A tökéletes
üzleti partner

iPad Pro modellek lízingre már havi 10 558 Ft-tól.* Most szerződéskötési díj nélkül.

Grenke
  • Kizárólag vállalkozások részére; 24 és 36 hónapos futamidő és nettó 200 000 Ft-os szerződésértéktől elérhető finanszírozás
  • Kedvező kondíciók
  • Adóteher csökkentés, mert a havi díjak 100%-ban költségként elszámolhatóak. Így beszerzésed nem beruházásnak számít, és a mérlegben sem fog kötelezettségként szerepelni
  • Önrész nélkül igénybe vehető finanszírozás
  • Kényelmes, rugalmas online ügyintézés
  • A bonitás vizsgálatért (ügyfélminősítés) díjat nem számítanak fel.
  • Bővebb információkért látogasd meg részletfizetési oldalunkat

Nagyvállalati ügyfeleink számára személyre szabott finanszírozási megoldásokat kínálunk, melyek lehetővé teszik a céges eszközpark naprakészen tartását anélkül, hogy tőkét kötnének le. Nagyvállalati mennyiség rendelése esetén keresse kollégáinkat a https://istyle.hu/b2b oldalon, vagy a b2b@istyle.eu e-mail címen!

Jinak pokračuj dolů

1.

Válassz iPadet

Válaszd ki az igényeidnek megfelelő iPad modellt és rakd kosárba.

Jak nakoupit
Jak nakoupit

2.

GRENKE fizetési mód

A Pénztárban válaszd a Grenke lízing igénylése opciót.

3.

Visszaigazolás, dokumentumok

Kollégánk visszaigazolása után küldd meg részünkre a mellékletben található adatközlőt és az abban felsorolt szükséges dokumentumokat.

Jak nakoupit

* A kalkuláció nem tartalmazza az ÁFÁ-t. A jelen hirdetésben szereplő információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak. A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, annak a címzett részéről történő egyoldalú elfogadása a szerződést nem hozza létre. További részletek, illetve információk a Grenkeleasing Magyarország Kft. weboldalán (www.grenkeleasing.hu), illetve az Ön számára készített lízing ajánlaton érhetőek el. A Grenkeleasing Magyarország Kft. a kérelem elbírálásához szükséges dokumentumok meghatározásának, illetve a bírálat jogát fenntartja.