Az Erste Banknál nagyszabású iSTYLE akcióval indul az Apple Pay!

Mától az Erste Banknál is elérhető az Apple Pay szolgáltatás. Ráadásul a bevezetés kapcsán több nagy kedvezményre is jogosultak a bank ügyfelei az iSTYLE üzleteiben!

Az OTP Bank eddig egyedüliként tette elérhetővé MasterCard kártyával bíró ügyfelei részére hazánkban az Apple saját fizetési rendszerének használatát. A bevezetés óta mindenki találgatott: vajon ki lesz a következő? Ez mától nem titok: az Erste Bank ügyfelei számára mostantól szintén elérhető az Apple Pay!

Ráadásul a bank minden kibocsátott kártyájával használható lesz, vagyis örülhetnek a VISA kártya tulajdonosok is. Kifejezetten jó partnernek ígérkezik Apple felhasználói szempontból az Este: elmondásuk szerint a Mobilbank felhasználóik egyharmada iPhone tulajdonos, ami a piaci átlag másféleszerese.

Az elvárások biztosan nagyok, hiszen a bankcsoportban a közelmúltban kifejezetten pozitív példát láthattak: az Erste cseh leányvállatánál az első napon 20 ezer ügyfél regisztrált az Apple Pay szolgáltatásra minden különösebb probléma nélkül, míg három hét elteltével már 50 ezer ügyfélnél és félmillió tranzakció felett jártak.

Apple Pay + Erste Bank = hatalmas iSTYLE kedvezmények!

Ami viszont még ennél is jobb: az Apple Pay bevezetés megünnepléseként az Erste Bank és az iSTYLE közös akciót szervezett.

A közös akció keretén belül július 2. és 16. között mindenki kedvezményt kap a megvásárolt új készüléke árából, aki az iSTYLE üzletekben igényel új Erste Max hitelkártyát. Ez az alábbi kedvezményeket jelenti:

  • Mac vásárlás esetén – 50 ezer forint
  • iPhone vásárlás esetén – 30 ezer forint
  • Apple Watch vagy iPad vásárlás esetén 20 ezer forint

Az Erste meglévő és új ügyfelei ezenkívül kamatmentes részletre vásárolhatják meg új Apple készülékeiket augusztus elejéig az iSTYLE üzleteiben. Az új hitelkártyát igénylők mindkét kedvezményt választhatják, vagyis kamatmentesen vásárolhatnak alacsonyabb áron!

De még itt sincs vége: ha az iSTYLE BYEback akciójában készülékbeszámítással szeretnél vásárolni, Erste ügyfélként 20 ezer forinttal magasabb összegért számítják be (legalább 30 ezer forint értékű) készüléked.

Az iSTYLE esetében ugyan nem vádolhattok elfogulatlansággal, de most őszintén azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó akció, és tényleg megéri érte akár bankot váltania és hitelkártyát is igényelnie annak, aki esetleg most venne egy MacBook Airt, vagy épp egy csúcskategóriás iPhone-t.

Természetesen várjuk az Erste Bankos Apple fizetéssel kapcsolatos élményeiteket, akár fotókat is!