Beats Studio Pro Wireless fejhallgató – homokszín

SKU
MQTR3EE/A
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Áttekintés

Beats egyedi akusztikus platform

A Beats Studio Pro egyedi akusztikus platformja magával ragadó hangélményt nyújt. A fülhallgató egyedi, 40 mm-es meghajtóit úgy alakították ki, hogy optimálisan tiszta hang­zást biztosítsanak, és szinte teljesen torzításmentesen adják vissza a hangokat még nagy hangerő esetében is – ami akár 80%-os javulást is jelenthet a fokozott hanghűséget biztosító Beats Studio3-hoz képest. A végső frekvenciatartomány optimalizálásáért egy beépített digitális processzor felel, így gondoskodva az erőteljes, mégis kiegyensúlyozott hangprofilról, amellyel a legfinomabb részleteket is meghallod, bármit hallgatsz is.

Aktív zajszűrés és Átengedési mód

Egyetlen gombnyomással választhatsz kétféle dinamikus zenehallgatási mód közül: az egyik kívül tartja a külvilág hangjait, a másik pedig beengedi. A teljes mértékben adaptív aktív zajszűrés (ANC) mód folyamatosan, valós időben figyeli a környező zajokat, majd egy finomhangolt szűrőn keresztül zárja ki őket. Könnyedén átválthatsz az Átengedési módra is, hogy a környezetedből jövő hangokat zenehallgatás közben is gond nélkül meghalld. Így mindig tudatában lehetsz, hogy mi történik körülötted.

Térbeli hangzás

A Térbeli hangzással úgy élvezheted kedvenc tartalmaid hangjait, mintha moziban lennél.¹ A Dolby Atmos hangzással elérhető zenei tartalmak és filmek 360 fokos térhatású hangzása teljesen magával ragadó élményt nyújt. A Beats Studio Pro ezenkívül dinamikus fejkövető funkcióval is rendelkezik, így veled együtt változó, interaktív élményt nyújt. Az iPhone-oddal akár fülre is szabhatod a Térbeli hangzást a saját igényeid szerint.

Fejlett Apple-kompatibilitás

A Beats Studio Pro számos Apple-funkciót kínál:

  • Egyérintéses párosítás – az egyszerű, egyérintéses beállítás azonnal párosítja a fülhallgatót az iCloud-fiókodban lévő összes eszközzel
  • Lokátor – megtalálhatod elveszett fejhallgatódat a térképen az utolsó ismert csatlakozás helye alapján
  • „Hey Siri” – a hangasszisztenst egyszerűen aktiválhatod, pusztán a „Hey Siri” kifejezés kimondásával
  • Vezeték nélküli frissítések – automatikusan hozzájutsz a szoftverfrissítésekhez és az új funkciókhoz

Fejlett Android-kompatibilitás

A Beats Studio Pro számos Android-funkcióval is fel van szerelve:

  • Google Gyors párosítás – gyors csatlakozás egyetlen érintéssel és automatikus párosítás a Gmail-fiókodban regisztrált összes Android- és Chrome-eszközzel
  • Audio Switch – zökkenőmentes hangátvitel Android-, Chromebook- és más kompatibilis eszközök között
  • Készülékkereső – könnyen megtalálhatod elveszett fejhallgatódat a Google Készülékkereső segítségével
  • Androidra tervezett Beats alkalmazás – az appon keresztül testreszabási lehetőségekhez, szoftverfrissítésekhez és új funkciókhoz férhetsz hozzá, hogy a legtöbbet hozhasd ki a fülhallgatódból

Tisztán hallható hívások

A Beats Studio Pro továbbfejlesztett, beszédhangcélzást alkalmazó mikrofonjai kiváló minőséget biztosítanak a hívások során. Ezek a kiváló minőségű mikrofonok aktívan kiszűrik a háttérzajt, hogy a hangod még tisztábban szóljon – akár 27%-kal tisztábban, mint a Beats Studio3 esetében.

Hosszabb zenehallgatási élmény

Az akár 40 órás akkumulátor-üzemidőt⁸ biztosító Beats Studio Próval hosszabb időn át merülhetsz el a zenehallgatás élményében. Bekapcsolt Aktív zajszűrés vagy Átengedési mód mellett akár 24 órányi zenehallgatási időben lehet részed. Ha kezdesz lemerülni, egy gyors, 10 perces Fast Fuel-töltés akár további 4 órányi lejátszási időt biztosít.

Vezeték nélküli és vezetékes csatlakoztatási lehetőségek

A Beats Studio Prót számtalan módon csatlakoztathatod az eszközeidhez: az 1-es osztályú Bluetooth technológia kivételes vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, az USB-C audiocsatlakozó használatával egyszerre hallgathatsz zenét és töltheted az eszközt, a 3,5 mm-es analóg bemenet segítségével pedig vezetékes hangforrásokhoz is kapcsolódhatsz. Az új tervezésű hordozótokban pedig a kábelek is kényelmesen elférnek a fejhallgató mellett.

Optimalizált hangprofilok

Az USB-C audiocsatlakozó használata esetén 3 különböző hangprofil közül választhatsz: a Beats Signature profil kiemelkedően kiegyensúlyozott hangszínt biztosít, bármilyen műfajról legyen is szó. Az Entertainment profil a hangskála bizonyos részeit emeli ki, így élvezetesebb felhasználói élményt nyújt filmnézés vagy videójátékozás közben. A Conversation profil pedig a hangra optimalizálja a frekvenciatartományt, azért ideális a telefonhívásokhoz vagy podcastokhoz.

Középpontban a kényelem

Az ikonikus dizájn egy olyan könnyű és kényelmes fülhallgatót rejt, amellyel felhőtlenül merülhetsz el a zenehallgatásban. Az UltraPlush fülpárnákat varrás nélküli kialakítású bőranyaggal tettük még jobbá, biztosítva az egész napos kényelmet és a kivételes strapabíróságot. A prémium minőségű, fémből készült csúszkák pedig számos beállítási lehetőséget tartogatnak, így gondoskodva a rugalmas illeszkedésről az egész napos zenehallgatás során.

Tulajdonságok

Gyártó
Beats by Dr. Dre
EAN
194253715269
Fülhallgató típusa
Headset
MagSafe kompatibilis
Nem

Product declaration