Microsoft – 365 egyszemélyes csomag (1 év)

SKU
QQ2-01426
 

Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 14 900 Ft

Készletinformáció

Ezek is érdekelhetnek:

Microsoft – 365 családi csomag (1 év)
Microsoft – 365 családi csomag (1 év)
Speciális ár 32 990 Ft
Normál ár 35 990 Ft

Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 29 900 Ft

Készleten

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek


Az Office 365 Egyszemélyes verzió neve mostantól Microsoft 365 Egyszemélyes verzió. Új név, további előnyök, azonos áron.

Egy előfizetés, amely prémium minőségű Office-appokat, 1 TB felhőtárhelyet és az összes eszköznek védelmet nyújtó speciális biztonsági megoldásokat tartalmaz.*

A Microsoft 365 Egyszemélyes verzió a következőket teszi lehetővé:

  • A tervezéshez és az íráshoz használható tanácsokat kaphat, és különféle sablonokhoz, Stock fotókhoz, ikonokhoz és betűtípusokhoz férhet hozza a Wordben, az Excelben és a PowerPointban.
  • Minden eszközén elérheti és megoszthatja a fájlokat és a fényképeket.
  • A beépített zsarolóvírus-észlelés és az azt követő helyreállítás lehetőségének köszönhetően biztonságban tudhatja fájljait, a legfontosabb fájlok védelmét pedig kétlépéses ellenőrzéssel biztosíthatja a OneDrive Személyes tárban.
  • A legújabb funkciókhoz azok megjelenésével egy időben férhet hozzá.
  • Az ügyfélszolgálatot az előfizetés teljes időtartama alatt díjmentesen érheti el csevegésen vagy telefonon keresztül.

*Az appok elérhetősége eszközönként és nyelvenként változik. A funkciók platformonként eltérnek.

Valósítsd meg ötleteid!

Engedd szárnyalni kreativitásod a Microsoft 365 alkalmazásaival: szerkeszd vagy írd meg javaslataid Wordben, kezeld adataid Excelben, és készítsd el terveid, vázlataid és színes bemutatóid PowerPointban. Előfizetőként hozzáférhetsz az alkalmazások intelligens kisegítő funkcióihoz és a prémium tartalmakhoz is.

Együtt többre vagytok képesek

Legyen szó akár iskolai projektekről, akár közvetlen értékesítésről vagy hírlevelekről, zökkenőmentesen dolgozhatsz együtt a többiekkel akár egyszerre is. Számítógépről vagy mobileszközökről egyszerűen megoszthatod OneDrive-on tárolt fájljaid, hogy barátaid, osztálytársaid vagy rokonaid is megnézhessék, véleményezhessék és szerkeszthessék a dokumentumokat.

Osszd be hatékonyan az idődet!!

Most akár több naptárat is kezelhetsz egyetlen nézetben, a levelek szűrésével gyorsan szortírozhatod e-mailjeid, a válaszjavaslatoknak köszönhetően pedig egy gombnyomással azonnal válaszolhatsz rájuk. Ezt akár internetkapcsolat nélkül is megteheted, hiszen olyankor sem áll meg az élet.

Gondoskodj a biztonságról!

Nincs okod aggodalomra, hiszen biztonsági mentést készíthetsz fényképeiről és fájljaidról az 1 TB-os OneDrive felhőalapú tárhelyre, amelyhez különböző eszközökről is hozzáférhetsz. Ezenkívül a OneDrive tárhely személyes tárolójában kivételes biztonságban tudhatod legfontosabb fájljaid a kétlépcsős azonosításnak köszönhetően.

Tulajdonságok

Gyártó
Microsoft
Tömeg
0.0500
EAN
889842863116
Megszűnt termék
Nem

Product declaration