Megérkezett az iOS 12.3.1!

Másfél héttel a 12.3-as verzió után érkezett egy újabb frissítés, mely két üzenetküldési hibát foltoz be.

Az iOS 12 annak ellenére, hogy egy szándékosan visszafogottabb frissítés lett, mégis számos izgalmas újdonságot hozott magával. A teljesség igénye nélkül ide sorolhatók a régebbi készülékek látványos teljesítményfokozása, az új kiterjesztett valóság funkciók, az átgondolt felülettel érkező gyári alkalmazások, a Digital Health statisztikái, a FaceTime fejlesztések, a csoportos értesítések vagy a Fotók alkalmazás új, intelligens algoritmusai.

Az Apple már kiadta a 2018 szeptemberében bevezetett iOS 12 harmadik nagy verzióját. Most pedig egy kisebb hibajavítási csomag érkezett.

Az Apple a következőt írja a frissítésről:

Az iOS 12.3.1 hibajavításokat tartalmaz az iPhone-jához és iPadjéhez. Ez a frissítés:

  • Kijavít egy hibát az Üzenetek alkalmazásban, amely miatt az ismeretlen küldők üzenetei alkalmanként akkor is megjelennek a beszélgetéslistán, ha az Ismeretlen küldők szűrése funkció be van kapcsolva
  • Kijavít egy hibát, amely miatt a Kéretlen jelentése link nem mindig jelenik meg az ismeretlen küldőktől származó üzenetszálakban

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

Az iOS 12 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPad 5.gen, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad (5. gen), iPad (6. gen), iPad Pro 9,7″, iPad Pro 10,5″, iPad Pro 12,9″ (1. gen) és iPad Pro 12,9″ (2. gen), iPod touch (6. gen)