Ezekre lesz érdemes lecsapni reggel az iSTYLE-nál

A Black Friday akció teljes kínálatában akad néhány kifejezetten jó vétel, amit most megoszthatunk végre veletek is.

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy az iSTYLE melyik 4 kedvezményes árú termékkel hirdeti a Black Friday akcióját. Most kaptunk egy betekintést a teljes listába, amiből a szerintünk legjobb fogásokat emeltük ki. A cikk végén leírjuk részletesen, hogyan állj neki holnap reggel, ha nem akarsz lemaradni a legjobb fogásokról, de először jöjjenek a szerintünk legjobb tételek:

Apple Watch Series 5 demók százezer alatt!

A jó hír: lesz nagyon olcsó legújabb szériás Apple Watch! A 40mm-es arany színben lesz elérhető 90 ezerért, a 44mm-es space grey pedig 100 ezer forintért lesz kapható. És lesz is belőle készlet. Ez nagyjából 40%-os kedvezmény egy két hónapja bemutatott Apple termékre, ami mesésen hangzik. De vigyázz!

Ezek DEMO készülékek, ami azt jelenti, hogy csak és kizárólag maga az óra található egy barna papírdobozban. Se töltőkábel, se szíj nem tartozik az ajánlatba. Sőt, az Apple valamiért szoftveresen letiltotta ezekről az EKG funkciót, így ez sem elérhető. Ha épp frissíteni szeretnél és nem hoz lázba az EKG, akkor ez nagyon jó deal, ellenkező esetben nem annyira. Mi szóltunk! (Rajtam is ilyen van, nekem nem szóltak…)

Egyébként az eredeti Apple Watch szíjak közül is sok bekerült az akcióba, így 18 ezer helyett 10 ezerbe kerülnek majd. Ez persze még mindig drágább az utángyártott szíjaknál, de az eredeti darabok nagyjából ennyiért mennek használtan a Facebook csoportokban.

Sphero játékok

Anno kifejezetten élveztük a Sphero mindkét termékének tesztelését. A Pókember leginkább egy gyereknek lehet egy házörző/okosóra, amolyan bevezető az okosotthonba. A Lightning McQueen autóra meg azt mondod az asszonynak, hogy a gyereknek veszed, de valójában te fogsz majd száguldozni vele a parkolóban.

Alapvetően szerintem azért maradtak készleten, mert a minőségi játékokon belül is drágának számítanak. Most azonban a szobai szuperhős-inas 29 900 forintért, vagy a grimaszoló versenyautó 59 900 forintért egyaránt jó vétel. Így sem olcsó, de nagyon menő karácsonyi ajándék lehet.

Nokia okosmérleg

A Withings –> Nokia –> Withings hajcihőt már nehéz követni, de az biztos, hogy ezek az okosmérlegek jók, mi is vettünk ilyet korábban. Most a Body mindössze 13 900 forintért lesz kapható, ami egyáltalán nem nagy befektetés az egészségedbe. Talán ez adja majd meg az újévben a kezdő lökést a mozgáshoz (na meg az Apple Watch ugye…)!

Bang&Olufsen cuccok

Évek óta szereti ezeket a termékeket az olvasótáborunk, mi is, nem véletlenül. A Beoplay E8 2.0 hiába remek termék, hiába most is azon hallgatom épp a zenét, a mostani piacon 117 ezerért már sok. Lesz pár darab 70 ezres áron, de szerintem csak percekig, mert lecsap rá pár olvasónk, hajrá!

Persze aki nagyobban gondolkozik, jöhet a másik véglet is: az A9 260 ezer forint kedvezménnyel lesz megvásárolható, így 430 900 forintért már szinte ajándék, nem? Nekem mondjuk ajándékozhatna valaki…

Sonos rendszer

Ha már a minőségi hangszóróknál tartunk, a Sonos Play:5 kétszázezer helyett 140 ezerért lesz elérhető, míg a Sonos ONE és a Sonos BEAM nagyjából 20%-kal kisebb árcímkét kap majd. Ha minőségi hangrendszert akarsz építeni, ami tökéletesen passzol az Apple ökoszisztémába, akkor ez egy jó vétel most. Kariaji magadnak.

Tokok minden mennyiségben

A listában egy tonnányi tokot láttunk iPhone-okra (iPhone 11-re is), AirPodsokra. Nem csak eredeti Apple, de minőségi külsős gyártóktól is. Ha sokat használsz tokot és szoktad cserélgetni, mindenképp nézz majd körbe, mert 20-40%-os leárazást látsz majd.

Az akció részleteiről

Az iSTYLE Black Friday oldalán összeraktak egy nagyon jó FAQ-ot, annak olvasását ajánljuk midnnekinek, aki fontolgatja, hogy holnap vásárolna. Mi csak a leglényegesebb dolgokat emeljük ki, meg persze válaszolunk majd itt kommentekben, ha van még kérdés.

A legfontosabb, hogy reggel 8:00 órakor kerülnek ki a webshopra az ajánlatok, vagyis még a boltok nyitása előtt. Így online érdemes lecsapni a készülékekre. Lehet kérni kiszállítással, és a boltokban is át tudod venni.

Ezen az oldalon lesz majd minden: iSTYLE Black Friday oldal

Hogy biztosan ne csússz le a készletről, ezért a legfontosabb megelőző lépések:

  • Regisztrálj előre és add meg előre számlázási és szállítási adatait, hogy az akció alatt időt nyerj!
  • Készítsd elő bankkártyádat és ellenőrizd a napi és a vásárlási limitet!
  • Számlázási adataidat pontosan add meg, utólagos módosításra nem lesz lehetőséged! Céges számla igényléséhez az adószámot is készítsd elő.
  • Szállítási adataid pontosságára is ügyelj, hogy a futár sikeresen kézbesíteni tudja csomagod!

Ha kérdésed merült fel, esetleg egy adott termékcsoport iránt érdeklődsz, tedd fel nyugodtan. Nem ígérjük, hogy biztosan válaszolunk mindenre, de azért igyekszünk segíteni.