Brutálisan olcsó eredeti Apple kiegészítők érkeztek épp Karácsony előtt!

  Ha egy Apple fanatikusnak gondolkozol karácsonyi ajándékban, ezt most mindenképp nézd meg, avagy amikor a hivatalos partnernél aluljárói árak alatt vásárolhatsz!

  Az Apple általában nem a legnagyobb árakciókról híres, főleg nem itthon. Az iSTYLE legjobb akciói sem a féláras termékekről szoktak szólni. Most azonban sikerült megszerezniük egy olyan nagyobb kiegészítő raktárkészletet, ami eddig még nem látott árakat jelent.

  A teljes listát eléred az iSTYLE Akciós termékek oldalán, de azért csemegézzünk párat.

  A legdurvább számomra a prémium Apple Watch szíjak árai. Egy eredeti Apple fém szíj (link bracelet) rendkívül megdobja a bekerülési árat, és önmagában is drágább, mint egy alap Series 3 óra. 50 ezer forintért ez most tényleg ajándék, ráadásul van készleten asztrofekete és ezüst színben is mindkét méretben.

  A milánói szíj is rendkívül népszerű, ám ez sem tartozik az olcsó kiegészítők közé (jogosan, mert finom szövésű rozsdamentes acélt előállítani nem egyszerű). Az utángyártott darabok általában gyenge minőségűek, és mégha a vásárláskor jól is néznek ki, hamar kiderül, hogy nem az igaziak. Most azonban 24 900 forintért eredetit kaphatunk, ami ár/értékben is bőven megéri a bóvlikhoz képest. Eredeti bőrszíjak 20-25 ezres árakon, hasonló kategória.

  A másik nagy fogásnak a tokok ígérkeznek. Smart Coverek iPad Prókhoz 9900 forintért, mindenféle iPhone tok ugyanennyiért. Ha iPhone 6/6s készüléked van, és csak az vele a problémád, hogy hamar lemerül, 8900 forintért megérheti feltuningolni egy Smart Battery Case-szel.

  A lista elég hosszú lett, összesen 23 oldalon böngészhetünk az akciós kiegészítők közül. Vélhetően a legjobb ajánlatokra sokan rárepülnek majd, ezért érdemes mielőbb lecsapni, ha valami megtetszik. Jó böngészést, lepjétek meg az év végén magatokat is! :)

  FONTOS: a korábbi tapasztalatok alapján megkérdeztem, hogy esetleg a boltokban kihelyezett demo termékek kisöpréséről van-e szó, mert ennyiért elképzelhetetlennek gondoltam eddig például egy link bracelet vásárlást. Azt a választ kaptam, hogy nem, ezek eredeti csomagolásban teljesen eredeti termékek, egyszerűen most ennyire olcsón tudják őket adni.