IK Multimedia - iKlip Grip multifunkciós teleszkópos állvány

SKU
IKIKLIPGRIPC

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

 

Készletinformáció

Részletek

Az iKlip Grip egy új, multifunkciós videó állvány Bluetooth kioldóval okostelefonokhoz és kompakt videókamerákhoz. Ez a termék valójában négy az egyben: asztali állvány, szelfibot, monopod és tripod. 3,5 és 6 hüvelyk között bármilyen okostelefont biztosan tart, tokban vagy tok nélkül, ill. könnyen rá tudsz csavarozni egy GoPro kamerát vagy bármilyen kompakt digitális fényképezgépet, kamerát.

Stabil tartás

Az iKlip Grip titka abban rejlik, hogy könnyen, de mégis biztonságosan tudod belehelyezni a puha rugós gumitartóba az okostelefonodat, így új szögekből készíthetsz fényképeket, videókat, hangfelvételeket. Az iKlip Grip telefontartó része standard rögzítő csavarfejjel rögzíthető más állványhoz is.

Biztos fogás

Az iKlip Grip ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen és biztonságosan áll a kezedben, így a legjobb fényképeket készítheted el akár koncert közben a kedvenc bandádról. De ha épp úgy tartja kedved, csukd össze, és háromlábú állványként fog szolgálni az asztalodon, de bármilyen más felületen is stabilan fog állni. Csak nyisd szét a lábait, és indulhat a felvétel. 

Bővítsd a lehetőségeidet

A teleszkópos botnak hála akár 50 cm-re is kihúzhatod a csatlakoztatott részt, ami egészen új perspektívát ad. Ráadásul a végén a csuklós résznek hála, 360 fokban körbeforgathatod a csatlakoztatott eszközt, vagy 90 fokban változtathatod a dőlésszöget. Minden adott, hogy a legjobb szemszögből vedd fel azt, amit szeretnél.

Bluetooth kioldó

Az iKlip Gripegy Bluetooth kioldóval érzkezik, azaz kényelmes távolságból tudsz videókat vagy fényképeket készíteni. A kioldó bármilyen iOS és Android eszközzel kompatibilis, 10 méteres távolságig. Figyelem: a kioldó csak Észak-Amerikában, Európában, Törökországban, Ausztráliában és Új-Zélandon képezi a csomag részét.

Tulajdonságok

  • Négy az egyben videóállvány: kézi állvány, háromlábú állvány, monopod és tripod adapter
  • Bluetooth kioldó
  • Állítható dőlésszög
  • 50 cm-ig kibővíthető
  • Standard rögzítő állvány kompakt fényképezőgépekhez
  • 3,5 - 6 hüvelyk közötti telefonokkal kompatibilis
  • Kompakt videókamerákkal és GoPrókkal is kompatibilis
  • Egyéb kézi videó- és hangfelvevő eszközökkel is együtt használható, pl. IK Multimedia több terméke

Tulajdonságok

Gyártó
IK Multimedia
EAN
8025813713031
Megszűnt termék
Nem
Anyag
alumínium, műanyag
Szín
fekete
iPhone kompatibilitás
iPhone 11 Pro, iPhone SE (2. gen), iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3G/3Gs
Tárhely
Nem