Szerviz és támogatás azoktól, akik legjobban ismerik Mac készüléked

Mert az Apple gyártja a hardvert, az operációs rendszereket és számos alkalmazást, szakértőink pedig tudják mindez miként működik együtt, és egyetlen beszélgetés során megoldást találnak a legtöbb problémára.

Élvezd az iSTYLE Mac Comfort nyújtotta nyugalmat akár 3 éven át.

Minden Mac készülék mellé jár az 1 éves korlátozott jótállás, mely magában foglalja a garanciális szervizelést és a 90 napos technikai segítségnyújtást. Az iSTYLE Mac Comfort csomag meghosszabbítja a gyártói jótállást a vásárlástól számított 2, vagy akár 3 évig, és teljes nyugalmat kínál az esetleges szervizelés idejére biztosított kölcsönkészüléknek köszönhetően. Ezen felül Apple szakértőnk rendelkezésedre áll egy dedikált konzultáció erejéig, és még egy egyszeri 8 900 Ft-os kupont is biztosítunk, amit kiegészítő vásárlásra használhatsz fel.


Akár 3 évre szóló szerviz támogatás az iSTYLE hivatalos Apple szervizében


Ingyenes cserekészülék az iSTYLE szervizében történő javítás idejére


Közvetlen konzultáció Apple szakértőnkkel macOS használatával kapcsolatban


8 900 Ft értékű kupon Mac kiegészítő vásárlásához


"Find My" asszisztencia elveszett eszközöd megtalálásához

Kiterjesztett
védelem


Akár 3 évre szóló szerviz támogatás
az iSTYLE hivatalos Apple szervizében

Védd meg új Maced, és élvezd az akár 3 évre szóló védelem nyújtotta biztonságot! Ez idő alatt bármi történik készülékeddel, hivatalos Apple szervizünk áll rendelkezésedre, hogy minél előbb újra élvezhesd használatát.

Díjmentes
kölcsönkészülék


Díjmentes kölcsönkészülék
a szervizelés idejére

Épp egy fontos projekt közepén tartasz amikor valami történik a Maceddel? A szervizelés idejére mi biztosítunk egy hasonló cserekészüléket, hogy ne kelljen leállnod.

Dedikált
szakértő


Közvetlen konzultáció szakértőinkkel
ha segítségre lenne szükséged

Ha nem vagy biztos benne, hogyan készíts fiókot, hogyan állítsd be új készüléked vagy miként használhatóak a különböző funkciók, ne aggódj. Vásárláskor kérj segítséget Apple szekértőinktől, akik örömmel segítenek.

 1. macOS és iCloud használata
 2. Gyors útmutató Apple alkalmazásokhoz, mint például Photos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Final Cut Pro, Logic Pro
 3. Nyomtató- és hálózat beállítás

Kupon
kiegészítőre


8 900 Ft értékű kupunt adunk
amit felhasználhatsz meghatározott Mac-kiegészítők vásárlásához

A legjobb csatlakoztatási megoldást keresed, vagy csak szeretnéd megóvni Maced eredeti állapotát? 8 900 Ft értékű kupont kínálunk, melyet felhasználhatsz az igényeidnek leginkább megfelelő kiegészítő megvásárlásához.

Find My
asszisztencia


Segítünk beállítani és használni a "Find My" alkalmazást
mely segíthet megtalálni elveszett eszközöd.

Abban a valószínűtlen esetben, ha például a taxiban vagy éppen a kávézóban felejtenéd MacBookod, fontos hogy nyugodt maradj és gyorsan cselekedj.

Segítünk meghatározni elveszett eszközöd hozzávetőleges helyét a térképen, Elveszett módba helyezni és a zárolt képernyőn megjeleníteni elérhetőségeid, ha bárki megtalálná kapcsolatba léphessen veled anélkül, hogy hozzáférhetne a Macen tárolt adataidhoz.

Hogyan vásárolhatom meg?

 1. Kérd az iSTYLE Comfort csomagot új Maced vásárlása során
 2. Vagy az 1 éves korlátozott jótállás alatt bármikor:
  1. Bármelyik iSTYLE üzletben
  2. Vagy hívd a +36 1 428 8000 telefonszámot.

iSTYLE Mac Comfort csomag

Magánszemélyek részére


Csomag tartalma: Kölcsönkészülék, 8 900 Ft értékű kupon kiegészítő vásárlásra, dedikált konzultáció szakértőnkkel (15 perc időtartamban), technikai segítségnyújtás "Find My" alkalmazáshoz

MacBook Air / Pro 19 900 Ft

iSTYLE Mac Comfort csomag

Vállalkozások részére


Kiterjesztett garancia akár 3 évre, ingyenes kölcsönkészülék, 8 900 Ft értékű kupon kiegészítőkre, dedikált konzultáció szakértőnkkel (15 perc időtartamban) és technikai segítségnyújtás "Find My" alkalmazáshoz

Készülék 1 év 2 év
MacBook Air 34 900 Ft 44 900 Ft
MacBook Pro 13” 39 900 Ft 54 900 Ft
MacBook Pro 16” 49 900 Ft 64 900 Ft
 1. A Csomag érvényessége: A vásárlás időpontjától számítva 2 vagy 3 éves kiterjesztett védelem vállalkozások részére, a vásárló választása szerint.
 2. A szolgáltatás nem átruházható a Csomagba foglalt szolgáltatásokat nem lehet harmadik félre átruházni, csak a Vásárló számára elérhetőek.
 3. Dedikált konzultáció szakértőnkkel, 15 perc időtartamban igénybe vehető bármikor a Mac Comfort csomag megvásárlásától számított 3 hónapon belül, valamennyi hazai iSTYLE üzletben.
 4. Kiterjesztett garancia szolgáltatás: A szolgáltatás ideje alatt minden javítási esemény ügyintézése kizárólag az iSTYLE szerviz hálózatában történhet, más szervizben nem érvényesíthető. A programban résztvevők a meghibásodott készüléket bármelyik hazai iSTYLE üzletben vagy szervizben leadhatják, beleértve azt az üzletet is, ahol a készüléket eredetileg vásárolták. Az iSTYLE üzletben vagy szervizben átveszik a készüléket javításra, valamint kölcsönkészüléket biztosít a vásárló számára amennyiben a vásárló igényt tart rá.
 5. Kölcsönkészülék a szervizelés időtartamára: a Vásárló igényelhet egy MacBook Air vagy MacBook Pro készüléket, arra az időtartamra, amíg leadott készüléke az iSTYLE szervizében van, plusz költségek nélkül. A csomaggal rendelkező vásárló kölcsönkészüléket igényelhet a javítás idejére. A kölcsönkészülék bármely magyarországi iSTYLE üzletben vagy szervizben igényelhető amikor a meghibásodott készüléket leadják szervizelésre.
 6. A Kölcsönkészülék kategóriáját, technikai specifikációját, valamint tárhelyét illetően különbözhet a meghibásodott készüléktől. A konkrét Kölcsönkészülék típusa minden esetben az elérhető Kölcsönkészülékek körétől függ.