Microsoft – 365 családi csomag (1 év)

SKU
6GQ-01156
 

Készletinformáció

Ezek is érdekelhetnek:

18-36 hó
48-60 hó

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Bemutatjuk a családoknak szánt Microsoft 365 csomagot. Prémium Office alkalmazások, több felhőtárolás, fokozott biztonság és még sok minden - mindezt egy kényelmes előfizetésben, akár 6 fő is használhatja a licencet.


Biztonságos tárhely a fényképek és a fájlok számára

A Microsoft 365 előfizetéssel 1 TB OneDrive-felhőtárhelyet kapsz. Ez a tárhely 300 000 fénykép és az összes dokumentum számára elegendő, amelyeket szerkeszthetsz és megoszthatsz az eszközeiden – és nyugodt lehetsz, mivel a fájljaid mindvégig mentve és védve vannak.

Több mint 80 nyelv felsőfokú ismerete

A Microsoft Editor a te intelligens asszisztensed, amelynek segítségével könnyedén írhatsz szöveget több mint 80 nyelven.

Engedd szabadjára kreativitásod

Legyél eredményesebb, és fokozd kreativitásod a Wordben, Excelben és PowerPointban használható prémium sablonok növekvő választékával. Válogass többek között hatásos fényképek, ikonok, betűtípusok, 3D-modellek széles kínálatából, és tedd látványosabbá munkád..

Engedd szabadjára képzeleted

Az egyéni stílusodhoz illeszkedő, kiváló minőségű, személyre szabott tartalmakat hozhatsz létre. Microsoft 365-előfizetésed segítségével professzionális minőségű stockfotók, vektoros illusztrációk, ismétlődő lejátszású videók, betűkészletek és ikonok egyre növekvő gyűjteményéből válogathatsz, hogy a projektjeid frissek és figyelemfelkeltőek legyenek.

Soha sem volt még egyszerűbb a biztonsági mentés

A OneDrive mappaszintű biztonsági mentési funkciójával biztonsági másolatot készíthetsz a Windows rendszerű számítógéped Dokumentumok és Képek mappájáról annak érdekében, hogy azok mindig védettek, naprakészek és hozzáférhetők legyenek minden eszközön.

Személyre szabott védelem

A személyes tárhely egy védett mappa a OneDrive-on, amelyet csak kétlépcsős azonosítással lehet elérni. További védelmi réteget biztosít legfontosabb fájljaid számára.

Tulajdonságok

Gyártó
Microsoft
Tömeg
0.0500
Megszűnt termék
Nem

Product declaration