja be a világítást, ha sötét van és mozgást érzékel.

170°-os nézet és 360°-os állvány

Extra széles látómező: 170° 2 méterig és 150° 7 méterig. Ezenkívül a sokoldalú, 360°-os állvány rugalmasabb érzékelési területet tesz lehetővé.

Zigbee 3.0 Protokoll és Future-Proofing OTA-n keresztül

A Zigbee 3.0 előnyei mellett az érzékelő mostantól támogatja az OTA frissítéseket, ami azt jelenti, hogy a termék megjelenése után új funkciók és javítások is hozzáadhatók.

Tulajdonságok

Gyártó
AQARA
EAN
192784000229
HomeKit kompatibilitás
Igen

Product declaration