Epson – EH-TW750 Full HD házimozi projektor

SKU
EH-TW750

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

 

Készletinformáció

18-36 hó
48-60 hó

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Merülj el kedvenc filmjeidben a Full HD projektor segítségével. Könnyen mozgatható és gyorsan telepíthető, csak dőlj hátra és élvezd a 3400 lumen fényerejű képet. Kiváló ár-érték arány: a projektor számos alapvető fontosságú funkcióval és hosszú lámpaélettartammal rendelkezik, utóbbi akár 18 évre elegendő szórakozást biztosít.

Nagy képernyős élmény

Merülj el kedvenc mozifilmjeidben és játékaidban a Full HD 1080p projektor segítségével, amely lenyűgöző, 300 hüvelyk átmérőjű kép vetítésére képes. Keltsd életre a képernyőt a 3LCD technológia segítségével, amely a versenytársak készülékeihez képest akár háromszor nagyobb fényerőt biztosít. A 16 000:1 kontrasztarány jól látható sötét részeket és gazdag fekete árnyalatokat eredményez.

Egész évre elegendő szórakozás

Hosszú távú, problémamentes megoldást keresel kedvező áron, hogy otthonában nézhesd kedvenc filmjeid? Ezzel a modellel a hosszú élettartamú fényforrásnak köszönhetően akár 18 éven át minden nap megnézhetsz egy filmet.

Könnyen beállítható

Úgy gondoljuk, hogy egy otthoni projektor használata nem lehet bonyolultabb egy TV használatánál. Éppen ezért a projektor által vetített kép problémamentesen és gyorsan beállítható az olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a trapéztorzítás korrekció. A szórakoztató tartalomhoz könnyedén hozzáférhetsz a két HDMI bemenetet használva (az egyik MHL-csatlakozással): csatlakoztasd DVD-lejátszóhoz, játékkonzolhoz és más készülékekhez. Az iProjection alkalmazás és a beépített Miracast egység segítségével egyszerűen vetíthetsz közvetlenül okoseszközről.

Intenzívebb, élénk kép

Dőlj hátra, pihenj nyugodtan, és fedezd fel a vetített képek szépségét. Ez a projektor olyan csúcstechnológiás funkciókat egyesít, amelyek zökkenőmentesen működnek együtt a háttérben, ezáltal lenyűgöző képet hozva létre.

Akár háromszor élénkebb színek érhetők el az Epson projektoraival

A nagy teljesítményű, mégis kedvező áron kapható Full HD 1080p projektor akár egy világos teremben is kivételesen nagy fényerejű, ugyanakkor színes és részletgazdag képeket vetít. Mindez a 3LCD technológiának köszönhető, amely egyformán magas, 3400 lumen fényerejű fehér- és színesfény kibocsátást biztosít.

Nincs szivárványhatás

Az Epson 3LCD technológiája tiszta képet biztosít, az 1-chipes DLP projektoroknál tapasztalható „szivárványhatás” nélkül.

Tulajdonságok

Gyártó
Epson
Tömeg
3.6300
Képernyőátmérő
30 hüvelyk - 300 hüvelyk
Felbontás
1920 x 1080
Képfrissítési frekvencia
192 Hz - 240 Hz
Kontrasztarány
16.000 : 1
Oldalarány
16:9
Fényerő
Szinesfény kibocsátás: 3.400 Lumen- 2.200 Lumen (gazdaságos) az IDMS15.4 szabványnak megfelelően Fehérfény kibocsátás: 3.400 Lumen - 2.200 Lumen (gazdaságos) az ISO 21118:2012 szabványnak megfelelően

Product declaration