EVE – THERMO Okos termosztátfej Multipack (4 db) (2020)

SKU
10EBP1701-4X
 

Készletinformáció

18-36 hó
48-60 hó

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Az Eve Thermo segítségével könnyedén szabályozhatod a fűtés hőmérsékletét az otthonodban mobilalkalmazással vagy a Siri hangsegéddel. Az idő ütemezésének beprogramozásával szabályozhatod a helyiség hőmérsékletét, hogy az megfeleljen a napi rutinodhoz, ezáltal pedig energiát illetve annak a költségét takaríthatod meg. Állíts be kényelmes hőmérsékletet a gyerekszobában mielőtt a gyerkőcök felébrednek iskola előtt vagy aktiváld a háztartás fűtését mielőtt hazatérnél a munkából vagy a nyaralásról. Az Eve Thermo kompatibilis az Apple HomeKit platformmal, ez azt jelenti, hogy az iPhone, iPad vagy Apple Watch segítségével bárhonnan irányíthatod azt.

Jellemzők:

 • Időbeosztás beállításának lehetősége
 • Kompatibilis az Apple HomeKit platformmal
 • Siri hangsegéd támogatása
 • Nyitott ablak észlelése
 • Érintésvezérlés LED kijelzővel
 • Egyszerű telepítés
 • Eve for HomeKit mobilalkalmazás (iOS)
 • Bluetooth Low Energy vezeték nélküli interfész
 • A csomagban 4 darab Eve Thermo radiátorszelep található
 • Tápegység: 2 × AA elem
 • Németországban készült
 • Védelem vízkő és fagyás ellen

  Az Eve Thermo vezeték nélküli hőszabályozó megakadályozza a vízkő lerakódását a radiátorban azáltal, hogy rendszeresen megnyitja a szelepet. A szelep beépített fagyás elleni védelmének hála többé már nem szükséges aggódnod amiatt, hogy a csövek befagynak. Az Eve Thermo automatikusan felfüggeszti a fűtést szellőztetés közben, mivel érzékeli a szobában hirtelen lecsökkent hőmérsékletet illetve szinkronizál az Eve Door & Window érzékelőkkel is.

  Hőmérséklet beállítás egyetlen érintéssel

  Az Eve Thermo intelligens szelepet intuitív érintésvezérléssel látták el a hőmérséklet gyors beállításához mobilalkalmazás használata nélkül. A diszkrét LED kijelzőnek hála mindig látni fogod a beállított hőmérsékletet. A termosztát automatikusan reagál a szoba hőmérsékletében bekövetkező változásokra és csendes motorral forgatja a radiátor szelepet a stabil hőmérséklet eléréséhez.

  Okostelefonos vezérlés

  Az Eve mobilalkalmazással könnyedén automatizálhatod a fűtést az otthonodban. Hozz létre ütemezést a hétköznapokra, a hétvégékre vagy akár a hét minden egyes napjára. Beállíthatod az optimális hőmérsékletet minden szobában külön-külön a jólét és a minőségi alvás érdekében. Nyaralás üzemmódban a készülék befagyaszt minden ütemezett beállítást, az Eve Thermo pedig megőrzi a beállított hőmérsékletet.

  Az Eve Thermo szelep telepítése nagyon egyszerű

  Az Eve Thermo intelligens radiátorszelep telepítése igazán gyors és egyszerű. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy kicsavarod a már meglévő radiátor termosztátot kézzel vagy csavarhúzóval, majd pedig felszereled az Eve Thermo egységet. Ezt követően párosítsd a készüléket az Eve mobilalkalmazással, konfiguráld azt néhány egyszerű lépésben és máris készen vagy.

  Tulajdonságok

  Gyártó
  EVE
  Szín
  fehér
  Méret
  Nem
  Anyag
  műanyag
  HomeKit kompatibilitás
  Igen
  iOS kompatibilitás
  iOS 11 vagy újabb
  tvOS compatibility
  tvOS 12.3 vagy újabb
  iPhone kompatibilitás
  iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. - 3 gen), iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8
  iPad kompatibilitás
  iPad Pro 12,9" (5. generáció - 2021), iPad Pro 12,9" (4. generáció - 2020), iPad Pro 12,9" (3. generáció - 2018), iPad Pro 12,9" (2. generáció), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 11" (3. generáció - 2021), iPad Pro 11" (2. generáció - 2020), iPad Pro 11" (1. generáció - 2018), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 4 (2020), iPad Air 3 (2019), iPad mini 5, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad (8. generáció), iPad (7. generáció), iPad (6. generáció)

  Product declaration