Vigyázat! Visszaélnek a nevünkkel!

Sajnos a Facebookon az iSTYLE logójával próbálnak hihetetlen árú AirPods fülhallgatókat eladni. Természetesen átverésről van szó, próbáljuk minél gyorsabban eltüntetni a megtévesztő hirdetéseket, de a vásárlóknak is észnél kell lenniük.

Az internet hemzseg a különféle átverésektől, amelyek egy jelentős része a Facebookon próbálja megvezetni a gyanútlan embereket. Jelenleg sajnos a mi nevünkkel próbálnak pénzhez jutni azok a csalók, akik az iSTYLE logójával hirdetnek egészen elképesztő árú AirPods fülhallgatókat. A nem létező boltnyitóhoz kapcsolódó akciókat látva a tudatosabb vásárlóknak eleve fel kellene kapniuk a fejüket, hiszen egy 2. generációs AirPods Prót nyilván sosem lehet majd 34 000 forintért megvásárolni: nálunk jelenleg akciósan kerül 119 900 forintba.

Facebook átverés!

Ettől függetlenül biztosan vannak, akik hisznek a csodákban, remélhetőleg azonban ők is elég tudatosak ahhoz, hogy vásárlás előtt azért körülnézzenek a szóban forgó Facebook oldalon. Így vehetik észre, hogy a névjegy már angol nyelvű, az oldalt mindössze 14 ember követi és kedveli, a kategória a szépségápolás, a webcím nem a minék, a telefonszám sem magyar, ahogy az email cím is meglepően furcsa. Sőt, a hírfolyamot kicsit lejjebb görgetve eladó női ruhákba is bele lehet botlani. A lényeg, hogy ne higyjünk el mindent, ami az interneten megjelenik: jó árú AirPodsokért pedig érdemes az igazi iSTYLE-honlapra látogatni, jelenleg ugyanis mindegyik modellt akciósan kínáljuk.