Beats Studio Pro Wireless fejhallgató – homokszín

SKU
MQTR3EE/A
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Áttekintés

Beats egyedi akusztikus platform

A Beats Studio Pro egyedi akusztikus platformja magával ragadó hangélményt nyújt. A fülhallgató egyedi, 40 mm-es meghajtóit úgy alakították ki, hogy optimálisan tiszta hang­zást biztosítsanak, és szinte teljesen torzításmentesen adják vissza a hangokat még nagy hangerő esetében is – ami akár 80%-os javulást is jelenthet a fokozott hanghűséget biztosító Beats Studio3-hoz képest. A végső frekvenciatartomány optimalizálásáért egy beépített digitális processzor felel, így gondoskodva az erőteljes, mégis kiegyensúlyozott hangprofilról, amellyel a legfinomabb részleteket is meghallod, bármit hallgatsz is.

Aktív zajszűrés és Átengedési mód

Egyetlen gombnyomással választhatsz kétféle dinamikus zenehallgatási mód közül: az egyik kívül tartja a külvilág hangjait, a másik pedig beengedi. A teljes mértékben adaptív aktív zajszűrés (ANC) mód folyamatosan, valós időben figyeli a környező zajokat, majd egy finomhangolt szűrőn keresztül zárja ki őket. Könnyedén átválthatsz az Átengedési módra is, hogy a környezetedből jövő hangokat zenehallgatás közben is gond nélkül meghalld. Így mindig tudatában lehetsz, hogy mi történik körülötted.

Térbeli hangzás

A Térbeli hangzással úgy élvezheted kedvenc tartalmaid hangjait, mintha moziban lennél.¹ A Dolby Atmos hangzással elérhető zenei tartalmak és filmek 360 fokos térhatású hangzása teljesen magával ragadó élményt nyújt. A Beats Studio Pro ezenkívül dinamikus fejkövető funkcióval is rendelkezik, így veled együtt változó, interaktív élményt nyújt. Az iPhone-oddal akár fülre is szabhatod a Térbeli hangzást a saját igényeid szerint.

Fejlett Apple-kompatibilitás

A Beats Studio Pro számos Apple-funkciót kínál:

  • Egyérintéses párosítás – az egyszerű, egyérintéses beállítás azonnal párosítja a fülhallgatót az iCloud-fiókodban lévő összes eszközzel
  • Lokátor – megtalálhatod elveszett fejhallgatódat a térképen az utolsó ismert csatlakozás helye alapján
  • „Hey Siri” – a hangasszisztenst egyszerűen aktiválhatod, pusztán a „Hey Siri” kifejezés kimondásával
  • Vezeték nélküli frissítések – automatikusan hozzájutsz a szoftverfrissítésekhez és az új funkciókhoz

Fejlett Android-kompatibilitás

A Beats Studio Pro számos Android-funkcióval is fel van szerelve:

  • Google Gyors párosítás – gyors csatlakozás egyetlen érintéssel és automatikus párosítás a Gmail-fiókodban regisztrált összes Android- és Chrome-eszközzel
  • Audio Switch – zökkenőmentes hangátvitel Android-, Chromebook- és más kompatibilis eszközök között
  • Készülékkereső – könnyen megtalálhatod elveszett fejhallgatódat a Google Készülékkereső segítségével
  • Androidra tervezett Beats alkalmazás – az appon keresztül testreszabási lehetőségekhez, szoftverfrissítésekhez és új funkciókhoz férhetsz hozzá, hogy a legtöbbet hozhasd ki a fülhallgatódból

Tisztán hallható hívások

A Beats Studio Pro továbbfejlesztett, beszédhangcélzást alkalmazó mikrofonjai kiváló minőséget biztosítanak a hívások során. Ezek a kiváló minőségű mikrofonok aktívan kiszűrik a háttérzajt, hogy a hangod még tisztábban szóljon – akár 27%-kal tisztábban, mint a Beats Studio3 esetében.

Hosszabb zenehallgatási élmény

Az akár 40 órás akkumulátor-üzemidőt⁸ biztosító Beats Studio Próval hosszabb időn át merülhetsz el a zenehallgatás élményében. Bekapcsolt Aktív zajszűrés vagy Átengedési mód mellett akár 24 órányi zenehallgatási időben lehet részed. Ha kezdesz lemerülni, egy gyors, 10 perces Fast Fuel-töltés akár további 4 órányi lejátszási időt biztosít.

Vezeték nélküli és vezetékes csatlakoztatási lehetőségek

A Beats Studio Prót számtalan módon csatlakoztathatod az eszközeidhez: az 1-es osztályú Bluetooth technológia kivételes vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, az USB-C audiocsatlakozó használatával egyszerre hallgathatsz zenét és töltheted az eszközt, a 3,5 mm-es analóg bemenet segítségével pedig vezetékes hangforrásokhoz is kapcsolódhatsz. Az új tervezésű hordozótokban pedig a kábelek is kényelmesen elférnek a fejhallgató mellett.

Optimalizált hangprofilok

Az USB-C audiocsatlakozó használata esetén 3 különböző hangprofil közül választhatsz: a Beats Signature profil kiemelkedően kiegyensúlyozott hangszínt biztosít, bármilyen műfajról legyen is szó. Az Entertainment profil a hangskála bizonyos részeit emeli ki, így élvezetesebb felhasználói élményt nyújt filmnézés vagy videójátékozás közben. A Conversation profil pedig a hangra optimalizálja a frekvenciatartományt, azért ideális a telefonhívásokhoz vagy podcastokhoz.

Középpontban a kényelem

Az ikonikus dizájn egy olyan könnyű és kényelmes fülhallgatót rejt, amellyel felhőtlenül merülhetsz el a zenehallgatásban. Az UltraPlush fülpárnákat varrás nélküli kialakítású bőranyaggal tettük még jobbá, biztosítva az egész napos kényelmet és a kivételes strapabíróságot. A prémium minőségű, fémből készült csúszkák pedig számos beállítási lehetőséget tartogatnak, így gondoskodva a rugalmas illeszkedésről az egész napos zenehallgatás során.

Tulajdonságok

Gyártó
Beats
EAN
194253715269
Fülhallgató típusa
Headset
MagSafe kompatibilis
Nem
iPhone kompatibilitás
iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. - 3 gen), iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus
iPad kompatibilitás
iPad Pro 12,9" (6. generáció - 2022), iPad Pro 12,9" (4. generáció - 2020), iPad Pro 12,9" (2. - 3. generáció), iPad Pro 12,9" (1. generáció), iPad Pro 11" (4. generáció - 2022), iPad Pro 11" (3. generáció - 2021), iPad Pro 11" (1. generáció - 2018), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 5, iPad Air 4 (2020), iPad Air 3 (2019), iPad Air 2, iPad mini 6, iPad mini 5, iPad mini 4, iPad (10. generáció), iPad (9. generáció), iPad (8. generáció), iPad (7. generáció), iPad (6. generáció)

Product declaration