iMac 27" 5K-s Retina kijelző | 3,0 GHz‑es, 6 magos processzor | 1 TB tárhely

SKU
MRQY2

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

iMac 27" 5K-s Retina kijelző | 3,0 GHz‑es, 6 magos processzor | 1 TB tárhely   + 679 900 Ft

* Kötelező mező

679 900 Ft

Választott konfigurációd:
   

  Készletinformáció

  Ezek is érdekelhetnek:

  Részletek

  iMac
  Szépséges szörnyeteg.
  Az iMac fejlesztését kezdetektől az inspirálja, hogy páratlan élmény legyen használni. Egyszerűen kezelhető, hatékony technológia elegáns egybeépített formában. Az új iMac ezen alapelvek szerint tökéletesedett. Még több nagyszerű eszközt ad a kezedbe, hogy készen állj a legnagyobb kihívásokra is. Bámulatba ejt legújabb processzoraival, gyorsabb memóriájával és fantasztikus grafikájával. Valósággal megelevenedik minden a Mac történetének eddigi legragyogóbb Retina kijel­zőjén. Jobban egyben van, mint valaha.
  Retina kijel­ző
  Szuper modell.
  Szemet gyönyörködtető.
  Ragyogó színek, öröm ránézni.
  Az iMac rabul ejti a szemedet bámulatos 4K-s vagy 5K-s Retina kijel­zőjével. Az 500 nites fényerejű, egymilliárd szín megjelenítésére képes felületen szinte életre kelnek a képek, és tűélesen rajzolódik ki a szöveg. A kedvenc sorozataid és a mozifilmek is szebbek rajta, mint valaha. Káprázatosan gazdagok a grafikák és a játékok részletei. Ez a Mac történetének legjobb Retina kijel­zője.


  1 milliárd
  szín
  500 nites
  fényerő

  Bámulatosan élethű színek.
  A világ tele van gyönyörű színekkel – és az iMac most még többet megmutat belőlük. A Retina kijel­ző P3 szín­tartománya a hagyományos fehér LED-ek helyett a korszerűbb, vörös-zöld fényporos LED-ekre támaszkodik. Így a három szín – a piros, a zöld és a kék – kiegyenlítettebb arányban jelenik meg rajta, ami valósághűbb színeket, valamint nagyobb színegyensúlyt és ‑pontosságot eredményez. Ettől lesznek még élettelibbek a fényképeid és minden más is.


  Teljesítmény
  Erőnyerő páros.


  Öveket becsatolni.
  Az iMac gyorsabb, mint valaha: erről a nyolcadik és kilencedik generációs Intel Core processzorok és a legújabb nagy teljesítményű grafikus egységek gondoskodnak. Az adattárolás is lépést tart velük a mindkét modellben elérhető gyors, bőséges tárhelyet kínáló Fusion Drive-val. Emellett, ha szeretnéd, akár 2 TB-os SSD-tárolóval is konfigurálhatod az iMacedet. Bármit is szeretnél megvalósítani, az iMacre mindig számíthatsz. Csúcssebességgel.
  21,5 hüvelyk, 4K

  Akár
  60%-kal
  gyorsabb CPU1

  Akár
  80%-kal
  gyorsabb grafika2
  27 hüvelyk, 5K

  Akár
  2,4 X
  gyorsabb CPU1

  Akár
  50%-kal
  gyorsabb grafika2
  Akár 8 magot is pörgethetsz. Ezt dolgozd fel.
  Az iMac minden erőpróbát kiáll ultrahatékony négymagos és új 6, illetve 8 magos processzoraival. A 27 hüvelykes modell órajele Turbo Boost gyorsítással akár 5,0 GHz-ig emelkedhet, a 21,5 hüvelykes modellé pedig elérheti a 4,6 GHz-et. Azaz még izmosabb teljesítményt mozgósíthatsz, ha olyan komoly számításigényű appokkal terheled a processzort, mint a Logic Pro X vagy az Adobe Photoshop. Bármi is legyen a feladat, a géped szárnyalni fog.
  21,5 hüvelyk, 4K

  Akár
  6 magos,
  nyolcadik generációs Intel Core i7 processzor

  Akár
  4,6 GHz
  Turbo Boost gyorsítással
  27 hüvelyk, 5K

  Akár
  8 magos,
  kilencedik generációs Intel Core i9 processzor

  Akár
  5,0 GHz
  Turbo Boost gyorsítással
  A Logic Pro X alkal­mazás egy 27 hüvelykes, 5K-s Retina kijel­zős iMacen


  Húzós grafikák szempillantás alatt.
  Az iMac erős Radeon Pro 500X-es sorozatú grafikus processzoraival káprázatos minden, amit látsz. A 27 hüvelykes, 5K-s Retina kijel­zős iMacben akár 8 GB elkülönített videomemória van. A 21,5 hüvelykes, 4K-s Retina kijel­zős iMac is akár 4 GB VRAM-mal hasít. Mindkét modellen a végletekig letisztult, mégis nyers erőt sugárzó vizuális effekteket és 3D-s grafikát alkothatsz.
  A Maxon Cinema 4D egy 27 hüvelykes, 5K-s Retina kijel­zős iMacen. A Cinema 4D-ben megjelenő tartalmat a Territory Studio bocsátotta rendelkezésünkre.
  Válts Vega-sebességre.
  Mostantól az iMacbe is választhatsz Radeon Pro Vega GPU-t, ha még nagyobb grafikus teljesítményt szeretnél. A Vega grafikai architektúrának – amely az iMac Próban is dolgozik – fejlettebb számítási motorja van, és kihasználja a nagy sávszélességű HBM2 memória lehetőségeit. Ez megkétszerezi a GPU memória-sávszélességét, és szédületes teljesítményre teszi képessé az iMacet. Komoly előrelépést jelent az olyan nagy grafikai igényű feladatok sebességében, mint a 3D-renderelés vagy az összetett videoeffektek alkal­mazása.


  Egy tároló, ami gyorsan kapcsol.
  Az adattárolás csak részben szól a tárhely méretéről – a sebesség is ugyanolyan fontos. A Fusion Drive mindkét szempontból a legjobbat nyújtja. A leg­többet hasz­nált appok és fájlok auto­ma­ti­ku­san a gyors flashalapú tárba kerülnek, minden mást pedig a nagy kapacitású merevlemezen tárol. A Fusion Drive-val a rendszer és az alkal­mazások indításától a fényképek importálásáig minden gyorsabb és hatékonyabb. A 27 hüvelykes modellekben az alapkonfiguráció része, a 21,5 hüvelykes modellekhez pedig választható.
  Akár
  3 TB-os
  Fusion Drive
  Akár
  2 TB-os
  SSD


  macOS
  Beépített funkciók a kimagasló teljesítményhez.


  Dizájn
  Egybeépített és egyedülálló.


  Ikonikus dizájn. Mérnöki mestermunka. Modern műalkotás.
  Az iMac a kezdetek óta a forma és a funkció tökéletes összhangját képviseli. Elegáns, csendes, egybeépített számítógép, amely mindent – a kijel­zőt, a processzort, a grafikát, az adattárolót, a memóriát és a többi összetevőt – egyetlen egyszerű, stílusos házban hoz el neked. Szupervékony, ezért bárhol elfér, és olyan szép, mint egy dísztárgy.
  A ház
  5 mm
  vastag a szélein
  Akár 8 processzormagjával és tekintélyes felületű Retina kijel­zőjével ideális asztali gép a profiknak.
  Apple tar­tozékok
  Újratölthető. Újra és újra lenyűgöz.
  A Magic Mouse 2 és a Magic Keyboard tartozékként járnak az iMachez és tökéletesen passzolnak hozzá. Ha extra funkciókra vágysz, a számbillenty­űzetes Magic Keyboard és a Magic Trackpad 2 a legjobb megoldás.
  Magic Mouse 2
  A letisztultabb és stabilabb kialakítású, könnyebben mozgatható Multi-Touch egér érezhetően jó minőségű.
  Magic Keyboard
  A karcsú, lapos kialakítású, rendkívül stabilan álló billentyűzeten precízen és kényelmesen gépelhetsz.
  Magic Keyboard számbillenty­űzettel
  Akár munkára, akár játékra használod, ezen a billentyűzeten minden olyan egyszerű, mint az egyszeregy.
  Magic Trackpad 2
  Ez a teljes felületén kattintható érintőpad a Force Touch technológiát is támogatja. Így rengeteg extra funkciót érhetsz el attól függően, milyen erősen nyomod le.

  Tulajdonságok

  Gyártó
  Apple
  Megszűnt termék
  Nem
  Kijelző
  27 hüvelykes képátlójú 5K-s Retina kijel­ző
  5120 x 2880 képpontos felbontás, egymilliárd szín
  megjelení­tésének támogatása
  500 nites fényerő
  Széles szín­tartomány (P3)
  Grafikus kártya
  Radeon Pro 570X grafikus processzor 4 GB memóriával
  Optikai meghajtó
  Nem
  Wi-Fi
  802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible
  Bluetooth
  Bluetooth 4.2 vezeték nélküli technológia
  Thunderbolt
  2x Thunderbolt 3 (USB-C)
  Méretek
  Magasság: 51,6 cm
  Szélesség: 65 cm
  Állványmélység: 20,3 cm
  Tömeg: 9,42 kg
  Charging and Expansion
  Hálózati feszültség: 100–240 V váltóáram
  Frekvencia: 50–60 Hz, egyfázisú
  Működési hőmérséklet: 10–35 °C
  Relatív páratartalom: 5–95%, nem lecsapódó
  Működtetési magasság: 3000 méterig tesztelve
  Kamera
  FaceTime HD-kamera
  Video Support
  Thunderbolt 3 digitális videokimenet
  Audió
  Sztereó hangs­zórók Mikrofon
  3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
  Apple iPhone mikrofonos fejhallgató támogatása
  SD-Card
  SDXC-kártyahely
  Operációs rendszer
  A Macen mindent a macOS operációs rendszer működtet. A macOS Mojave új funkcióit profi felhasználók ihlették, hogy mindenkinek hasznára váljanak. Így minden kattintással hatékonyabb lehetsz.
  Mellékelt szoftverek
  Fotók, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Siri, Safari, Mail, FaceTime, Üzenetek, Térképek, Részvények, Otthon, Hangjegyzetek, Jegyzetek, Naptár, Kontaktok, Emlékez­tetők, Photo Booth, Megtekintő, iTunes, Könyvek, App Store, Time Machine
  Accessibility

  A kisegítő lehető­ségekkel a fogya­tékossággal élők is a lehető leg­többet hozhatják ki új iMac gépükből. A beépített támogatási funkciók a látás, a hallás, a fizikai és motoros képességek, a tanulás és az írás-olvasás területére egyaránt kiterjednek, így mindenki bámulatos dolgokat vihet véghez és alkothat.

  Legfontosabb funkciók: VoiceOver, Nagyítás, Kontraszt növelése, Mozgás csökkentése, Siri és diktálás, Kapcsolóvezérlés, Akadály­mentesített feliratozás, Szöveg átalakítása hanggá
  Mi van a dobozban?
  iMac 5K-s Retina kijel­zővel
  Magic Keyboard
  Magic Mouse 2
  Hálózati tápkábel
  Lightning–USB átalakító kábel
  Garancia
  1 év Apple korlátozott jótállás
  Szín
  ezüst