EVE – THERMO Okos termosztátfej (2020)

SKU
10EBP1701
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Az Eve Thermo segítségével könnyedén szabályozhatod a fűtés hőmérsékletét az otthonodban mobilalkalmazással vagy a Siri hangsegéddel. Az idő ütemezésének beprogramozásával szabályozhatod a helyiség hőmérsékletét, hogy az megfeleljen a napi rutinodhoz, ezáltal pedig energiát illetve annak a költségét takaríthatod meg. Állíts be kényelmes hőmérsékletet a gyerekszobában mielőtt a gyerkőcök felébrednek iskola előtt vagy aktiváld a háztartás fűtését mielőtt hazatérnél a munkából vagy a nyaralásról. Az Eve Thermo kompatibilis az Apple HomeKit platformmal, ez azt jelenti, hogy az iPhone, iPad vagy Apple Watch segítségével bárhonnan irányíthatod azt.

Jellemzők:

 • Időbeosztás beállításának lehetősége
 • Kompatibilis az Apple HomeKit platformmal
 • Siri hangsegéd támogatása
 • Nyitott ablak észlelése
 • Érintésvezérlés LED kijelzővel
 • Egyszerű telepítés
 • Eve for HomeKit mobilalkalmazás (iOS)
 • Bluetooth Low Energy vezeték nélküli interfész
 • Tápegység: 2 × AA elem
 • Németországban készült
 • Védelem vízkő és fagyás ellen

  Az Eve Thermo vezeték nélküli hőszabályozó megakadályozza a vízkő lerakódását a radiátorban azáltal, hogy rendszeresen megnyitja a szelepet. A szelep beépített fagyás elleni védelmének hála többé már nem szükséges aggódnod amiatt, hogy a csövek befagynak. Az Eve Thermo automatikusan felfüggeszti a fűtést szellőztetés közben, mivel érzékeli a szobában hirtelen lecsökkent hőmérsékletet illetve szinkronizál az Eve Door & Window érzékelőkkel is.

  Hőmérséklet beállítás egyetlen érintéssel

  Az Eve Thermo intelligens szelepet intuitív érintésvezérléssel látták el a hőmérséklet gyors beállításához mobilalkalmazás használata nélkül. A diszkrét LED kijelzőnek hála mindig látni fogod a beállított hőmérsékletet. A termosztát automatikusan reagál a szoba hőmérsékletében bekövetkező változásokra és csendes motorral forgatja a radiátor szelepet a stabil hőmérséklet eléréséhez.

  Okostelefonos vezérlés

  Az Eve mobilalkalmazással könnyedén automatizálhatod a fűtést az otthonodban. Hozz létre ütemezést a hétköznapokra, a hétvégékre vagy akár a hét minden egyes napjára. Beállíthatod az optimális hőmérsékletet minden szobában külön-külön a jólét és a minőségi alvás érdekében. Nyaralás üzemmódban a készülék befagyaszt minden ütemezett beállítást, az Eve Thermo pedig megőrzi a beállított hőmérsékletet.

  Az Eve Thermo szelep telepítése nagyon egyszerű

  Az Eve Thermo intelligens radiátorszelep telepítése igazán gyors és egyszerű. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy kicsavarod a már meglévő radiátor termosztátot kézzel vagy csavarhúzóval, majd pedig felszereled az Eve Thermo egységet. Ezt követően párosítsd a készüléket az Eve mobilalkalmazással, konfiguráld azt néhány egyszerű lépésben és máris készen vagy.

  Tulajdonságok

  Gyártó
  EVE
  EAN
  4260195392007
  Szín
  fehér
  Méret
  Nem
  Anyag
  műanyag
  HomeKit kompatibilitás
  Igen

  Product declaration