MacBook Pro 16" Touch Bar és Touch ID 2.3Ghz-es nyolcmagos i9 processzor, 1TB tárhely – asztroszürke

SKU
MVVK2MG

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

MacBook Pro 16" Touch Bar és Touch ID 2.3Ghz-es nyolcmagos i9 processzor, 1TB tárhely – asztroszürke   + 1 109 900 Ft

1 109 900 Ft

Választott konfigurációd:
   

  Készletinformáció

  Részletek

  MacBook Pro 16"

  A legjobbat a legjobbaknak.

  MacBook Pro 16

  16 hüvelykes Retina kijelző1

  egy magával ragadó vizuális élményért.


  Akár 8 magos processzor

  a komoly teljesítményigényű feladatokhoz.


  Akár 64 GB memória

  – a legnagyobb kapacitás egy laptopban.


  Akár 8 TB-os SSD2

  a nagy fájlokkal való munkához és a zökkenőmentes multi­taskinghoz.


  AMD Radeon Pro 5000M-es sorozatú GPU-k

  a gyors rendereléshez és az akadásmentes lejátszáshoz.


  Hat hangszórós audiorendszer és stúdióminőségű mikrofonok

  a lenyűgöző hangért és a bámulatos tisztaságú felvételekért.

  Az új MacBook Pro azoknak készült, akik nem ismernek határokat, és ötleteikkel képesek megváltoztatni a világot. Ez magasan a legjobb laptop, amit az Apple valaha alkotott. Káprázatos, 16 hüvelykes Retina kijelző, szupergyors processzorok, új generációs GPU-k, minden idők legnagyobb kapacitású MacBook Pro-akkumulátora, új Magic Keyboard és szédületes tárkapacitás – ez a profi laptopok etalonja a legkomolyabb felhasználóknak.

  Retina kijelző

  Nagyszerű munkafelület.
  Óriási ötleteidhez.

  Az újMacBook Probámulatos16 hüvelykes Retina kijelzőtkapott – ez a legnagyobb Retina kijelző a Mac laptopok történetében. 500 nites fényereje látványos csúcsfényeket és ragyogó fehér árnyalatokat eredményez, míg a folyadékkristály-molekulák elrendezését precízen szabályozó fényalapú technológiája a mély feketékről gondoskodik. A széles, P3 színtartomány káprázatosan élethűvé teszi a képeket és a videókat. Így bárhol, bármikor a legjobb színben láthatod a munkáidat.


  Színtartomány

  P3


  Fényerő

  500 nit

  Processzor és memória

  Alkoss a gondolat sebességével.

  A 16 hüvelykes MacBook Pro teljesítménye új bekezdést ír a laptopozásban. A továbbfejlesztett hűtőrendszernek köszönhetően az akár 8 magosra konfigurálható és akár 16 szálon dolgozó Intel Core i9 processzor hosszabban tudja biztosítani a nagyobb számítási teljesítményt – ami a négymagos MacBook Próénak akár 2,1-szerese is lehet. Így pillanatok alatt végezhetsz bármilyen feladatoddal, legyen az több tucat hangsáv és effekt összehangolása, 3D-s modellek renderelése vagy programkód fordítása és tesztelése.

  MacBook Pro 16

  A továbbfejlesztett hűtési rendszerrel gyorsul a feldolgozás. A MacBook Pro hőelvezető rendszerét teljes egészében átdolgoztuk. A továbbfejlesztett lapátokkal ellátott, nagyobb méretű ventilátorok optimálisan áramoltatják a levegőt, a több lamella pedig jobban eloszlatja a hőt, így hatékonyabb a rendszer hűtése. A hűtőkapacitás növekedése olyan mértékű, hogy a MacBook Pro akár 12 wattal nagyobb maximális tartós teljesítményre képes.

  MacBook Pro 16

  Az akár 64 GB DDR4 memóriával hatékonyabb a multitasking. A 16 hüvelykes MacBook Pro gyors, 2666 MHz-es DDR4 memóriát használ – méghozzá akár 64 GB-ot. Ez egyenletes teljesítményt biztosít hangminták százainak betöltésekor, több milliárd képpontos fotók szerkesztésénél vagy több virtuális gép futtatásakor.


  Akár

  64 GB

  DDR4 memória


  Akár

  4,3 xx

  gyorsabb a 16 GB-os modellnél4

  Grafikus processzor

  Sávszélesség, hogy túlszárnyalhasd a valóságot.

  Az AMD Radeon Pro 5000M sorozatú GPU-k az eddigi legkomolyabb grafikai teljesítményt nyújtják a MacBook Pro történetében. A 16 hüvelykes MacBook Pro alapmodellje több mint kétszer gyorsabb az előző generációs alapmodellnél, így akadálytalanul játssza le, illetve gyorsabban rendereli az UHD-videókat. Ha pedig8 GB GDDR6 VRAMmemóriát választasz a gépedbe, a Radeon Pro Vega 20-hoz képest 80 százalékkal gyorsabban futnak majd rajta az olyan feladatok, mint a DaVinci Resolve-val végzett fényelés.


  2,1x

  gyorsabb, mint a Radeon Pro 560X5


  Akár

  8GB

  GDDR6 VRAM


  memória-sávszélesség

  189GB/s

   


  Akár

  24

  számítási egység

  Billentyűzet

  A tökéletes munkaállomás varázsa.

  A 16 hüvelykes MacBook Pro új szintre emeli a munkavégzés hatékonyságát. Az újMagic Keyboardon precízen, kényelmesen és halkan gépelhetsz a kifinomultabbollós mechanizmus és az 1 mm-es billentyűút jóvoltából. A Touch Bar hatékony gyorsbillentyűket helyez a kezed ügyébe, a Touch ID-val pedig csak egy pillanat az azonosítás. A különálló Escape billentyűvel gyorsan válthatsz a módok és a nézetek között, afordított „T” elrendezésű nyílbillentyűkkel pedig hasíthatsz a kódsorokban, illetve táblázatokban, és könnyen vezérelheted a játékokat is.

  MacBook Pro 16

  Touch Bar. Mindig az éppen legfontosabb parancsokat teszi elérhetővé – amivel sok időt és billentyűnyomkodást spórolhatsz meg magadnak.

  MacBook Pro 16

  Touch ID. Gyors, egyszerű azonosítás a biztonságos bejelentkezéshez és vásárláshoz.

  MacBook Pro 16

  Force Touch érintőpad. Gyorsítsd fel a munkát az erős kattintással és a Multi-Touch mozdulatokkal.

  Hang

  Több basszus. Jobb mikrofon.

  A MacBook Pro nagyon nagyot szól. A hat hangszórós audiorendszer olyan széles sztereó hangzással tölti be a teret, amilyet laptop még nem produkált. A berezgést jelentősen lecsökkentő két rezgéskioltós mélynyomó jóvoltából tisztábban és természetesebben szólalnak meg a hangok, a basszustartomány alsó határa pedig fél oktávval lejjebb tolódik. A stúdióminőségű hárommikrofonos elrendezéspedig vetekszik más gyártók profi kategóriás mikrofonjaival, így szupertiszta minőségben készíthetsz podcastokat és zenei felvételeket, bármerre jársz.

  MacBook Pro 16

  Hat hangszórós audiorendszer két rezgéskioltós mélynyomóval.Nagy jel-zaj viszonyú, stúdióminőségű hárommikrofonos elrendezés.

  Adattárolás

  Magaddal viheted a stúdiód.

  MacBook Pro 16

  A 16 hüvelykes MacBook Prónak akár 8 TB-os SSD-tárolója is lehet – ez a legnagyobb tárolókapacitás laptopok között. Ekkora tárolón simán magaddal viheted az összes fotód vagy videónyersanyagod. A szupergyors sebességnek köszönhetően pedig az óriási méretű fájlok betöltése és a profi alkal­mazások elindítása is csak egy pillanat.


  Akár

  8TB

  SSD-tároló


  szekvenciális olvasási sebesség7

  3,2 GB/s

   

  Akkumulátor

  Igazi munkamániás.

  A 16 hüvelykes MacBook Próba a laptopjainkban valaha hasz­nált legnagyobb kapacitású akkumulátort tettük. A 100 wattórás lítium-polimer akkumulátor ugyan nagyobb kijel­zőt lát el energiával, és nagyobb a maximális tartós teljesítménye, ennek ellenére tovább bírja: akár 11 órán át netezhetsz vezeték nélküli kapcsolattal, és nézhetsz videókat21. Vagyis egy feltöltéssel az eddiginél is hosszabb ideig dolgozhatsz – akár a városban vagy, akár egészen lementél a térképről.


   

  100Wh

  akkumulátor


  aksiüzemidő

  11 óra

   

  Apple T2 Security chip

  A biztonság új szintje.

  MacBook Pro 16

  Az összes MacBook Prót a saját, Macre fejlesztettApple T2 Security chipünkmásodik generációja teszi az eddigieknél is biztonságosabbá. A benne levő Secure Enclave,koprocesszor a Touch ID lelke, valamint a biztonságos rendszer indítás. és a tárhelytitkosítás záloga. Számos különálló vezérlőt von össze, például a rendszerkezelő vezérlőt, a hangvezérlőt és az SSD‑vezérlőt.

  Thunderbolt 3

  Az eddigi legsokoldalúbb port.

  A Thunderbolt 3 egy felturbózott univerzális port, amely a hatalmas sávszélességet ötvözi az elképesztően sokoldalú USB‑C iparági szabvány előnyeivel. Adatátvitelre, töltésre és videokimenetként egyaránt használhatod. Akár40 Gb/s átviteli sebességet biztosít, így kétszer nagyobb sávszélességre képes, mint a Thunderbolt 2. Ráadásul a MacBook Prón négy ilyen port van, kettő a jobb, kettő pedig a bal oldalon. Meglévő eszközeidet egyszerűen csatlakoztathatod a megfelelő kábellel vagy átalakítóval, és mivel a Thunderbolt 3 csatlakozó szimmetrikus, bármerre fordítod, mindig megtalálja a helyét.


  átviteli sebesség

  40 Gb/s

   


  Akár két

  6K-s

  kijelző is csatlakoztatható

  MacBook Pro 16
  1. A kijelző méretét átlósan kell mérni.
  2. 1 GB = 1 milliárd bájt; 1 TB = 1 trillió bájt; a tényleges formázott kapacitás alacsonyabb.
  3. A tesztelést az Apple 2019 októberében végezte a 16 hüvelykes MacBook Pro 2,4 GHz-es, 8 magos Intel Core i9 processzorral és 64 GB memóriával szerelt prototípusain és a 15 hüvelykes MacBook Pro 3,1 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral és 16 GB memóriával szerelt sorozatgyártott modelljein. A tesztelés a MATLAB és Simulink programkörnyezetek R2019b kiadásának 1-es frissítésével és a Parallel Computing Toolbox szoftverrel történt egy járműdinamikai modellen. A teljesítménymérések adott számítógépes rendszereken történtek, és a MacBook Pro hozzávetőleges teljesítményét mutatják.
  4. A tesztelést az Apple 2019 októberében végezte a 16 hüvelykes MacBook Pro 2,4 GHz-es, 8 magos Intel Core i9 processzorral és 64 GB memóriával szerelt prototípusain és a 15 hüvelykes MacBook Pro 3,1 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral és 16 GB memóriával szerelt sorozatgyártott modelljein. Az Autodesk Maya 2019 tesztjéhez egy 144,8 MB méretű jelenetet hasz­náltak. A teljesítménymérések adott számítógépes rendszereken történtek, és a MacBook Pro hozzávetőleges teljesítményét mutatják.
  5. TA tesztelést az Apple 2019 októberében végezte a 16 hüvelykes MacBook Pro 2,4 GHz-es, 8 magos Intel Core i9 processzorral és 64 GB memóriával szerelt prototípusain és a 15 hüvelykes MacBook Pro 3,1 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral és 16 GB memóriával szerelt sorozatgyártott modelljein. A tesztelés a Blackmagic Fusion Studio 16.1 használatával történt; a teszt során egy projekt száz képkockáját renderelték lemezre teljes méretben. A teljesítménymérések adott számítógépes rendszereken történtek, és a MacBook Pro hozzávetőleges teljesítményét mutatják.
  6. A tesztelést az Apple 2019 októberében végezte a 16 hüvelykes MacBook Pro 2,4 GHz-es, 8 magos Intel Core i9 processzorral és 64 GB memóriával szerelt prototípusain és a 15 hüvelykes MacBook Pro 3,1 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral és 16 GB memóriával szerelt sorozatgyártott modelljein. A tesztelés a Mathematica 12-es verziójának beépített teljesítménymérő eszközével (WolframMark) történt. A teljesítménymérések adott számítógépes rendszereken történtek, és a MacBook Pro hozzávetőleges teljesítményét mutatják.
  7. A tesztelést az Apple 2019 októberében végezte a 16 hüvelykes MacBook Pro 2,4 GHz-es, 8 magos Intel Core i9 processzorral és 64 GB memóriával szerelt prototípusain és a 15 hüvelykes MacBook Pro 3,1 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral és 16 GB memóriával szerelt sorozatgyártott modelljein. A tesztelés az Xcode 11.1-es verziójával történt. A teljesítménymérések adott számítógépes rendszereken történtek, és a MacBook Pro hozzávetőleges teljesítményét mutatják.
  8. A tesztelést az Apple 2019 októberében végezte a 16 hüvelykes MacBook Pro 2,4 GHz-es, 8 magos Intel Core i9 processzorral és 64 GB memóriával szerelt prototípusain és a 15 hüvelykes MacBook Pro 3,1 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral és 16 GB memóriával szerelt sorozatgyártott modelljein. A tesztelés NACA 0012 projekt használatával, 2000 iterációval történt. A teljesítménymérések adott számítógépes rendszereken történtek, és a MacBook Pro hozzávetőleges teljesítményét mutatják.

  Tulajdonságok

  Gyártó
  Apple
  Tömeg
  0.0000
  Megszűnt termék
  Nem
  Processzor
  2,3 GHz-es, 8 magos, kilencedik generációs Intel Core i9 processzor
  Turbo Boost
  Turbo Boost technológiával akár 4,8 GHz
  Memória
  16 GB
  Tárhely
  1TB PCIe-alapú SSD
  Kijelző
  16 hüvelykes Retina kijelző
  Kijelző

  16 hüvelykes képátlójú, LED‑es háttér-világítású kijelző IPS-technológiával, 3072 x 1920 kép­pontos natív felbontással, 226 ppi képpont­sűrűséggel, több millió szín megjelenítésének támogatásával

  500 nites fényerő
  Széles szín­tartomány (P3)
  True Tone technológia
  Frissítési gyakoriság: 47,95 Hz, 48 Hz, 50 Hz, 59,94 Hz, 60 Hz
  Felbontás
  3072 x 1920 (226 ppi)
  Grafikus kártya
  AMD Radeon Pro 5500M grafikus processzor 4 GB GDDR6 memóriával
  Grafikus memória
  4 GB GDDR6
  Optikai meghajtó
  Nem
  Wi-Fi
  802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible
  Bluetooth
  Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia
  Thunderbolt
  4x Thunderbolt 3 (USB-C)
  Méretek
  Magasság: 1,62 cm
  Szélesség: 35,79 cm
  Mélység: 24,59 cm
  Tömeg: 2 kg
  Charging and Expansion
  Négy Thunderbolt 3 (USB‑C) port a következő funkciókkal:
  Töltés
  DisplayPort
  Thunderbolt (akár 40 Gb/s)
  2. generációs USB 3.1 (akár 10 Gb/s)
  Kamera
  720p felbon­tású FaceTime HD-kamera
  Video Support
  Teljes natív felbontás és több millió szín megjelenítése párhuzamosan a beépített kijelzőn és a következő összeállításokon:
  Akár két, 6016 x 3384 képpontos felbon­tású, 60 Hz‑es frissítési gyakoriságú, több mint egymilliárd színt megjelenítő kijel­zőn
  Akár négy, 4096 x 2304 képpontos felbon­tású, 60 Hz‑es frissítési gyakoriságú, több mint egymilliárd színt megjelenítő kijel­zőn
  Thunderbolt 3 digitális videokimenet
  Natív DisplayPort kimenet az USB‑C csatlakozókon keresztül
  VGA-, HDMI-, DVI- és Thunderbolt 2 kimenet (külön megvásárolható) átalakítókkal
  Audió
  Hat hangszórós hifihangrendszer rezgéskioltó mélynyomókkal
  Széles sztereó hangzás
  Dolby Atmos hang támogatása
  Nagy jel-zaj viszonyú, irányított nyalábformálású, stúdióminőségű hárommikrofonos elrendezés
  3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
  Trackpad
  Pontos kurzorvezérlést és nyomásfüggő funkciókat támogató Force Touch érintőpad; lehetővé teszi az erős kattintást, a lejátszás gyorsítását, a nyomásérzékeny rajzolást és a Multi-Touch mozdulatok használatát
  Energiaellátás
  Vezeték nélküli internet­ezés akár 11 órán át
  Akár 11 óra filmlejátszás az Apple TV appban
  Akár 30 napos készenléti idő
  Beépített, 100 wattórás lítium-polimer akkumulátor
  96 wattos USB‑C hálózati adapter
  Environmental Requirements
  Hálózati feszültség: 100–240 V váltóáram
  Frekvenciatartomány: 50–60 Hz
  Üzemi hőmérséklet: 10–35 °C
  Tárolási hőmérséklet: –25–45 °C
  Relatív páratartalom: 0–90%, nem lecsapódó
  Működtetési magasság: 3000 méterig tesztelve
  Maximális tárolási magasság: 4500 m
  Maximális szállítási magasság: 10 500 m
  Operációs rendszer
  macOS
  A Macen mindent a macOS operációs rendszer működtet. A macOS Catalina rendszerben már külön új appokat találsz a zenehallgatáshoz, a tévézéshez és a podcastokhoz, és okos frissítések teszik még hasznosabbá a leg­népszerűbb alkal­mazásokat. A Sidecarral pedig második kijel­zővé alakíthatod az iPadedet. Tehát bármit csinálsz a Maceden, azt jóval magasabb színvonalon folytathatod.
  Accessibility
  A kisegítő lehető­ségekkel a fogya­tékossággal élők is a lehető leg­többet hozhatják ki új MacBook Pro laptopjukból. A beépített támogatási funkciók a látás, a hallás, a mozgási képességek és a tanulás területére egyaránt kiterjednek, így mindenki bámulatos dolgokat vihet véghez és alkothat.
  Mi van a dobozban?
  16 hüvelykes MacBook Pro
  96 wattos USB‑C hálózati adapter
  USB‑C töltőkábel (2 m)
  Garancia
  1 év Apple korlátozott jótállás
  Billentyűzet
  Magyar billentyűzet
  Szín
  asztroszürke