DoBox – 32GB

SKU
DOBOX_32GB
 

Készletinformáció

Ezek is érdekelhetnek:

18-36 hó
48-60 hó

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Nézd meg mire képes!

Egy hordozható vezeték-nélküli elosztó, aminek a segítségével bármilyen eszközt csatlakoztathatsz az iPhone-odhoz, iPadedhez vagy Macedhez!

Bluetooth Bridge Mode

Most először használhatsz sima vezetékes egeret és billentyűzetet az iPaden vagy iPhone-on a DoBox segítségével. A jack bemenet segítségével bármilyen hangfalat irányíthatsz akár a telefonodról is. Csak kapcsold be a 'Bluetooth Bridge Mode'-ot, és csatlakozz a DoBox-hoz Bluetooth-on keresztül.

Kapcsolat

A DoBox-nak több csatlakozója van, amihez LAN-kábelt, pendrive-ot, külső merevlemezt, billentyűzetet, egeret, nyomtatót, TV-t, projektort, monitort vagy hangszórót köthetünk, és ezeket vezeték nélkül tudjuk használni.

Multimédia lejátszó

Játszd le a kedvenc zenéidet bármilyen hangszórón, vagy nézz videókat bármilyen kijelzőn, projektoron a HDMI csatlakozón keresztül. Streameld a DoBoxra feltöltött fájlokat, és használd az iPhone-odat, vagy az iPadedet távirányítóként. Irányíts mindent kényelmesen a székedből!

Töltő

A DoBox teljes mértékben hordozható és strapabíró, ezért bárhová magaddal viheted. Beépített 8000mAh Lithium Plomyer Akkumulátorral rendelkezik, hogy töltse a telefonodat vagy tabletedet USB-n keresztül.

USB Hub

Használhatod a DoBox-odat egy Hub-ként, akkor is mikor ki van kapcsolva. Csak csatlakoztass egy USB-C kábelt a Macedhez és már használhatod is az USB bemeneteket teljes sebességgel. Nincs szükséged többé drága adapterekre!

Tárhely

Feltöltheted rá fotóidat, videóidat, dokumentumaidat vezeték nélkül és biztonságosan offline. A DoBox rendelkezik saját beépített tárhellyel, és két USB bemenettel a pendriveoknak, valamint egy micro SD kártyaolvasóval. Soha többé nem veszíted el a fájlaidat!

Hotspot

Hozz létre egy biztonságos Wi-Fi kapcsolatot internet kábelről, vagy nyilvános hálózatról. Használhatod a DoBoxot vezeték-nélküli routerként is. Nem kell többé amiatt aggódnod, hogy valaki ellophatja az adataidat!

Fájl megosztás

Mostmár megoszthatod, másolhatod és irányíthatod az összes zenédet, képedet, videóidat és dokumentumaidat megkötések nélkül a készülékeid és a barátid között is, internet kapcsolat nélkül.

Ingyenes Alkalmazás

Egyszerűen irányíthatod az összes funkciót egy ingyenes iOS alkalmazáson át. Láthatod a DoBox státuszát, beállíthatod a Hotspotot és az érintés érzékeny gomb színét. Fogadhatsz értesítéseket, és frissítéseket. Az alkalmazás teljesen iOS integrált.

Tulajdonságok

EAN
5999860534006
Modell
32 GB
Méret
Nem

Product declaration