Te már csatlakoztál az iSTYLE Family+ hűségprogramhoz?

Az Apple termékek tulajdonosai jól tudják, hogy a lényeg nagyon sokszor az apró részletekben található. Ezen szellemiséget képviseli az iSTYLE Family+ is, amely olyan sok előnnyel jár, hogy azt szinte felsorolni is nehéz.

Napjainkban már minden magára valamit is adó cég tudja, hogy milyen értékesek is az ügyfelek, akiket ennek megfelelő figyelemben kell részesíteni. Ezt sokféle módon lehet és kell megadni: a jól áttekinthető, könnyen értelmezhető és kezelhető weboldaltól kezdve a szakmailag és emberileg is magas minőségű kiszolgáláson át egészen az esetleges garanciális ügyek kezeléséig mindennek rendben kell lennie. De még ezen felül is van tér, amit az iSTYLE esetében a Family+ hűségprogram tölt ki. A névválasztás nem véletlen, jól szemlélteti ugyanis azt a hozzáállást, amelynek mentén a program az elmúlt években, rengeteg fejlesztés után eljutott oda, ahol most van: a vásárlók gyakorlatilag családtagok, akiknek a születésnapja sincs elfelejtve.

iSTYLE Family+ hűségpontok

A program számos elemet tartalmaz: vásárlások után gyűjthető hűségpontok, személyre szabott ajánlatok, exkluzív kuponakciók, egyedi születésnapi ajánlatok, gyorsabb vásárlási folyamat, friss hírek, tippek és trükkök. A családba bekerülni pedig kimondottan egyszerű: mindenek előtt az erre dedikált felületen létre kell hozni egy vásárlói fiókot, amit természetesen az üzleteinkben is meg lehet tenni, amennyiben az valakinek kényelmesebb. Az ezt követő vásárlás után már érkeznek is a hűségpontok: Mac számítógépek, iPad táblagépek, iPhone-ok és Apple Watch okosórák esetén 1%, kiegészítők esetén 5%, minden egyéb technikai szolgáltatás esetén pedig 10% kerül jóváírásra a bruttó összegből. Ezeket a pontokat a későbbi vásárlások során jóvá lehet írni, egy pont egy forintot jelent, és legfeljebb a végösszeg 50%-át lehet pontokkal kiváltani. A weboldalon történő vásárlás során jelezzük, hogy melyik termék után hány pont kerül majd jóváírásra: ennek azért is van jelentősége, mert az akciós termékek után sajnos nem lehet pontot gyűjteni. 

iSTYLE Family+ pontok beváltása online

A pontok felhasználása az üzletekben és a webshopban is egyszerű. Személyesen a Tárca appban (Apple Wallet) elérhető digitális hűségkártyát kell hozzá bemutatni, online pedig értelemszerűen be kell jelentkezni a vásárlás előtt, majd a fizetés előtt a megfelelő mezőben be lehet váltani a pontokat. A digitális kártya hozzáadása a Tárcához gyerekjáték, a regisztráció után minden ügyfél kap egy emailt, amelyhez csatolva van maga a hűségkártya: ezt az emailt egy kompatibilis eszközről (iPhone vagy iPod touch) kell megnyitni, a kártya hozzáadása innentől csupán pár érintés. Fontos tudni, hogy a Family+ nem csak minden 18. életévét betöltött személy, hanem a vállalkozások előtt is nyitott, akik ugyanúgy élvezhetik a program előnyeit. Várunk Titeket a családban!