Epico 2 az 1-ben mágneses vezeték nélküli töltő bemutató

Egy kiegészítő, amivel elegánsan és kényelmesen oldható meg az iPhone és az AirPods töltése, akár otthon, akár az irodában.

Az Apple termékei közül rengeteg rendelkezik kiemelkedő üzemidővel, a jelenlegi MacBook felhozatal például egészen fantasztikus teljesítményre képes, és az AirPodsokra sem lehet panasz. A 13. és a 14. generációs iPhone-ok sem adhatnak okot a szégyenkezésre, de az akkumulátoros teljesítménnyel kapcsolatos csodára sajnos az Apple sem képes, a 25 évvel ezelőtti nyomógombos telefonok egy hetes üzemidejét ezek a modern eszközök nem tudják megközelíteni, átlagos használat esetén naponta kell tölteni őket. Épp ezért sokak számára fontos a töltés módja, mert bár a kábel csatlakoztatása sem egy összetett feladat, azt bizony könnyedén el lehet felejteni lefekvés előtt, ami pedig nehézzé teheti a másnapot. 

Epico 2in1 iPhone és AirPods töltő

A különféle kiegészítőgyártók épp ezért egyre jobb megoldásokkal rukkolnak elő a töltés megkönnyítése céljából. Közéjük tartozik a blogunk rendszeres olvasói által jól ismert Epico is, akik 3 az 1-ben és 2 az 1-ben megoldást is kínálnak, ebben az írásban ez utóbbival foglalkozunk. Az Epico 2 az 1-ben mágneses vezeték nélküli töltő pont az, amit a neve is mutat, egy olyan asztali kiegészítő, amely lehetővé teszi az iPhone és az AirPods egyidejű töltését. Egy efféle termék használata bizonyos nézőpontból bizony egy prémium dolog, hiszen maga a töltés ugye megoldható a gyári kábelekkel is, ez viszont egyszerűbb és elegánsabb. Ez utóbbihoz pedig igazodik a termék dizájnja is, amely letisztult és rendkívül minőségi. A töltőpadot megfogva érezni, hogy van benne anyag, egészen pontosan 282 grammot nyom, ami a rozsdamentes acél elemeknek is köszönhető. A töltésre odahelyezett eszközökkel találkozó gumírozott részek is makulátlanok, talán túlzás lenne azt mondani, hogy ez a töltő az otthoni iroda vagy a hálószoba dísze lehet, de az kijelenthető, hogy nagyon jól néz ki.

Epico 2 az 1-ben vezeték nélküli töltő

A töltés vezeték nélkül történik, az iPhone legfeljebb 15, az AirPods pedig 5 wattos teljesítménnyel kapja a naftát. A csomagban lévő hálózati töltőfej ennek megfelelően 20 wattos teljesítményű, az USB-C kábel szintén érkezik a töltővel együtt, tehát külön kiegészítő vásárlása nem szükséges a használathoz. Az iPhone MagSafe-fel kerül rögzítésre, a töltőpad fix, tehát nem állítható a dőlésszöge, a Pro Max készülékeket is simán megfogja. Az AirPods esetén sem nehéz a helyzet, egyszerűen rá kell rakni az alul lévő padra a töltés megindulásához. 

Epico 2 az 1-ben iPhone állvány

Összefoglalásként pedig csak azt lehet leírni, ami már fent is szerepel: az Epico 2 az 1-ben vezeték nélküli töltője egy jó minőségű, mutatós kiegészítő, amely kiváló választás lehet azoknak, akik az iPhone mellé AirPodsot is használnak, de Apple Watch-csal nem rendelkeznek. A segítségével korrekt sebességgel, rendkívül könnyedén valósítható meg a töltés, maga a termék pedig tényleg mutatós, úgyhogy szinte bármelyik háló- vagy dolgozószobában jól fog kinézni.