DoBox

SKU
conf-dobox
 

Easy Upgrade

Válts minden évben a legújabbra!

Részletek >
Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nem elérhető. Kérjük válassz a helyettesítő termékek közül

Részletek

Nézd meg mire képes!

Egy hordozható vezeték-nélküli elosztó, aminek a segítségével bármilyen eszközt csatlakoztathatsz az iPhone-odhoz, iPadedhez vagy Macedhez!

Bluetooth Bridge Mode

Most először használhatsz sima vezetékes egeret és billentyűzetet az iPaden vagy iPhone-on a DoBox segítségével. A jack bemenet segítségével bármilyen hangfalat irányíthatsz akár a telefonodról is. Csak kapcsold be a 'Bluetooth Bridge Mode'-ot, és csatlakozz a DoBox-hoz Bluetooth-on keresztül.

Kapcsolat

A DoBox-nak több csatlakozója van, amihez LAN-kábelt, pendrive-ot, külső merevlemezt, billentyűzetet, egeret, nyomtatót, TV-t, projektort, monitort vagy hangszórót köthetünk, és ezeket vezeték nélkül tudjuk használni.

Multimédia lejátszó

Játszd le a kedvenc zenéidet bármilyen hangszórón, vagy nézz videókat bármilyen kijelzőn, projektoron a HDMI csatlakozón keresztül. Streameld a DoBoxra feltöltött fájlokat, és használd az iPhone-odat, vagy az iPadedet távirányítóként. Irányíts mindent kényelmesen a székedből!

Töltő

A DoBox teljes mértékben hordozható és strapabíró, ezért bárhová magaddal viheted. Beépített 8000mAh Lithium Plomyer Akkumulátorral rendelkezik, hogy töltse a telefonodat vagy tabletedet USB-n keresztül.

USB Hub

Használhatod a DoBox-odat egy Hub-ként, akkor is mikor ki van kapcsolva. Csak csatlakoztass egy USB-C kábelt a Macedhez és már használhatod is az USB bemeneteket teljes sebességgel. Nincs szükséged többé drága adapterekre!

Tárhely

Feltöltheted rá fotóidat, videóidat, dokumentumaidat vezeték nélkül és biztonságosan offline. A DoBox rendelkezik saját beépített tárhellyel, és két USB bemenettel a pendriveoknak, valamint egy micro SD kártyaolvasóval. Soha többé nem veszíted el a fájlaidat!

Hotspot

Hozz létre egy biztonságos Wi-Fi kapcsolatot internet kábelről, vagy nyilvános hálózatról. Használhatod a DoBoxot vezeték-nélküli routerként is. Nem kell többé amiatt aggódnod, hogy valaki ellophatja az adataidat!

Fájl megosztás

Mostmár megoszthatod, másolhatod és irányíthatod az összes zenédet, képedet, videóidat és dokumentumaidat megkötések nélkül a készülékeid és a barátid között is, internet kapcsolat nélkül.

Ingyenes Alkalmazás

Egyszerűen irányíthatod az összes funkciót egy ingyenes iOS alkalmazáson át. Láthatod a DoBox státuszát, beállíthatod a Hotspotot és az érintés érzékeny gomb színét. Fogadhatsz értesítéseket, és frissítéseket. Az alkalmazás teljesen iOS integrált.

Tulajdonságok

Méret
Nem
EAN
5999860534006
Modell
32 GB
EAN
5999860534013
Modell
64 GB

Product declaration