Válts a legújabb iPhone-ra 40 ezer forint kedvezménnyel!

  Az iSTYLE és a MasterCard legújabb akciójának most az iPhone 7 vagy későbbi modellekről az idei iPhone-okra váltók igazán örülni fognak!

  Az iSTYLE legújabb promóciója egyáltalán nem bonyolult: azoknak szól, akik jelenleg iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/8 Plus, iPhone X, iPhone XS/XS Max vagy iPhone XR készülékekkel rendelkeznek, és szeretnének újabb modellre (vagyis iPhone 11, iPhone 11 Pro vagy iPhone 11 Pro Max) váltani.

  Az iSTYLE már egy ideje bevezette a BYEback programját, ahol régi készülékedet becserélheted új iPhone-ra. Ebben egyébként rengeteg típust elfogadnak, számos Androidos okostelefont is. Ez az akció most azonban csak azoknak lett tervezve, akik a fenti készülékeket cserélnék.

  Nekik viszont a megszokott árakhoz képest most 40 ezer forinttal magasabb áron számítják be iPhone-jaikat! Igen, akár többet is egy vásárláson belül, így akár befizetés nélkül is kaphatsz vadiúj iPhone-t!

  Az akció igénybevételéhez előbb a MasterCard oldalán kell regisztrálnod és igényelned a kupont, amit 72 órán belül kell beváltanod. Mivel a készülékbeszámítás feltétele, hogy be tudják vizsgálni a készüléked, ezért ez csak személyesen a boltban intézhető, online ezúttal sajnos nem. A teljes folyamat nem bonyolult, de érdemes azért elolvasni:

  A kedvezményt úgy tudod igénybe venni, ha a kupon letöltése után maximum 72 órán belül a kiválasztott új készülék pontos típusát (típus, szín, kapacitás) valamint az új készülék átvételének helyszínét a promóciós kóddal együtt elküldöd ügyfélszolgálatunk e-mail címére: mastercard@istyle.hu.

  Fontos: ez az akció csak a készleten lévő készülékekre érvényes, így érdemes megnézni az aktuális készletet az iSTYLE webshopjában.

  Az akció részleteit a hozzá tartozó GYIK-kel ezen a linken érheted el.