iMac 21.5" i5 2.3GHz-es kétmagos processzor | 1 TB tárhely

SKU
MMQA2MG

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

iMac 21.5" i5 2.3GHz-es kétmagos processzor | 1 TB tárhely   + 419 900 Ft

419 900 Ft

Választott konfigurációd:
   

  Készletinformáció

  Ezek is érdekelhetnek:

  Részletek

  iMac
  Ragyogóbb elképzelés.
  A számítógépezés élménye, ami magával ragad. Ez az elképzelés az iMac tervezésének mozgatórugója – most egy minden eddiginél ütősebb eredménnyel. Az iMac vadiúj processzorkínálattal, a legújabb grafikai technológiákkal, innovatív adattárolási megoldásokkal és nagyobb vezeték nélküli sávszélességgel frissült. És mindezt az iMacek eddigi legragyogóbb, legszínesebb Retina kijelzője egészíti ki. Így a briliáns élmény még elmélyültebb és teljesebb lesz.
  Teljesítmény
  Elképzelhetetlen sebességre kapcsoltunk.
  Nagyobb teljesítmény a házban.
  Az iMac gyorsabb és hatékonyabb, mint valaha. Erről a hetedik generációs Intel Core i5 és i7 processzorok, valamint a legújabb nagy teljesítményű grafikus egységek gondoskodnak. Az adattárolás is turbó üzemmódra váltott a gyors, nagy kapacitású Fusion Drive-val, amely a 27 és a 21,5 hüvelykes Retina kijelzős modell alapfelszereltségébe is bekerült. Így az iMac mindent megold, amivel szívesen foglalkozol. Csúcssebességgel.
  Elképesztő grafika.
  Az iMac új, hatékony Radeon Pro 500-as sorozatú grafikus processzoraival minden elbűvölően látványos lesz. A 27 hüvelykes, 5K-s Retina kijelzős iMacben akár 8 GB elkülönített videomemória van. A 21,5 hüvelykes, 4K-s Retina kijelzős iMac is akár 4 GB VRAM-mal hasít. Mindkét modellel végletekig letisztult, mégis nyers erőt sugárzó vizuális effekteket és 3D-s grafikát alkothatsz, és kiváló videoszerkesztési lehetőségeket aknázhatsz ki. A Final Cut Pro X-ben akár öt teljes 4K felbontású videostreammel szerkeszthetsz többkamerás projekteket.
  Bármibe kezdesz, már kész is van.
  Minden iMacben vadonatúj hetedik generációs Intel Core processzor van. Ez olyan gyorsaságot jelent, ami példátlan az iMacek történetében: a 27 hüvelykes konfiguráció akár 4,2 GHz-en, a 21,5 hüvelykes modellek pedig akár 3,6 GHz-en működnek. A Turbo Boost pedig még nagyobb sebességbe kapcsol, ha olyan jelentős számításigényű appokkal terheled a processzort, mint a Logic Pro vagy a Final Cut Pro. Mindez a kulisszák mögött zajlik, a különbséget mégis számtalan módon fogod érzékelni.
  Akár
  4,5 GHz-es
  Turbo Boost-sebesség a 27 hüvelykes modelleken
  Akár
  4,2 GHz-es
  Turbo Boost-sebesség a 21,5 hüvelykes modelleken
  Egy tároló, ami villámgyors és villámeszű.
  Az adattárolás csak részben szól a tárhely méretéről – a sebesség is ugyanolyan fontos. A Fusion Drive mindkét szempontból a legjobbat nyújtja. A legtöbbet használt appok és fájlok automatikusan a gyors flashalapú tárba kerülnek, minden mást pedig a nagy kapacitású merevlemezen tárol. A Fusion Drive-val a rendszer és az alkalmazások indításától a fényképek importálásáig minden gyorsabb és hatékonyabb.
  Akár
  50%-kal
  gyorsabb SSD-k4
  Akár
  3 TB-os
  Fusion Drive5
  A Mac első virtuális randija.
  A VR olyan lehetőségekkel debütál az iMacen, mint a 360°‑os videók szerkesztése a Final Cut Próban és hasonló appokban, valamint az első osztályú 3D‑s VR-tartalmak készítése.6
  Retina kijelző
  A legbriliánsabb formájában.
  Ragyogóbb és színpompásabb, mint valaha.
  Az új iMac ragyogó fényű Retina kijelzőjén minden eddiginél elevenebbek a színek. Az 500 nites fényerejű, egymilliárd szín megjelenítésére képes kijelzőn már-már életre kelnek a képek. Képpontsűrűsége olyan nagy, hogy egyetlen pixelt sem tudsz kivenni rajta, a szöveg pedig annyira éles és tiszta, hogy minden eddiginél jobban mutatnak az e-mailek és a dokumentumok. Röviden: ez a Mac történetének legjobb Retina kijelzője.
  43%-kal
  nagyobb fényerő az előző modellhez képest
  1milliárd
  szín
  Élvezd a világ sokszínűségét a képernyődön is.
  A világ tele van káprázatos színekkel – az iMac most még többet megmutat belőlük. A Retina kijelző P3 színtere a hagyományos fehér LED-ek helyett a korszerűbb, vörös–zöld fényporos LED-ekre támaszkodik. Így a három szín – a piros, a zöld és a kék – kiegyenlítettebb arányban jelenik meg rajta, ami valósághűbb színeket és nagyobb színegyensúlyt, -pontosságot eredményez.
  Csatlakoztatás
  Thunderbolt 3.
  Jók a kapcsolatai.
  Kétszer gyorsabb és nagyobb sávszélességű az előző generációnál.
  Az iMac összes modelljén alapfelszereltség a két Thunderbolt 3 (USB C) port, melyek mindegyike akár 40 Gb/s átviteli sebességet biztosít a külső adattárolók és kamerák számára, valamint megduplázza a sávszélességet a videokapcsolatokhoz és a külső kijelzők csatlakoztatásához. A négy USB 3 porthoz pedig szabadon csatlakoztathatsz nyomtatót, pendrive-ot, iPhone-t és sok más eszközt. Az ultragyors, három adatfolyamos Wi-Fi és Bluetooth 4.2 vezeték nélküli technológia jóvoltából pedig az összes kedvenc tartalmadat azonnal eléred.
  Prezentációra termett munkaállomás.
  A világ tele van káprázatos színekkel – az iMac most még többet megmutat belőlük. A Retina kijelző P3 színtere a hagyományos fehér LED-ek helyett a korszerűbb, vörös–zöld fényporos LED-ekre támaszkodik. Így a három szín – a piros, a zöld és a kék – kiegyenlítettebb arányban jelenik meg rajta, ami valósághűbb színeket és nagyobb színegyensúlyt, -pontosságot eredményez.
  Egy 5K-s kijelző
  Két 4K-s kijelző
  Dizájn
  Végtelen lehetőség
  5 milliméterben.
  Ikonikus dizájn. Mérnöki mestermunka. Modern műalkotás.
  Az iMac a kezdetek óta a forma és a funkció tökéletes összhangját képviseli. Egybeépített számítógép, amely mindent – a kijelzőt, a processzort, a grafikát, az adattárolót, a memóriát és a többi összetevőt – egyetlen egyszerű, stílusos házban tár elénk. Amellett, hogy az új iMac a legkorszerűbb, legbriliánsabb kijelzőt kapta, amit valaha asztali számítógépbe építettünk, a teljesítményét is soha nem látott szintre fokoztuk a legújabb technológiák egész sorával. És a szélein mégis mindössze öt milliméter vastag.
  Kijelzőpanele
  1,4 mm
  vastag
  Háza
  5 mm
  vastag a széleken
  Apple tartozékok
  Újratölthető.
  Újra és újra lenyűgöző.
  Az új, számbillentyűzetes Magic Keyboarddal rendkívül könnyen írhatsz dokumentumokat, szerkeszthetsz táblázatokat és navigálhatsz a legprofibb alkalmazásokban is. A Magic Mouse 2-vel vagy a Magic Trackpad 2-vel társítva pedig csodás egységet alkotnak iMaceddel.
  Magic Keyboard számbillentyűzettel
  Az új, számbillentyűzetes Magic Keyboarddal a munka és a játék is egyszerű, mint az egyszeregy.
  Magic Keyboard
  A karcsú és lapos kialakítású, rendkívül stabilan álló billentyűzeten nagyon precízen és kényelmesen gépelhetsz.
  Magic Mouse 2
  A letisztultabb és stabilabb dizájnú, könnyedebben mozgatható Multi-Touch egér érezhető minőséget nyújt.
  Magic Trackpad 2
  Ez a teljes felületén kattintható érintőpad a Force Touch technológiát is támogatja. Így rengeteg extra funkciót érhetsz el attól függően, milyen erősen nyomod le.
  macOS
  Amitől igazán páratlan a Mac.
  A Macen mindent a macOS operációs rendszer működtet. A macOS Sierrával újra felfedezheted legjobb fotóidat, még egyszerűbben válthatsz Apple-eszközeid között munka közben, és értékes tárhelyet szabadíthatsz fel.

  Tulajdonságok

  Gyártó
  Apple
  Megszűnt termék
  Nem
  Kijelző
  21,5 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású kijel­ző
  1920 x 1080 képpontos felbontás,
  több millió szín megjelení­tésének támogatása
  Grafikus kártya
  Intel Iris Plus Graphics 640 grafikus processzor
  Optikai meghajtó
  Nem
  Wi-Fi
  802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible
  Bluetooth
  Bluetooth 4.2 vezeték nélküli technológia
  Thunderbolt
  2x Thunderbolt 3 (USB-C)
  Méretek
  Magasság: 45 cm
  Szélesség: 52,8 cm
  Állványmélység: 17,5 cm
  Tömeg: 5,66 kg2
  Kamera
  FaceTime HD-kamera
  USB
  Négy USB 3 port (USB 2-kompatibilis)
  Video Support
  Thunderbolt 3 digitális videokimenet
  Audió
  Sztereó hangs­zórók
  Mikrofon
  3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
  Apple iPhone mikrofonos fejhallgató támogatása
  SD-Card
  SDXC-kártyahely
  Ethernet csatlakozó
  10/​100/​1000​ BASE-T gigabites Ethernet (RJ‑45-ös csatlakozó)
  Energiaellátás
  Hálózati feszültség: 100–240 V váltóáram
  Frekvencia: 50–60 Hz, egyfázisú
  Működési hőmérséklet: 10–35 °C
  Relatív páratartalom: 5–95%, nem lecsapódó
  Működtetési magasság: 3000 méterig tesztelve
  Operációs rendszer
  macOS A Macen mindent a macOS operációs rendszer működtet. A macOS Mojave új funkcióit profi felhasználók ihlették, hogy mindenkinek hasznára váljanak. Így minden kattintással hatékonyabb lehetsz.
  Mellékelt szoftverek
  Fotók, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Siri, Safari, Mail, FaceTime, Üzenetek, Térképek, Részvények, Otthon, Hangjegyzetek, Jegyzetek, Naptár, Kontaktok, Emlékez­tetők, Photo Booth, Megtekintő, iTunes, Könyvek, App Store, Time Machine
  Accessibility

  A kisegítő lehető­ségekkel a fogya­tékossággal élők is a lehető leg­többet hozhatják ki új iMac gépükből. A beépített támogatási funkciók a látás, a hallás, a fizikai és motoros képességek, a tanulás és az írás-olvasás területére egyaránt kiterjednek, így mindenki bámulatos dolgokat vihet véghez és alkothat.

  Legfontosabb funkciók: VoiceOver, Nagyítás, Kontraszt növelése, Mozgás csökkentése, Siri és diktálás, Kapcsolóvezérlés, Akadály­mentesített feliratozás, Szöveg átalakítása hanggá,
  Mi van a dobozban?
  21,5 hüvelykes, 4K-s Retina kijel­zős iMac
  Magic Keyboard
  Magic Mouse 2
  Hálózati tápkábel
  Lightning–USB átalakító kábel
  Garancia
  1 év Apple korlátozott jótállás